Ri europska sezona 2026/2027

Started by Deni323, 19.05.2026, 09:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z
Quote from: Snowcrash on 03.08.2026, 18:38
Quote from: Zelko Maler on 03.08.2026, 17:57Uzasan zdrijeb, najgori.
Kad biram ispasti od atraktivnog Monaka ili Brightona u odnosu na ispadanje protiv ovih neatraktivnih Danaca uvijek biram prvu opciju. Monako ili Brighton bi mozda i kupili Fruka, ovi nece sigurno, nit bi Fruk tamo.

Oni su pocetkom godine dobili dinamo relativno lako u EL.

U gostima, oba gola je Dinamo popio na greške i kontre, u drugom pol. Utakmica s 2 prilike Dinama i 4 Danaca, jedna u vrhu najgorih dinamovih izvedbi prošle sezone.
Ja mislim da bi protiv Monaca imali 1% šanse, s Midtjyllandom imamo 20-30%. To je razlika između "nemat šanse", i "imat određene šanse".
Apsolutno vjerujem da Dance možemo dobit doma, Monaco ne možemo.

Ko te pita poslije kako si igrao ;D

J
Treba nam jos najmanje jedna grupna faza u iduce 2-3 godine pa da onda stvarno pojacamo koeficijent i dugorocno si osiguramo lakse kvale za europu... iako ce se prosla sezona u jednom trenutku brisat, svejedno cemo biti u dobroj poziciji

M
Quote from: Snowcrash on 03.08.2026, 18:38
Quote from: Zelko Maler on 03.08.2026, 17:57Uzasan zdrijeb, najgori.
Kad biram ispasti od atraktivnog Monaka ili Brightona u odnosu na ispadanje protiv ovih neatraktivnih Danaca uvijek biram prvu opciju. Monako ili Brighton bi mozda i kupili Fruka, ovi nece sigurno, nit bi Fruk tamo.

Oni su pocetkom godine dobili dinamo relativno lako u EL.

U gostima, oba gola je Dinamo popio na greške i kontre, u drugom pol. Utakmica s 2 prilike Dinama i 4 Danaca, jedna u vrhu najgorih dinamovih izvedbi prošle sezone.
Ja mislim da bi protiv Monaca imali 1% šanse, s Midtjyllandom imamo 20-30%. To je razlika između "nemat šanse", i "imat određene šanse".
Apsolutno vjerujem da Dance možemo dobit doma, Monaco ne možemo.

Da , prvo trebamo proci Fince, a sto se tice klubova nakon sto prodjemo Fince, ja nekako racunam na francusku aroganciju i podcjenjivanje i mislim da bi se moglo tu nesto usicarit.
Medjutim vec su kuglice rekle svoje pa idemo onda po te grupe,ali prije svega, Finci.

Dobro je, bit ćemo na JOVO i RTL-u.

U marketingu smo ODLIČNI...Cijela Republika Hrvatska će gledati RIJEKU!, na JOVO tv-u 📺
Ri Or Die

Više kućanstava ima RTL kao nacionalni program nego što ih ima max sport i voyo kombinirano.

05.08.2026, 08:42 #425 Last Edit: 05.08.2026, 08:43 by TIR
Čestitke, tek je 5. u mjesecu, a vjerojatno imamo najgluplji upis mjeseca :neretljak:

Sjećam se vremena kad si mogao gledati neke utakmice besplatno na kojekakvim Jovo i RTL-ovima, a ne morat keširat 40-50 eura za TV prijenose.
#navodninavijač

Nekad si mogao hnl gledati sa onim vingdovima, eh to su bili dani. Nije bilo to tako davno, ali je bilo kratko.
Užas je to da ako nisi na tcomu, legalno ne možeš gledat hnl.
Nemam ja niš protiv za plaćat takve stvari, svugdje je to u svijetu, ali da moraš biti kod specifičnog teleoperatera je sramota.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 05.08.2026, 12:01Nekad si mogao hnl gledati sa onim vingdovima, eh to su bili dani. Nije bilo to tako davno, ali je bilo kratko.
Nemam ja niš protiv za plaćat takve stvari, svugdje je to u svijetu, ali da moraš biti kod specifičnog teleoperatera je sramota.

Slažem se. Davno bih se maknuo od tih govana, ali drže jebeni monopol na skoro cijeli nogomet pa jednostavno nemaš izbora. Sramotno je da se ne može uzeti, recimo, samostalan HNL paket za 10 eura pa da se može gledati na bilo kojem operateru.
alkoholom protiv droge

Nemoze t scum dignut cijene koliko ja mogu naci IPTV-a

Da mi ne daju 200 puta sporiji internet od drugog operatera, prebacio bi se doslovno radi hnla.
Ali ovako, jebiga.

You cannot view this attachment.

Isti koeficijent kao jučer na Dinamo

Quote from: Deni323 on 05.08.2026, 12:21Nemoze t scum dignut cijene koliko ja mogu naci IPTV-a

Iptv ima drugi problem a to je kašnjenje. Ako živiš pored kafane di se Rijeka prati si u problemu 😂

E
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 05.08.2026, 12:01Nekad si mogao hnl gledati sa onim vingdovima, eh to su bili dani. Nije bilo to tako davno, ali je bilo kratko.

Pazi što želiš. Ista je rasprava bila i u Njemačkoj, a Ured za kartele je uskočio.

Nisam posve siguran kakva je trenutna situacija, ali ishod je otprilike sljedeći:

1 utakmica petkom i 1 utakmica subotom navečer na Amazonu
Subotnje utakmice u vrijeme ručka na Skyju
Subotnje poslijepodnevne i nedjeljne utakmice na DAZN-u

Drugim riječima, potrebne su ti 3 pretplate!

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 05.08.2026, 12:27Iptv ima drugi problem a to je kašnjenje. Ako živiš pored kafane di se Rijeka prati si u problemu 😂

Ovo...40tak sekundi kašnjenja. Ubije me ako zaboravim isključiti notifikacije na Sofascoreu. Pogotovo kad popijemo gol...iščekivanje tog trenutka.  :sta:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

T
Quote from: aahzinho on 05.08.2026, 20:00
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 05.08.2026, 12:27Iptv ima drugi problem a to je kašnjenje. Ako živiš pored kafane di se Rijeka prati si u problemu 😂

Ovo...40tak sekundi kašnjenja. Ubije me ako zaboravim isključiti notifikacije na Sofascoreu. Pogotovo kad popijemo gol...iščekivanje tog trenutka.  :sta:

Zato je meni drazi flashscore di mozes namjestit koje obavijesti oces da ti izlaze za utakmice pod favoritima, tako da si ja namjestim samo obvijest kad krene, kad krece drugo poluvrijeme i zavrsni rezultat

I
Danas je aarhus prvak danske dobio perkovicev sabah 2 1. Po statistici azeri su dominirali. Pa ne moze ni taj mytyland biti neki svemirski brod