Kolekcionari

Started by BIEN_NSK, 19.05.2026, 20:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Lud sam za memorabilijom i takvim pizdarijama. Ove znackice sa europskih utakmica su nesto najljepše sto sam vidio od kolekcionarskih stvari! Vrh i svaka cast!
Ja imam dosta ulaznica, jbg u mladosti sam u jednom trenutku ih dosta i bacio  :-\  al se skupilo. Sad skupljam clanske i pretplate i ulaznice sa europskih/gostovanja. Iako i tu digitalija preuzima sve vise i vise...

https://ibb.co/k21h1NJC   Sa finala kupa protiv trepce i karta za bijeli vlak. Ulaznica je sacuvana bolje od nekih sa Kantride  ;D

https://ibb.co/wZNg7psb  ovaj privjesak mi je isto fora, jedino mi je zao sto ne pise iz koje je godine.

Ako želite poslati sliku, možete ju attachati direktno u post:

Ili uploadati na neki hosting servis poput imgur.com pa samo kopirati link.
#navodninavijač

vau, kako su speglane ulaznice, te su provele spremljene 50 godina u nekoj debeloj knjizi, ulaznica još koja i dođe na prodaju ali vaučer je dragulj, to još nisam vidio  :svakacast:

kako za to finale još nisam bio rođen, moje prvo finale je bilo 94, vaučer su malo pojednostavili, pečat autotransa i rukom napisan broj autobusa na pozadini ulaznice, preko reklame Mamićeve privatizirane firme

šta je još zanimljivo, jednu ulaznicu smo platili u hrvatskim dinarima a drugu u kunama, taman se mijenjala valuta između dvije utakmice
kako se vidi moje ulaznice nisu ni blizu očuvane, nosile su se u novčaniku mjesecima da bi se moglo hvalit da si bio, adolescencija  8)

20.05.2026, 13:56 #18 Last Edit: 20.05.2026, 13:57 by D2
Baš lijepo, svaka čast na sakupljanju.
Meni ovo s kartama nije moglo nikako uspjeti jer sam imao jedan, "maaalooo" čudan običaj.  Na poluvremenu utakmice karta je bila poderana na najsitnije komadiće i bačena.
Neki su se borili na travnjaku, a neki im jačali mojo na tribini. Tko zna bi li ostali u ligi svih ovih godina da nije bilo takvih rituala na tribinama.  ;D ;D ;D ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
20.05.2026, 14:31 #19 Last Edit: 20.05.2026, 14:37 by Lavic
Quote from: Lavic on 19.05.2026, 22:19Ajde da se pohvalim da imam među prvim Armada majicama. Bijela, pamučna, kratki rukavi i natpis.
Ako se dobro sjećam iz cca '88-'89. Dopuštam da je možda i kasnije, ali ne vjerujem puno.

Možda netko zna ili se sjeća otkada je ova majica (starci only)
Dugo već ne nosim, malo je postala mala, istrošena i osjetljivo pretanka

L
20.05.2026, 14:32 #20 Last Edit: 20.05.2026, 14:37 by Lavic
Originalna verzija Pešekana (malo zastrašujuće za današnje standarde)

Fanzin za 10 godina

Par slika sa Finala ´94 (nije kolekcionarsko, ali je staro)

A
Kožni za sitniš iz 80ih mislim, poklon od strica
https://imgur.com/a/fTA7ZQM

B
You cannot view this attachment.

Bravo ljudi, ponosan sam na sve vas. Na vašu strast, disciplinu, volju, posvećenost, divim se koliko držite do toga i koliko se dajete.
Zbog vas između ostalog je Rijeka veliki klub! 

Oće stavit ko nešto s onog kultnog Belišća 8)
#navodninavijač

R
Prosao danas do izlozbe. I ulaznica ce u moju kolekciju  :)
Svaka cast i veliki naklon ljudima koji su ulozili vrijeme i toliki trud za ovu izlozbu. Izgleda fantasticno!
Toliko memorabilije, a sve lijepo poslozeno i "zacinjeno" sa zanimljivostima iz povijesti kluba uz kronologiju.
Doslovno putovanje kroz povijest naseg kluba, kao malo dijete sam bio sretan, prostudirao sve, a dosta toga i vise puta!
Stvarno vrhunska izlozba!  :svakacast: