Igrači

Started by Zelko Maler, 15.04.2023, 11:16

Previous topic - Next topic

Mići_Boškarin, Maritimo, NvRi13, ričan, Orpat, George Bush, Infopoint and 8 Guests are viewing this topic.

M
Quote from: robil on 26.09.2024, 17:29https://artkvart.hr/na-danasnji-dan-roden-ezio-loik-jedan-od-najslavnijih-rijeckih-nogometasa-svih-vremena/

Ovaj nije naš ali je "naš"

kako nije nas,da smo bahatiji imeli bi njega i volka i mihalicha i vargliene va neken muzeju ili pred stadionon, ali ono, storija pocinje 45. ili 91., kako se kega pita...

evo i jedinega prvaka sveta z ovih kraji...anke on nas - da se pisal sa LJ mesto GL i da je rojen va ZG ili ST bil bi na onoj od 2 eura, va postanskin markama i imel bi dokumentarac sakega leta na HTVu za rojendan:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Varglien

K
01.10.2024, 13:29 #62 Last Edit: 01.10.2024, 13:38 by Kostrena
Meni je najveća enigma Petrović, a vidim da i drugi ne znaju šta da misle o njemu.
Nekome je super nekome je užas, dugo nismo o nekome imali takva različita mišljenja.
Pa sam malo uzeo vremena da analiziram ovu sezonu ali i ovu kalandarsku godinu.

697 minuta Hnl
518 Europa
Samo jednom nije krenuo od prve minute

0 golova
1 asistencija
Ali i NULA udaraca na gol protivnika

30 dodavanja /ut i tu je 30.u Hnlu
82,28 % uspješnih
0,5 ili 50% mu je dodavanja naprijed odnosno nazad

Ubačaja 0.39/ut ali dobro to ni ne treba raditi

0, 13 pokušaja driblinga do sada, nijednom nije nikoga uspio predriblat
A prediblan je 1 puta po utakmici

Progresivna trčanja s loptom je na 26.mjesto zanimljivo kreće se identično puno kao Rakitić

Progresivna dodavanja 5,67, po utakmici i tu je 22.u Hnl-u ista brojka kao i Sučić, čisto za usporedbu

Napadački dueli 1,42 po utakmici i tu je 50.u Hnl-u sa 45 % dobivenih

Obrambeni dueli 4,52 po ut. sa 54% dobivenih i to je za 43.mjesto u Hnl-u, prošle godine je Selahi bio 1.ili 2.na kraju, a ove je Pršir sa 69% uspješnih

Zračni dueli 62 % dobijenih ima ih 2 po utakmici

Oduzimanja posjeda 7,5 po utakmici i tu je 21.,Mišić je prvi sa 11.5

4 zaustavljene kontre (27.)

OVE GODINE

8 udaraca / 3 okvir

0,44 driblinga, na dnu Hnl-a od toga 0,12 uspješno na dnu Hnl-a, baš zadnji

Oduzimanja u zadnjoj trećini 1,68/90.min i tu je među 15% najboljih kao i u oduzimanjima koja bi dovela do opasne situacije 0.75/90

E sad jedna stvar mi je zanimljiva

U našoj trećini oduzeti i izgubljeni dueli + lopte su skoro jednaki  i tu je među najlošijima u Hnl-u ove godine

E sad, najviše skoro 95% tih duela+ lopti je izgubio uz lijevu aut liniju gdje su ga spašavali mahom Goda + Radeljić i nešto Devetak

Najbolja utakmica ove sezone Osijek 0:2 i sad s Hajdukom
A najlošije Elfsborg vani uvjerljivo a nakon toga Gorica vani gdje smo pobijedili i Dinamo doma x

Ovo su podaci sa wayscout-a, ima nešto i na sofascoreu/opti ali mi se neda više i ovo mi je dovoljno.
Očito stvarno radi nevidljivi posao jer nit ja vidim taj posao niti vide sateliti

I
Pa zabio je Corvinulu, kriva ti je statistika.

K
Cijela statistika je samo u Hnl-u čisto radi usporedbe sa ostatkom lige

V
Osrednji igrac i ofanzivno i defanzivno. Nemam osjecaj da ce ikad radit razliku (kakvim igracima bi Rijeka trebala tezit po meni).
Dok npr selahi je ocigledno radio razliku defanzivno makar ofanzivno osim suta najcesce nije imao veceg utjecaja. Da je npr vec bi ga odavno prodali za odlicnu cifru.

K

Usporedba Selahija lani i Petrovića ove godine

K

Dobar je, al nije ko Selahi.

Bilo bi vrijeme da se više riješi taj misterij Selahi i da netko napokon objasni zašto on ne igra.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Odskaču samo dueli na tlu i oduzete lopte u korist Selahija. Ne bi to rekao na prvu, očekivao bi više statistike u korist Lindona.

K
Dobro sofa score nije baš korisna za usporedbu, ako nađem Selahija od prošle godine na kompu stavim sa wayscouta

Quote from: vMario87 on 01.10.2024, 14:51Dobar je, al nije ko Selahi.

Bilo bi vrijeme da se više riješi taj misterij Selahi i da netko napokon objasni zašto on ne igra.

Od "priča i pričica" ne igra možda zato jer je bio najglasniji u svlačionici zbog smjene Sopića i svašta rekao u facu Đaletu.  :bo:

Ponavljam, iz sfere "priča i pričica".

K
Mene živcira da čovjek nikad ne puca i nikad ne pokuša nekog predriblat, jebote nogomet takav, i izgubljene lopte u našoj trećini pogotovo

Quote from: Kostrena on 01.10.2024, 14:58Mene živcira da čovjek nikad ne puca i nikad ne pokuša nekog predriblat, jebote nogomet takav, i izgubljene lopte u našoj trećini pogotovo

Pucao je iz onog voleja pa je lopta završila u pm ali se srećom odbila nekako do Smolčića..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
01.10.2024, 15:42 #74 Last Edit: 01.10.2024, 15:42 by Ian Curtis
Meni je Petrovič skroz ok.

Odrađuje što mu je zadaća i to solidno. Pa Kek ga je pozvao u reprezentaciju, valjda on vidi više nego mi.

Više bih volio da na njegovoj poziciji imamo jednog balubu od 1,90 cm, ali jbga.

A Selahija mislim da možemo prekrižit, njemu se više ne da. Između njega i Đaleta ne cvjetaju ruže i to se vidi.