FINALE Hr Kup 13.05.2026 18:00 Dinamo-Rijeka

Started by NdockytovaLinijaKretanja, 13.05.2026, 12:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sancho je danas pokazao da ga ili boli kurac ili da ne zna šta radi.
Ubijali su nas sa visokim presingom svaki put kad je lopta bila na našoj lijevoj strani, opet ozonske rupe na desnoj a mi cijelo prvo poluvrijeme silujemo Devetka i Gojaka.
Primamo gol u 50toj minuti, vidi se da kurca ne možemo. Umjesto da onda ubaciš nešto novo i promjeniš malo sustav, tebi ovi ukrcaju drugi u 57 minuti.
Prolaze 3 minute ti opet ne radiš ne radiš zamjenu, dolazi bakljada, prekid, drkanje kurca do 73eće i radiš prve dvije zamjene.
Vratiti ću se na utakmicu sa Hajdukom i zamjene di je napravio prvu u 85 minuti skoro.
Sanchez je trebao biti bivši iza 4-0 protiv Gorice, i onih unutarnjih izdrkavanja, ovo drugo je bilo sve preživljavanje.
Preživljavanje koje je doživilo epilog u finalu kupa.

Vjerojatno sam u manjini, ali čini mi se jednostavno kad je Dinamo na nekom približnom maksimumu teško je jednostavno s našom ekipom parirati.

Nekako ljudi vuku paralele s nekim prijašnjim izdanjima, ali meni jednostavno djeluje parametar broj 1 u toj nekoj računici je "Koliko je Dinamo od svog maksimuma?".
Možemo mi igrati maksimum, ali na kraju jednostavno ako su i oni na svom vrhuncu nastupa teško ćemo tu odnijeti pobjedu jer je kvaliteta na njihovoj strani, pa je onda i takav rezultat u većini slučajeva.

Iako to ostavljam stručnijim ljudima od sebe, da li je Kovačević nadmudrio Sancheza i sl. taktičke rasprave nekako ne mogu se oteti dojmu da mi se ne sviđa kako je Sanchez vodio ovu utakmicu (kako je reagirao na presing, zamjene itd.), pa eto nadam se da će TIR ili netko drugi s portala možda napraviti neku objektivnu analizu

Naravno da je razlika u kvaliteti 70/20 je samo po sebi razlika, ali da ovako odigraš finale kupa jadno i bez jednog krvnog zrnca u sebi je totalno drugi par rukava.
Sa ovim bakljadama, prekidima, stanjem na terenu, makni rezultat ovo je copy paste Ljubljane bio.

Z
Vojvodina i Zvezda igraju finale kupa. Vojvodina vrijedi 18m eura, a Zvezda preko 100. Budžeti su vjerojatno razlika 10x.

Trenutno se igraju produžeci rezultat je 2-2.

Budžet nije naš problem. U našem klubu je trulo, sve je loše od atmosfere, do igrača.  To što smo mi odigrali danas kako smo odigrali nema veze s razlikama  u proračunima. Zasrali smo ovu sezonu na skoro svim poljima.

K
Quote from: Zelko Maler on 13.05.2026, 22:49Vojvodina i Zvezda igraju finale kupa. Vojvodina vrijedi 18m eura, a Zvezda preko 100. Budžeti su vjerojatno razlika 10x.

Budžet nije naš problem. U našem klubu je trulo, sve je loše od atmosfere, do igrača.  To što smo mi odigrali danas kako smo odigrali nema veze s razlikama  u proračunima. Zasrali smo ovu sezonu na skoro svim poljima.

Jako si lose upoznat... Vojvodina se digla jako i trenutno je 2 u ligi... osim toga usli su navodno neki investitori i dizu se :bo:

Z
13.05.2026, 22:54 #171 Last Edit: 13.05.2026, 22:55 by Zelko Maler
Quote from: KadOkrenemSe on 13.05.2026, 22:53
Quote from: Zelko Maler on 13.05.2026, 22:49Vojvodina i Zvezda igraju finale kupa. Vojvodina vrijedi 18m eura, a Zvezda preko 100. Budžeti su vjerojatno razlika 10x.

Jako si lose upoznat... Vojvodina se digla jako i trenutno je 2 u ligi... osim toga usli su navodno neki investitori i dizu se :bo:

je usao je Baka Prase.
Drugi su u ligi jer je Partizan u 10x goroj situaciji od hajduka.
Nebitno razlika u proračunu je ko nas i dinama. Uostalom mi smo skoro duplo skuplja ekiap od te Vojvodine.

S
Današnja utakmica nije samo današnja, to nam se događa cijelu polusezonu s ovim stožerom.
I nije samo taktička i tehnička dominacija Dinama, nego i izrazito fizička. To se danas vidjelo u svakom dvoboju, trku i prije svega u reakcijama u prostoru i prema lopti.
Dinamo u ovakvom tempu melje sve redom cijelu polusezonu (nedavno su potpuno deklasirali tovare u sličnoj utakmici), dok smo mi strahovito energetski padali svaku drugu utakmicu.
Što se taktike tiče - danas su se pokazali svi limiti našeg sporog građenja napada, izostanak brze tranzicije i kontri ili polukontri. To je podpis koji traži od igrača ogromnu koncentraciju, određeno tehničko znanje i teško ga je stabilizirati zbog velike razlike u pojedinačnoj kvaliteti. Naš sustav mora bit napravljen prema igračima, a ne kalup u kojem se zahtjevaju isključivo određene generičke igračke uloge. 
Kovačević je sustav napravio prema igračima, pa sve gore navedene karakteristike naše igre i ekipe izgledaju napol, i poslije ovog n-tog grča danas, ne vidim da ovaj sustav pripreme i igre u odnosu na kvalitetu igrača može napredovat.   

13.05.2026, 23:22 #173 Last Edit: 13.05.2026, 23:23 by Deba
Mislim da je vrijeme da na rujevici zapusu neki novi vjetrovi u svim dijelovima kluba, od prve ekipe preko skole nogometa do uprave i sportskog sektora. Igrace je danas, osim par pojedinaca blago receno bolio kurac, a to se najbolje vidjelo na kraju utakmice, kada su zadnjih par minuta doslovce stali. A mi budale trosimo novce, vrijeme i zivce i nadamo se necem, a njima placa one way or another redovno sjeda neovisno o rezultatu. Fuj. Vise od ovog danas nismo ni zasluzili. I da, Erceg je jednako korumpiran sudac ko i svi mu kolege

K
Prometna jebenija kod Delnica...
Dva auta - jedan bijeli i bmw tablice ri kntrida
Cini mi se i vepar neki da je bio udaren

Nadam se da su svi dobro

L
Nakon povratka iz Osijeka moje mišljenje je da se mora vratiti finale na dvije utakmice, očito MUP nije sposoban organizirati i preprstiti sve navijače na vrijeme na utakmicu.

D
Postali smo gadljiv klub

Sami smo si usrali cijelu sezonu jos na ljeto

Sve bitne pobjede na klupi je ostvario pomocnik..

A
Quote from: deo123 on 13.05.2026, 20:59
Quote from: Zelko Maler on 13.05.2026, 20:48Sad su tu Morčiladze, Ndockyt, Barco i Legbo.

3 od 4 su bili želja trenera, tako da u slučaju da je ta ljubav prošlost vjerujem da će dva od četiri isto tako nestati..pogotovo ako je Kek u igri.. odnos njega i Morčiladzea.. to bi moglo biti zabavno.

Želje trenera ispunjavaš ukoliko na trenera računaš na duži period.
Naša cijela sezona bila je usmjerena prošlo ljeto kada se klub prodavao, a dovođenja igrača bila na ledu. Na zimu je bilo samo krpanje rupa.
Drugi puta ćemo valjda pametnije.

E
Nemojmo se lagati ovo je naša realnost,  prošla sezona je završila kako je završila jer je dinamo bio u rasulu o hajduku nemema smisla trošiti riječi.
Dokle god klub (sportski sektor) funkcionira na ovaj način mi napredka nećemo imati.
Klub smo koji čiji se skauting svodi na preporuku agenata znači nema ga  .Škola nam izbacuje prosječne igrače za treći rang nogometa .

G
Najveća utakmica sezone u kojoj odigraš kao većinu sezone govori mi da su one 2-3 vrhunske partije u Europi (od čega su dva poraza) i 4-5 u HNL-u (opet barem pola porazi) slučajnost, a ono jučer standard.

Za igru i pristup zadnjih 10-15 minuta borbe za trofej nakon 10 mjeseci u klubu odgovoran je isključivo trener, on prvi treba biti zamijenjen jer tonemo, a kod sportskih je vrlo jednostavno. Tko je doveo Pavića daj mu sve ovlasti na ljeto za mercato, ako ne dođe Kek, a tko je doveo Alfonsa preporuči ga za direktora u Osijek. Nemoguće da je to ista osoba.