Igrači

Started by Zelko Maler, 15.04.2023, 11:16

Previous topic - Next topic

Boy1da, Barba and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: MaČaĆeToMane on 02.08.2025, 11:59Realno zbog godina Bodetić, Sijarić, Ilinković, Rukavina i Manev su za otpisat/prodat
Tu već trebaju biti Kitin, Medojević i Tači umjesto ovih navedenih jer jednostavno igrač od 23 godine ako nije najbolji igrač lige nema nikakvu cijenu, već od 21 nije mlad igrač, samo kod nas
Dodao bih i Menala jer osim gola Varaždinu ostali doprinos nije vrijedan spomena šta je lijepo elaborirao NEPRESUŠAN.
Volim grad koji teče

S
Sijaric nije jos secundu odigrao. Za ostalo se slazem

K
Quote from: Starless on 02.08.2025, 12:48
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.08.2025, 11:59Realno zbog godina Bodetić, Sijarić, Ilinković, Rukavina i Manev su za otpisat/prodat
Tu već trebaju biti Kitin, Medojević i Tači umjesto ovih navedenih jer jednostavno igrač od 23 godine ako nije najbolji igrač lige nema nikakvu cijenu, već od 21 nije mlad igrač, samo kod nas
Dodao bih i Menala jer osim gola Varaždinu ostali doprinos nije vrijedan spomena šta je lijepo elaborirao NEPRESUŠAN.

a kad ga je zavukao hajduku na poljudu u onoj močvari?

Quote from: moreplovac on 02.08.2025, 10:44https://www.novilist.hr/rijeka-bijeli-ponos-s-rujevice/od-legendi-do-novih-talenata-ovo-je-ekipa-rijeke-koja-ide-u-obranu-dvostruke-krune/

Popis igraca

Tri stvari koje bi mogle obilježiti sezonu:

Zajedništvo igrača i stručnog stožera = zajedništvo u svlačionici

Zajedništvo svlačionice i uprave = zajedništvo u klubu

Zajedništvo kluba i navijača = grad i cijela regija uz svoju Rijeku

:vijesti:

Za-je-dni-štvo!

Quote from: Starless on 02.08.2025, 12:48

Menala brojim u iskusne koje treba imati,  za klupu i treće, četvrto krilo je on okej.

Iskreno se nadam da će gurnuti Tačija i Medojevića, ali bojim se da Ðale nema muda za tako nešto
SPORTSKI ODLAZI!

Quote from: MaČaĆeToMane on 02.08.2025, 16:08Iskreno se nadam da će gurnuti Tačija i Medojevića, ali bojim se da Ðale nema muda za tako nešto

Na temelju cega se to nadas? Jel ih itko pratio i vidio? Ili samo zato jer ne znamo nista, pa se mozemo nadat, dok za Menale, Rukavine i dr. znamo koliko su losi/dobri?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

L
Đalović mora stavljati najbolje igrače u postavu, ako je loš Menalo trenutno bolji od Tačija onda neka igra Menalo.

A
U Europi na 10ku mora Dantas, u spicu Cop, vjerujem da ce napuniti Shelburna

L
Dantas nije desetka, naravno moramo početi sa napadačem

Quote from: Boy1da on 02.08.2025, 16:20
Quote from: MaČaĆeToMane on 02.08.2025, 16:08Iskreno se nadam da će gurnuti Tačija i Medojevića, ali bojim se da Ðale nema muda za tako nešto

Na temelju cega se to nadas? Jel ih itko pratio i vidio? Ili samo zato jer ne znamo nista, pa se mozemo nadat, dok za Menale, Rukavine i dr. znamo koliko su losi/dobri?

Temelju godina
Ili jesu ili nisu
Za ove sve starije koje sam nabrojao znamo da NISU i NEĆE biti nositelji igre niti će se dobro unovčiti.
SPORTSKI ODLAZI!

10.08.2025, 11:37 #130 Last Edit: 10.08.2025, 11:42 by MaČaĆeToMane
Ne znam di bi napisao svoje viđenje naših pojačanja pa ću ovdje.

Ante, Mate i Jurić mi se jako sviđa kako izgleda na terenu, to je igrač. Treba biti prva špica.
Husić bi mogao biti i bolji od Radeljića, jedva čekam da Radeljić ode, glava mu je negdje drugdje.
Dantas se (po meni i po mnogima) samo loše koristi, ali Đale ga nije ni htio, kvaliteta nije upitna.
Ndokit ne da nije pojačanje, čovjek je truba i pol, a još ga stavlja na potpuno krivu poziciju. Omerović (?) ga je predriblao valjda 5 puta u zadnjih 15 minuta, a naprijed je očajan, jako puno griješi i teži atrakciji, a završni pass niti finiš - nema. Nula bodova, gledao sam ga dovoljno puta da sam prije tog transfera pisao sve šta mislim o tome. čovjek je prevara i može Bogu zahvalit šta je nogometaš i za to prima plaću.
Yankov - zasad izgleda potpuno bacanje novaca, potpuni promašaj struke, nije spreman, trener ga ne vidi, ne znam šta napisat ali čovjek je 30 minuta odigrao u zadnjih godinu dana. Potpuno ne razumijem taj transfer tko god ga je odradio treba dobit pedalu.
Sijarić - da nije Crnogorac, nebi ni stigao, nekakva usluga Đaloviću pretpostavljam, taj neće u kup utakmici protiv Turbine Tribalj zaigrati, prestar za bilo što (niti je talent niti ćemo ga preprodat niti ga se isplati čekat)
Lasickas - osvježenje samo radi pristupa, motoričan, brz agilan živ, nešto slično kao Oreč - da se mene pita Oreč desno, Lasickas lijevo a Devetak na prodaju/tribinu/raskid šta god

Sve u svemu doveli smo 4 igrača koja su valjda pojačanja, još samo da ih netko ustali, ukomponira i prilagodi sustav, pogotovo Juriću i Dantasu.
S tog aspekta nije loše 4 od 7 (Kreilacha ne računam).
Problem samo leži u tome da nismo doveli niti jedno krilo, a fali nam 3 krila (starter za lijevo da Rukavina bude backup i 2 desna krila jer nemamo niti jedno)
A manji problem je taj šta nismo doveli zamjenu za Selahija.
Ja očekujem da će se to riješiti oko 30.08., ali sad se postavlja već pitanje s kojim trenerom i kakvi profili igrača su točno potrebni.
SPORTSKI ODLAZI!

Z
10.08.2025, 14:09 #131 Last Edit: 10.08.2025, 14:15 by Zelko Maler
Bravo, kao i obicno sve u sridu napisano  :svakacast:

Samo bi se nadovezao na zadnji dio. Zamjena za Selahija.
Đale je nasao zanjenu za Selahija, zna se ko je to. Najgore je to sto je otisao k ovima dolje, a ne u neku drugu ligu.
Ne patim ja za njim, jebe se meni, ali znam da je Đale drvio da njega hoce i to je logicno jer je to plug n play zamjena. Selahi je specifican igrac i ne bi trebali mijenjati nikakve postavke u igri jer ovaj moze raditi isto sto i Lindon.
Opet kazem, ne branim Đaleta zbog loss igre, ali osvajacu dvostruke krune, jednu zelju MORAS ispuniti. Nije trazio nekog moga trebas platiti 3 m eura.

K
Ima li što da je naš Đale tražio pa dobio?
Vidim da se gore spominje Sijarić.
Ima li još tko ili što?

Ili su mu skoro sve želje neuslišene?

Quote from: Krkan on 10.08.2025, 14:35Ima li što da je naš Đale tražio pa dobio?
Vidim da se gore spominje Sijarić.
Ima li još tko ili što?

Ili su mu skoro sve želje neuslišene?

Tako je, ništa šta mu je obećano od igrača nije ispunjeno. Zato onaj njegov posprdni odgovor novinaru "širok kadar?" i zato silna nervoza.
SPORTSKI ODLAZI!

K
Dobio je Sijarića jer ga je htio. Tako ti kažeš 2-3 posta iznad.
A, osim Parazita,  šta mu je još obećano ?