Ri europska sezona 2026/2027

Started by Deni323, 19.05.2026, 09:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

M
Ne sumnjam da ce obavit profesionalno i gotovo navijacki, da je drzavna tv onda bi jos i sumnjao ali ovi zive od gledaoca, cak i da navija za nekog od blizananca ce se rastapat kad Rijeka bude zabijala.

Quote from: moreplovac on 02.08.2026, 18:58Ne sumnjam da ce obavit profesionalno i gotovo navijacki, da je drzavna tv onda bi jos i sumnjao ali ovi zive od gledaoca, cak i da navija za nekog od blizananca ce se rastapat kad Rijeka bude zabijala.

Bila je Rijeka vec jednom na RTL-u prije manje od 5 godina i zadovoljan sam bio sa tim prijenosima utakmice
Forza Fiume ale!

K
Potencijalni suparnici u playoffu Konferencijske lige:
(Zdrieb je danas u 14 sati)

- Bohemian FC  - FC Midtjylland
- AS Monaco
- IFK Göteborg - KAA Gent
- Brighton & Hove Albion
- Pafos FC - FC Salzburg (porazeni nastavlja
natjecanje u Konferencijskoj ligi)

L
Šteta, dobili smo uvjerljivo najtežu podskupinu, šanse za prolaz su praktički minimalne.

I
03.08.2026, 08:36 #334 Last Edit: 03.08.2026, 08:40 by Istegnuće kralježnice
Znaci kurcina

Sad sam vidio i podskupine europske lige. Nevjerovatno koliki je disbalans ove sezone izmedu EL i KL, na nacin da je KL, barem sto se playoffa tice, toliko puno kvalitetnija. U EL vidim veliki broj parova protiv kojih bismo imali sto reci, dok u KL ne znam ako vidim sve skupa tri para protiv kojih bismo imali realne sanse.

Prvo apsolvirat Ilves, a onda je i red da kresnemo nekog "kapitalca", bez padobrana nije ni bilo za očekivat da će bit lagano...

Vrijeme je da nam se malo vrati za onaj Lille, baš vjerujem da možemo do skupina.
Dobro, dobrooo! Fuć!

Dobili smo podgrupu takvu da Misko moze i 30 milijuna eura na pojacanja spiskat, mislim da nebi prošli
SPORTSKI ODLAZI!

L
Gledam moguće protivnike hadjuka, duplo lakše protivnike su dobili.

I
Pa možda taj Pafos - Salzburg par, ako baš trebam birati

A
Sad se vidi koliko je važno bit nositelj u playoffu...Šteta jer nam je malo falilo za bit nositelj...Ako izbjegnemo Monaco i Brihton sa ostalima bi imali šta reć, mislim da bi imali šanse...Mislim da bi poraženi iz Pafos-Salzburg bio najbolji ždrijeb...Ako ih je jedan Hajduk dobio 2-0 doma, nije to neka prekvalitetna ekipa...

Vazno je imati padobran.
Ma samo da izbjegnemo ova 2 iz lige petice i nečemu se možemo nadati.
Nažalost ni Norvežani ni Šveđani ni Belgijanci nam nikad nisu pasali... daj taj Pafos
SPORTSKI ODLAZI!

B
Quote from: MaČaĆeToMane on 03.08.2026, 08:44Dobili smo podgrupu takvu da Misko moze i 30 milijuna eura na pojacanja spiskat, mislim da nebi prošli

Tako nekako.. i cak bi rekao da ako izvučemo jedan Monaco danas popodne stvarno nema smisla ići u neke dubioze sto se pojačanja tiče nego baš pametno iskoristit ovu sezonu za razvit igru, automatizme i potencijale. Radi drži praćenja nek cilj bude kup i mjesto doprvaka (radi padobrana).

I
Idemo mi preskočiti te Fince. Ono što moramo, a onda...ako ništa drugo bar su ovako zanimljive destinacije za gostovanja :)

Uopće ne sumnjam da će nas pogoditi Brighton ili Monaco....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Z
Tovari se mozda cak i domognu skupina.