SHNL 34. kolo: Rijeka - Vukovar, petak 08.05.2026., 20:00h

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 07.05.2026, 15:01

Previous topic - Next topic

siw and 6 Guests are viewing this topic.

Nakon dugo dugo vremena utakmica HNLa petkom na Rujevici (oko godinu dana ako se ne varam).
Tri utakmice zaredom smo bez pobjede na domaćem terenu u HNLu (zadnja 1.3 protiv Lokomotive) a što je još bolnije bez zabijenog gola (Istra 0-2, Osijek 0-2, Hajduk 0-0).
Vrijeme je za jednu "lakšu" pobjedu i napuniti se samopouzdanjem za ono šta nas čeka u srijedu u kupu.
Za sve muzičke sladokurce, taman nakon utakmice u exportu imamo Grad i Belfast food.
Potencijalno lijepi petak sutra u gradu.

Todorović
Oreč Majstor Devetak Legbo
Pavić Dantas
Ndokit Fruk Gaby
Adu

I
Evo ako je nekome promaklo

Quote from: KadOkrenemSe on 07.05.2026, 15:12Vito Kovac potpisao petogodisnji ugovor  :neretljak:

Quote from: D4 on 07.05.2026, 11:51Mic po mic se podižu godine ugovora

https://nk-rijeka.hr/vito-kovac-potpisao-petogodisnji-ugovor-s-hnk-rijeka/

Quote from: robil on 07.05.2026, 14:57Vito Kovač potpisao petogodišnji ugovor s HNK Rijeka.  Sad Zlomislića na klupu

M
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 07.05.2026, 15:01Nakon dugo dugo vremena utakmica HNLa petkom na Rujevici (oko godinu dana ako se ne varam).
Tri utakmice zaredom smo bez pobjede na domaćem terenu u HNLu (zadnja 1.3 protiv Lokomotive) a što je još bolnije bez zabijenog gola (Istra 0-2, Osijek 0-2, Hajduk 0-0).
Vrijeme je za jednu "lakšu" pobjedu i napuniti se samopouzdanjem za ono šta nas čeka u srijedu u kupu.
Za sve muzičke sladokurce, taman nakon utakmice u exportu imamo Grad i Belfast food.
Potencijalno lijepi petak sutra u gradu.

Bilo bi dobro kad bi utakmica uranila a koncert malo kasnio.

Uglavnom ne treba olako shvatiti Vukovar ponajviše zbog naše serije doma koja nije sjajna, ali idemo po pobjedu.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 07.05.2026, 15:06Todorović
Pavić Dantas
Ndokit Fruk Gaby
Adu

Ja bi stavio Kovača na gol i stavio Radelju umjesto Majstora ako već neće igrati kup

Z
dečki u KMNM podcastu najavljuju rotacije, s obzirom na kup. Razumljivo i ja bi isto. Problem je da kad se izrotira, m ćemo se jako mučiti s Vukovarom. Imaju i oni par igrača. Pogotovo jer  će Vukovar gristi na max i biti 100% koncentriran, a mi glavama u kupu.Zajebano.

J
Stavi najbolje igrače i riješi utakmicu što ranije pa onda izmjenama rotiraj... od petka do srijede imaju dovoljno vremena za odmor, pogotovo jer cijelu sezonu igraju takav ritam, ako se za finale kupa ne mogu napalit bez odmora od 10 dana onda bolje nek ne igraju

Z
Quote from: jopa on Yesterday at 08:07Stavi najbolje igrače i riješi utakmicu što ranije pa onda izmjenama rotiraj... od petka do srijede imaju dovoljno vremena za odmor, pogotovo jer cijelu sezonu igraju takav ritam, ako se za finale kupa ne mogu napalit bez odmora od 10 dana onda bolje nek ne igraju

Puljke Gonzalez, Banovec vs Tornike, Rukavina, Jurić. Ovo je kriminal.
Morali bi krenuti u čim jačem sastavu.

I
Rekao je Sanchez na presici prije Lokomotive da je Tornike out do kraja sezone.

D
Rekao je na pressu da se ekipa slaže bez ikakvih čuvanja za Dinamo. Bar sam ga ja tako shvatio

K
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 07.05.2026, 15:06Todorović
Pavić Dantas
Ndokit Fruk Gaby
Adu

Gojak nek odmori i u kupu nek odigra utakmicu zivota, i nek dobi poziv na sp.

Zasluzio je, pravi profesionalac.

Z
Quote from: Iqteam on Yesterday at 08:40Rekao je Sanchez na presici prije Lokomotive da je Tornike out do kraja sezone.

nisam gledao press, nije bio na klupi zadnjih par utakmica, nadao sam se da je otpisan.

Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 08:19
Quote from: jopa on Yesterday at 08:07Stavi najbolje igrače i riješi utakmicu što ranije pa onda izmjenama rotiraj... od petka do srijede imaju dovoljno vremena za odmor, pogotovo jer cijelu sezonu igraju takav ritam, ako se za finale kupa ne mogu napalit bez odmora od 10 dana onda bolje nek ne igraju

Puljke Gonzalez, Banovec vs Tornike, Rukavina, Jurić. Ovo je kriminal.
Morali bi krenuti u čim jačem sastavu.

Slažem se, imali smo Lokomotivu di se prvo poluvrijeme nogomet nije igrao. Sad imaš "najslabiju" ekipu doma. Najjače sve staviti, nema smisla sad spremne igrače odmarati.
Ono šta nam ide u korist je da Dinamo ima probleme sa sitnim ozljedicima i što su se ipak kako je titula došla svi skupa se malo opustili.
Mckenna moguće da propusti i kup ( ne vjerujem da će ga forsat pošto ide na svjetsko i načet je).
Mišić je na škrge disao protiv Gorice.
Zato mi moramo tuta forza danas.
Eventualno Barca odmorit jer ti ne treba Dantas, Pavić i on za Vukovar.
Gojaka isto možda odmoriti.
Ovo drugo sve pun gas i po tri boda.

Nakon kupa imamo uvijek nabrijane puležane, i u slučaju da ne dobijemo Vukovar, i da nas Istra mazne a Gorica dobije svoje dvije utakmice do onda.
Može se desiti scenarij ako grunemo kup i kiksamo u prvenstvu da ćemo zadnje kolo igrat direktno sa Goricom za Europu. Tako da nema zajebancije danas, bitno je ovo.

Pobjedom protiv Vukovara možemo osigurati europu i/ili preskočiti Varaždin, ovisno o utakmici Varaždin - Lokomotiva.