Muzički kutak

Started by Hrki, 15.04.2023, 17:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

H

H
09.12.2025, 22:04 #136 Last Edit: 01.01.2026, 11:50 by Hrki

22.12.2025, 17:23 #137 Last Edit: 22.12.2025, 17:24 by ri5gile
ode i Chris  :'(

Da nažalost , taman prije Božića  :'(

alkoholom protiv droge

H

R

I
A klub objavio video s proslave titule u kojem je u prvom planu Miskovic i zapoceli objavu s "dragi Damire...". Da ne znam tko ni sto, pomislio bih da smo ostali bez predsjednika

29.12.2025, 19:40 #143 Last Edit: 29.12.2025, 19:44 by ri5gile
počivao u miru Damire, njegova suprug mi je nekada davno predavala Hrvatski u srednjoj školi, isto mlada preminula ima sada već 10+ godina
odlaze ljudi  :'(

Nisam pojma imao da su oni bili supružnici :o

Počivao u miru.
#navodninavijač

30.12.2025, 18:53 #145 Last Edit: 30.12.2025, 18:54 by ri5gile
stislo me neko sranje, preneseno i doslovno pa krepivam na kauču i vrtim "Wish You Were Here" 50 godišnjica reizdanje koje mi je stiglo neki dan i za koje su me naravno oženili, još u prednarudžbi  ::)
ali kada čujem prve akorde Shine on you Crazy Diomond i otvaranje stihovima "Remember when you were young, you shone like the sun".... uf
ali za ovdje jedan "svježi" video, nakon 50 godina  :svakacast:

Poanta je da se uvredljivi grafiti trebaju i moraju instant brisati, a tko ih je crtao manje je vazno. Nije nuzno, ali bilo bi dobro da se Armada ogradi od takvih jer kad pogledas, tesko je ne dovesti barem dio Armade u vezu sa takvim grafitima. Mislim da cemo se svi slozit da Ubi tovara/Srbina/purgera, slovo U i ZDS su uvredljivi za zdrav razum.
Ali u drzavi u kojoj je na vlasti stranka osuđena za krađu vlastitog naroda i u kojoj budale za domoljuba smatraju notornog MPTa, uopce ne cudi da se oko toga ovoliko raspravlja umjesto da se jednostavno prefarba.

K
Quote from: Snjesko on 05.01.2026, 09:35Poanta je da se uvredljivi grafiti trebaju i moraju instant brisati, a tko ih je crtao manje je vazno. Nije nuzno, ali bilo bi dobro da se Armada ogradi od takvih jer kad pogledas, tesko je ne dovesti barem dio Armade u vezu sa takvim grafitima. Mislim da cemo se svi slozit da Ubi tovara/Srbina/purgera, slovo U i ZDS su uvredljivi za zdrav razum.
Ali u drzavi u kojoj je na vlasti stranka osuđena za krađu vlastitog naroda i u kojoj budale za domoljuba smatraju notornog MPTa, uopce ne cudi da se oko toga ovoliko raspravlja umjesto da se jednostavno prefarba.

Svaka na mjestu, a MPT je tolko veliki domoljub da krade od vlastite države ne placanjem poreza. Muzika mu je super, ali ako njega gledate kao moralnu vertikalu....

J
U cijeloj halabuci oko Perkovića najviše me smeta da kada Riječanin kaže da mu je dobra muzika. WTF???

K
Quote from: Johnson on 05.01.2026, 12:07U cijeloj halabuci oko Perkovića najviše me smeta da kada Riječanin kaže da mu je dobra muzika. WTF???

Lijepa li si, moj dida, stvarno ima dobrih i lijepih pjesama. Ali je ko covjek nula i gnoj.