FINALE Hr Kup 13.05.2026 18:00 Dinamo-Rijeka

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 13.05.2026, 12:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: deo123 on 13.05.2026, 19:34On vadi Fruka..finale kupa..

Pa nije se pojavio, opet, sta bi trebao?
SPORTSKI ODLAZI!

Ne, samo se u prvom poluvremenu zamalo ušetao u gol s loptom.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

D
Daj molim te.. Fruka trpiš i moliš boga da vidi gol jednom. Jedino opasno je bio Fruk iz solo akcije.

On je odustao.. i to je to..

Quote from: deo123 on 13.05.2026, 19:41On je odustao.. i to je to..

A i Fruk i trener su odustali, rekao bim...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
2024.pod Sopicem smo bili puno bolji, a ta utakmica je sramota bila.

R
A što bi trebao trener u otkaznom roku?

Z
13.05.2026, 19:45 #111 Last Edit: 13.05.2026, 19:46 by Zelko Maler
Fruk je svoje u Rijeci napravio, molio sam Boga da ga se proda prošlo ljeto ili na zimu.
Nakon dvostruke krune u Rijeci ti neminovno slijedi pad.

Decko je glavom u Americi, boji se ozljede i u novom klubu.
Ja ga razumijem.

B
Na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobre utakmice ove sezone i to je to.. veliki reset ovog ljeta pa onda sezona doselekcije pa tamo negdje sezona 27/28 neka mrvu ozbiljnija sezona

D
Quote from: robil on 13.05.2026, 19:43A što bi trebao trener u otkaznom roku?
A nenznam ja da imam 3 otkazna roka imao bi srce..pa ako mi vec svejedno bi izjurio onako ko Mel Gibson u kiltu u Brave heartu polomio dvije tri noge..ali probao biti frajer..

C
I Galešić je smeće očito.Odgajamo smeća za Dinamo.

Koji debili....
Zbogom i više se ne vraćaj

Z
Quote from: sthlm1987 on 13.05.2026, 19:25Na kraju sezona u kojoj se podbacilo u prvenstvu, napravio mali iskorak u europi i nastavilo rasipanje navijackog puka.
Poceo me dinamo pec ko u neka davna vremena, razina mrznje al pari s tovarima. :jbg:  :jbg:

Sve u svemu, kurcina.

Uopce mi nije zao za dinamo , duplu krunu su zasluzili. Nije mi zao sto mi neceno dobiti taj trofej, ali mi je zao ko psu da ce tovari dobiti taj padobran.
Jer za razliku od dinama nisu to zaluzili. Nas je zbog europe ove godine taj padobran trebao nagraditi.

Meni isto najviše krivo zbog tovara, ne toliko zbog trofeja

Quote from: Fornax on 03.05.2026, 11:14U finalu nam treba totalna "mobilizacija napora volje" da bi imali ikakve šanse... Mislim da Sanchez neće moći ništa napraviti po tom pitanju.
Ovo danas bi i Sopić bolje odradio.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

B
Stvarno imate šifru ozbiljnu ako vam je više do njihovog padobrana koji im ionako neće ništa pomoći , nego naše titule..