Igrači

Started by Zelko Maler, 15.04.2023, 11:16

Previous topic - Next topic

Muto11, bitagno, Snowcrash, Bobic, kirac_87, deo123, Fiume e basta, duke, Pile, Mići_Boškarin and 15 Guests are viewing this topic.

Z
Otvaram topic o sadašnjim igračima, jer ni jedan baš ne odgovara. Tema čisto trenutni roster RIjeke.

Pogledajte ovaj video. DILVAER je NAJBOLJI transfer Rijeke  ne pamtim od kad. Ovaj video pokazuje koliko Galešiću znači Dilaver, doslovno odnos ko otac i sin ili mali brat i stariji brat. Koliko se osjeća sigurnije uz njega je nemjerljivo i odma je mali drugi igrač,a gle vraga taman se poboljšao kad je Emir stigao.

15.04.2023, 11:43 #1 Last Edit: 15.04.2023, 11:43 by Projeto Shalom
Uvijek se iznova potvrđuje da nema stranca do Bosanca (Austrijanca).

Meni je nešto drugo upalo u uho: "... najveća utakmica za predsjednika...". Znači i nakon toliko godina Miškov motiv, energija i želja da ih prska nije splasnuo te i najnovije generacije igrača Rijeke znaju koliko šefu znači Jadranski derbi. To su izvrsne vijesti pred novi neminovni uzlet Rijeke nakon kratkog prizemljenja.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Gaaaashi! Koja komedija od tipa ;D
A super mi je postavljeno pitanje: "je li se sjećaš kada je Đale pretrčao najviše ikada, 70m i dao gol Hajduku?"
A i super mi je što je Đale ikona koja dozvoljava ovakve zajebancije na svoj račun. Treba nam više takvih dobrohotnih zajebanata!

Quote from: Zelko Maler on 15.04.2023, 11:16DILVAER je NAJBOLJI transfer Rijeke  ne pamtim od kad.
Ja ne mogu vjerovati koliko nam je dobro sjeo.
Toliko dobro da smo svi kolektivno odlučili zažmiriti na to da je 'odletio' u svlačionicu Dinama, na Ademijevu proslavu, nakon našeg poraza (i da ne bi bilo nesporazuma - ovo nije sarkazam)
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 15.04.2023, 15:40
Quote from: Zelko Maler on 15.04.2023, 11:16DILVAER je NAJBOLJI transfer Rijeke  ne pamtim od kad.
Toliko dobro da smo svi kolektivno odlučili zažmiriti na to da je 'odletio' u svlačionicu Dinama, na Ademijevu proslavu, nakon našeg poraza (i da ne bi bilo nesporazuma - ovo nije sarkazam)

Bio sam ti spreman lajkat ovaj post dok nisam procitao da ovo nije sarkazam  :neretljak:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.04.2023, 16:25Bio sam ti spreman lajkat ovaj post dok nisam procitao da ovo nije sarkazam  :neretljak:

Krenuo sam pisati nešto pametno i onda sam skužio sa se ovaj smajli  :neretljak:  zove neretljak
Od tada se smijem i nemam ništa više pametno za napisati

HVALA što si ovo izvukao. Tražim našeg veseljaka već godinama, ali nikako naletiti na origigi sliku.

:neretljak:  :neretljak:  :neretljak:
#navodninavijač

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 15.04.2023, 16:25
Quote from: Gnjusna Izdajica on 15.04.2023, 15:40

Bio sam ti spreman lajkat ovaj post dok nisam procitao da ovo nije sarkazam  :neretljak:

bome u prvih par riječi nemaš pojma da te vodi u sarkazam. Slažem se donekle, ali to je ipak iskreno od njega, nije neki muljator. Dalje za njega znamo da se više gore neće vraćati,a sumnjam da mu i neki inozemni transfer slijedi. Očekujem od njega još 3 sezone ovakvog nogometa u našem dresu.

Ja bi današnjeg Dilavera najradije usporedio s Ercegom nekoć.

Nema tu previše muljanja i zavaravanja čij si i od kuda si, ali dok se ponašaš kao profesionalac, igrački definitivno pridonosiš klubu, i na svakom koraku pokazuješ respekt prema klubu u kojem igraš (pogledati ama baš sve izjave Dilavera od kada je potpisao za nas), ja osobno, sam spreman zažmiriti na činjenicu da si otišao najboljem prijatelju na proslavu. I definitivno pri tome malo mrziti vlastiti pogled na tu situaciju.

Zar nije Erceg uvijek igrao pod ručnom protiv Hajduka? I tražio zamjenu na poluvremenu?
Mislim da postoji jedan omanji ambis između Ercega i Dilavera po pitanju profesionalnog odnosa prema poslu.

15.04.2023, 21:02 #10 Last Edit: 15.04.2023, 21:10 by Gnjusna Izdajica
Quote from: Vado Magnar on 15.04.2023, 19:50Zar nije Erceg uvijek igrao pod ručnom protiv Hajduka? I tražio zamjenu na poluvremenu?
Mislim da postoji jedan omanji ambis između Ercega i Dilavera po pitanju profesionalnog odnosa prema poslu.

Možeš to izvrtiti kako god hoćeš. Da, tražio je izmjenu u poluvremena uzvrata nakon što je doma dao gol. U toj domaćoj utakmici se vidjelo iz helikoptera (ne samo sa Zapada gdje si ti stajao do mene, ako me sjećanje dobro služi) da grize i da ga želi dati da prestanu sva naklapanja o njegovoj igri protiv Hajduka.
Ali isto Erceg izjavljuje 2022 (dakle 17 godina nakon):

Quote from: NL 4-5-2022 Proveo sam predivnih godinu dana u dresu Rijeke. Bio sam najbolji strijelac lige, osvojio Kup Hrvatske... Nije mi bilo nimalo lako i ugodno istrčati u dresu kluba s Kantride na svom Poljudu i usto osvojiti Kup. Odigrao sam samo prvo poluvrijeme te utakmice, tadašnjem treneru Elvisu Scoriji na poluvremenu sam kazao da više ne mogu igrati, ne fizički, nego psihički.

Te godine smo, uz suzdržanog Ercega, puhali za vrat zadnjem šampionskom Hajduku. Igrali egal 4 utakmice protiv njih i skoro do kraja bili u trci za naslov.
Sjećam se gorkog okusa u ustima kada je postalo očigledno da Scoria odustaje od prvenstva i orjentira se na Kup. Kuhinja? Dogovor? Ćorava posla.

EDIT:
Sjećam se, kao da je bilo juće:

15.04.2023, 21:31 #11 Last Edit: 15.04.2023, 21:32 by Vado Magnar
Ako govorimo o profesionalnosti, a u tome se sastoji paralela između Dilavera i Ercega onda je Erceg sve sam rekao u istom citatu:
Quote from: NL 4-5-2022–Proveo sam predivnih godinu dana u dresu Rijeke. Bio sam najbolji strijelac lige, osvojio Kup Hrvatske... Nije mi bilo nimalo lako i ugodno istrčati u dresu kluba s Kantride na svom Poljudu i usto osvojiti Kup. Odigrao sam samo prvo poluvrijeme te utakmice, tadašnjem treneru Elvisu Scoriji na poluvremenu sam kazao da više ne mogu igrati, ne fizički, nego psihički.

Po meni dno - dna. Aca - kace. Tom - Bottoma. Ndo - Fondoa

Meni se sere od te patetike. Tovar si, sve pet, ostani dole vatat rake a ne bit tu na placi sa suzama u ocima. Isto vrijedi i za malo govno Bradarica. Moze on sto puta bit dio sampionske Rijeke, uvijek ce ic u istu recenicu s Ristovskim.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

M
Vidio sam danas Merkulova, nije mu lako, on ide a žena iza njega i priča i ne staje. Neznam ruski ali je izgledalo ko da mu broji

Quote from: moreplovac on 17.04.2023, 11:36Vidio sam danas Merkulova, nije mu lako, on ide a žena iza njega i priča i ne staje. Neznam ruski ali je izgledalo ko da mu broji
Jel čemu?
#degenerik