Igrači

Started by Zelko Maler, 15.04.2023, 11:16

Previous topic - Next topic

Mići_Boškarin, Maritimo, NvRi13, ričan, Orpat, George Bush, Infopoint and 8 Guests are viewing this topic.

10.01.2026, 20:21 #285 Last Edit: 10.01.2026, 20:24 by TIR
Nama tri promašena Lawala znače sezonu bez Europe, a vi slobodno izračunajte kako će se to odraziti na financijsko stanje, pa i renome kluba. I ne zaboravite na sve indirektne posljedice toga. Istra može promašiti sa 10 od 10 Lawala godišnje, i opet će biti sedmi te godine.

A Istra posljednji put kad sam pogledao, je unutar multi-club ownership modela, zadnja rupa na svirali vlasnicima Alavesa. Tako da koriste analitiku i poslovni know-how kojeg je postavio puno imućniji faktor od Rijeke. I koji, kad dovode tog Lawala, može istom reći da ga parkiraju u Istru. I ako se pokaže dobar, premjestit će ga u španjolsku ligu da igra protiv Barcelone i Reala. Zadnji koji je iz Rijeke napravio takav skok je bio Kramarić, pred 10 godina.
#navodninavijač

Z
10.01.2026, 20:33 #286 Last Edit: 10.01.2026, 20:42 by Zelko Maler
Quote from: TIR on 10.01.2026, 20:21Nama tri promašena Lawala znače sezonu bez Europe, a vi slobodno izračunajte kako će se to odraziti na financijsko stanje, pa i renome kluba. I ne zaboravite na sve indirektne posljedice toga. Istra može promašiti sa 10 od 10 Lawala godišnje, i opet će biti sedmi te godine.

A Istra posljednji put kad sam pogledao, je unutar multi-club ownership modela, zadnja rupa na svirali vlasnicima Alavesa. Tako da koriste analitiku i poslovni know-how kojeg je postavio puno imućniji faktor od Rijeke. I koji, kad dovode tog Lawala, može istom reći da ga parkiraju u Istru. I ako se pokaže dobar, premjestit će ga u španjolsku ligu da igra protiv Barcelone i Reala. Zadnji koji je iz Rijeke napravio takav skok je bio Kramarić, pred 10 godina.
malo si promašio poantu.
Ne opravdavam ja njih niti ih branim.
Samo kazem, zbog njih im ne pate rezultati
oni ove Nigerijce dovode u juniore.
Agada, Ayuma i Lawal su igrali za juniore prvo.
Tamo su prošli adaptaciju i testiranje.
Da su procijenili da nisu talentirani ne bi debitirali za Istru

Quote from: TIR on 10.01.2026, 20:21Nama tri promašena Lawala znače sezonu bez Europe, a vi slobodno izračunajte kako će se to odraziti na financijsko stanje, pa i renome kluba.

Ušparat će na čarterima i premijama.  :nisamja:  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Quote from: ri5gile on 10.01.2026, 20:06Istra moze potrpit te Lawale i slične, Rijeka nema vremena za to, Misko se igra moneyballa ali s manjim ulozima a samim time i manjim prihodima, čitaj ipak se ide na manje "divlje" igrače šta ti garantira neku stabilnost i kontinuitet, Istra će jedne sezonr pogoditi i tri promašiti i biti deveta, Rijeke to ne može
Al zato može godinama trpiti Ilinkoviće, Lepinjice, Rukavine...

S
Upravo mi je očevidac dojavio da su sinoć u Tapasu do kasnih sati dežurali "Fruk i ekipa".

Kako god tko shvaća, ali vrhunski sportaš tako ne živi.

K
Quote from: SandroB on 11.01.2026, 13:13Upravo mi je očevidac dojavio da su sinoć u Tapasu do kasnih sati dežurali "Fruk i ekipa".

Kako god tko shvaća, ali vrhunski sportaš tako ne živi.

I neka su... I oni su ljudi... prva utakmica je za 9 dana a ne sutra... Koje pizdarije

I
Smatram da nije potrebno raditi senzacionalizam od svake vijesti kada se netko od igrača pojavi u nekom od kafića/klubova, osim ukoliko nije mrtav pijan u 4 ujutro. Vjerujem da je sve u dogovoru s trenerom.
Što uopće znači "do kasnih sati"?! Je li to 22,23 ili 3 ujutro?
Općenito su danas sportaši puno više fokusirani na zdravu prehranu, režim spavanja, posvećenost treningu i zdrav život, nego prije 20-tak godina.
Mislim da nije nikakva drama ukoliko su dečki otišli na piće, pogotovo ukoliko su otišli kao cijela ekipa ili barem veći dio ekipe. Mnogi bivši nogometaši spominju koliko su oni u njihovo vrijeme više vremena provodili zajedno i bili klapa u odnosu na ove danas.

Dok je idila i dok je sve dobro, mogu. I može im se.
Iako smo mi daleko od idile, zadnji put kad sam gledao tabelu mislim da sam vidio neke debele minuse. No ok.
Rekoh, dok je dobro i dok alarmi nisu upaljeni može im se. I ovakve stvari neće kod ljudi stvarati nervozu.
Kad i ako uđemo u crveno, bit će svega. I noga u guzicu s vrata tih objekata.

Ja bih isto volio da ovakve vijesti ne čitam. Noćni klubovi nisu mjesta na kojima volim vidjeti igrače Rijeke. Volim ih vidjeti u restoranu s djevojkom, u šetnji, u kinu, u bilo kojoj drugoj aktivnosti primjerenoj profi sportašu. U noćnim klubovima i zadimljenim svratištima ničega dobrog i poticajnog za njih nema, to im ja kažem. Jer sam bio mlad kao što su neki od njih sada, i govorim na temelju iskustava.

I iz tog razloga apsurd mi je da dobar dio tj. cijelu pripremnu fazu odrađuju u Rijeci. Ti trebaš odmak, ti trebaš potpuni fokus i ti trebaš čistu glavu. A u tapasima je sigurno nećeš očistiti.

I
Da su neki ne tako davno manje lutali uokolo i gubili noći možda bi bili precizniji  i koncentriraniji u završnici.

Imam nultu stopu tolerancije na neke izlaske do "ranih jutarnjih sati" makar ni ne pomirisali alkohol.  Nebitno da li su pripreme ili sezona.

Mislim da je općenito HNL tu gdje je jer taj odnos prema poslu je generalno neozbiljan kod nas. Nama su "medijski junaci" Bake Sliškovići, Sharba, Robi Prosinečki.

I onda mi tražimo izvrsnost u svim sverama kluba, a "pozdravljamo" površnost.

K
Quote from: Silvio Dante on 11.01.2026, 15:31Dok je idila i dok je sve dobro, mogu. I može im se.
Iako smo mi daleko od idile, zadnji put kad sam gledao tabelu mislim da sam vidio neke debele minuse. No ok.
Rekoh, dok je dobro i dok alarmi nisu upaljeni može im se. I ovakve stvari neće kod ljudi stvarati nervozu.
Kad i ako uđemo u crveno, bit će svega. I noga u guzicu s vrata tih objekata.

Ja bih isto volio da ovakve vijesti ne čitam. Noćni klubovi nisu mjesta na kojima volim vidjeti igrače Rijeke. Volim ih vidjeti u restoranu s djevojkom, u šetnji, u kinu, u bilo kojoj drugoj aktivnosti primjerenoj profi sportašu. U noćnim klubovima i zadimljenim svratištima ničega dobrog i poticajnog za njih nema, to im ja kažem. Jer sam bio mlad kao što su neki od njih sada, i govorim na temelju iskustava.

I iz tog razloga apsurd mi je da dobar dio tj. cijelu pripremnu fazu odrađuju u Rijeci. Ti trebaš odmak, ti trebaš potpuni fokus i ti trebaš čistu glavu. A u tapasima je sigurno nećeš očistiti.

To je realnost, da imaju glavu kao Halland ili Ronaldo ne bi igrali HNL nego lige petice.

M
Zelite reci da u Ligama petice nogometasi zive asketski,ili ajmo spartanski, engleska? Ne slazem se.

I
11.01.2026, 16:37 #296 Last Edit: 11.01.2026, 16:40 by ispod stijena
Ne
Quote from: moreplovac on 11.01.2026, 16:22Zelite reci da u Ligama petice nogometasi zive asketski,ili ajmo spartanski, engleska? Ne slazem se.

Ne, ali...već taj potencijalni Tapas (nije bitno da li se dogodilo ili ne) bio bi žestoka vijest u tabloidima. I na taj način vrši se "pritisak" na igrače i "etiketira". Kod nas možda može izači 20 puta , u Premiershipu nakon drugog je u tabloidu.

Zato imaš dojam da je to tu negdje...

Ima i ona o (ne)dozvoljenim sredstvima u Premiershipu i da je to razlog zašto Englezi na reperezentativnoj razini često podbace i nisu "nabrijani" ko inače.

Mislim, to su sve priče i pričice i offtopic.

Ok je da su igrači malo "pod povećalom". Naravno i oni su ljudi i naravno da postoji volja i želja za opuštanjem i da je to više nego normalno.

Ma kakvi tabloidi, kakvi kasni sati, jbt pričamo o Tapasu na subotu navačer, ne Copacabani.

@JozoMafijozo 4 dana hlađenje, post pobrisan
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 11.01.2026, 16:41Ma kakvi tabloidi, kakvi kasni sati, jbt pričamo o Tapasu na subotu navačer, ne Copacabani.

@JozoMafijozo 4 dana hlađenje, post pobrisan
Dobro,ja sumnjicav kakav jesam, isao sam pogledat radno vrijeme Tapasa, osm petka subote i nedjelje radno vrijeme je do pol noci, nedjelju ne dela a subotu je do 04 ujutro. Sto opet ne znaci nista.
A sto se tice 20 puta kod nas,a nisam ni u to siguran, ako ga nece slikat ili snimit neki napaljeni navijaci koji ce ili bit ljuti na xy igraca, ili reci gledaj legendu, onda ce ga snimit neka sponza ili neka posvudusa, uglavnom, nece se tek tako izvuci neprimjecen. Svi imaju telefone,svi ili zele svoje klikove ili jednostavno se pohvalit.
Livaja je u Grckoj sa svojom Iris izasao, pa je drugi dan cijela Hr znala.
Nisam za osudjivanje.

Što se navalili na čovjeka. Pa treba tu i tamo izaći, vidjeti ljude, osjetiti noć. Nije kraj svijeta. Pogotovo što se to ne događa za vrijeme natjecanja. Na kraju krajeva, je li se ubio od alkohola? Složio frku? Ako nije, pustite čovjeka da živi.

Kad se sjetim da je Tafra bio inventar u Milde Sorteu, da su grobničke noći bile Sharbinijeve. Ovo je zaista nebitno.