Ri europska sezona 2026/2027

Started by Deni323, 19.05.2026, 09:43

Previous topic - Next topic

Primorac and 1 Guest are viewing this topic.

D
🇲🇪 Dečić - 🇱🇻 Liepaja, pretty please... sve drugo moze zavrsiti na sve moguce nacine..

S
Derry City - 2 sata autom. Please 🙏

Trebalo bi biti mirno kakogod.

DAC bi bilo dobro izbjeći kao najjačeg predstavnika, ali ni oni nisu nikakav europski faktor, dapače ispadaju na prvoj ili drugoj prepreci već godinama.

Bitno je da nema Kazahstanaca i sličnih putovanja, odnosno Skandinavije.
#navodninavijač

D
Quote from: TIR on Yesterday at 09:26Trebalo bi biti mirno kakogod.

Ja se divim tvom optimizmu  ;D , ne znam iz čega ga crpiš, po meni je ovo najslabija Rijeka na startu priprema u zadnjih 10 godina. Maknes Fruka, Zlomu i to je ekipa ispod 20M vrijednosti. Znam ne igraju vrijednosti ali kad pogledam što ostaje, to je ekipa koja nikako ne moze igrati KL a kamo li da mozes reci da je favorit protiv 3 od 5 ovih koje imamo u "potu".

D
Quote from: Stormfall 87 on Yesterday at 09:20Derry City - 2 sata autom. Please 🙏
valjda Bravo..

Quote from: deo123 on Yesterday at 09:34

Ja se divim tvom optimizmu  ;D , ne znam iz čega ga crpiš, po meni je ovo najslabija Rijeka na startu priprema u zadnjih 10 godina. Maknes Fruka, Zlomu i to je ekipa ispod 20M vrijednosti. Znam ne igraju vrijednosti ali kad pogledam što ostaje, to je ekipa koja nikako ne moze igrati KL a kamo li da mozes reci da je favorit protiv 3 od 5 ovih koje imamo u "potu".

Rijeka s Kekom nije favorit protiv Brava (kojeg ovaj poznaje), Derry Citya, Dečića/Liepaje, za utakmicu koja je na rasporedu 23.7.? Za reć da je favorit moram bit optimist?

Jasna mi je opreznost, ali sam realan. Ti uspoređuješ Rijeku, i njezin kadar koji odlazi danas-sutra, s posloženim i uigranim Paksijem koji eto magično neće prodat pol momčadi 30.6., to isto nije pošteno. :)
#navodninavijač

S

I

Zlomu je trebalo maknuti odavna.

Derry najlakši, a Bravo najatraktivniji protivnik..

Samo DAC treba izbjeć
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: TIR on Yesterday at 09:26Bitno je da nema Kazahstanaca i sličnih putovanja, odnosno Skandinavije.

👍

Ovdje koga god dobijemo smo favoriti i ako se bojimo Dunajske Strede, jebeš sve onda.
Najbolje bi bilo dobiti ova Lijepa jaja ili Derry City ali ko god da dođe ne bi trebalo biti brige.

Z
za sve osim Brava ćemo slušati "europa je ogroman trošak"

L
Quote from: Zelko Maler on Yesterday at 13:33za sve osim Brava ćemo slušati "europa je ogroman trošak"
Paksi je udaljen 490 km, a dunajska streda 530 km, može se ići klupskim autobusom, trošak minimalan.

S
Quote from: Idemo on Yesterday at 10:14

Zlomu je trebalo maknuti odavna.

Zlomu bi' ja maknuo kad je prigrlio i poklopio loptu, zaleg'o na travu i čuvao 0:0 doma protiv Varaždina. Čekao da iscuri vrijeme i osvojimo bod umjesto tri. Po daljnjem razvoju događaja vidjeli bismo kurac, a ne titulu. Možda bi se zvijezde drukčije ispreslagale, ali ono je bila sramota.

Irci ili Bugari

Btw ko su ova dva šofera flixbusa koji izvlace?
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è