HNL sezona 2026/2027

Started by kauzalni neksus, 03.06.2026, 12:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

G
Sad je Rijeka druga najvrijednija ekipa HNL-a jer Durdov vrijedi 2.5 milijuna prema TM.

Pročitajte malo naslove članaka tog transfera.

NIJEDAN upitnik zašto se dite prodalo niti za milijun eura. Kontrola narativa.  ;)
#navodninavijač

M
Quote from: TIR on 14.06.2026, 17:27Pročitajte malo naslove članaka tog transfera.

NIJEDAN upitnik zašto se dite prodalo niti za milijun eura. Kontrola narativa.  ;)

Zato što se oni ne raspadaju.

V
Ne samo to nego na maxsport stranici piše da su ga prodali za REKORDAN iznos
Sjeverna koreja

G
Quote from: TIR on 14.06.2026, 17:27Pročitajte malo naslove članaka tog transfera.

Morao je Silov osobno preuzeti članak, digli ga za vikend, da ne bi nekome studentu ili AI-u pobjegao naslov dragulj poklonjen da bi se pokrio transfer Ivušića.

Quote from: Vavik vjerna Kirija on 14.06.2026, 17:54Ne samo to nego na maxsport stranici piše da su ga prodali za REKORDAN iznos
Sjeverna koreja

Rakowu je to rekordan transfer, ali da, treba stavit bombastičan naslov da raja klikne....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Gorniku. Realna cifra po meni. Vrlo dobar postotak od sljedece prodaje.

K
Sjećam se kao da je jučer bilo da su mreže brujile kako je mali novi Yamal.

Što nije bilo i da bi ga Dalić trebalo odmah zvati u reprezentaciju? Nakon onog prvog gola koji je dao.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

V
Nevjerojatno kakve sreće imaju ovi tovari
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
Quote from: vMario87 on 17.06.2026, 13:57Nevjerojatno kakve sreće imaju ovi tovari
Sreće u vezi čega ?

V
Ako pobjede Žilinu idu na Pafos.. mogli su izvuć Benficu, PAOK, Maccabi ili Pafos i naravno da su izvukli najlakše

Z
17.06.2026, 14:05 #57 Last Edit: 17.06.2026, 14:07 by Zelko Maler
Pafos je puno zajebaniji od Maccabija. Napravit će im Ciprani novi šupak. Jako zajebana ekipa. U ligi prvaka su napravili puno više nego se mislilo.
Svi gledaju koliko su zaostali za Omonijom, što je zapravo nebitno jer ih je europa pojela kao i nas, a oni su imali 5x težu europu od nas i vrijednost na tm im je mala, što je isto nebitno.
Nadigrali su i izbacili Zvezdu ,a ta stranica cijeni zvezdu na 100m eura.

B
Quote from: vMario87 on 17.06.2026, 14:03Ako pobjede Žilinu idu na Pafos.. mogli su izvuć Benficu, PAOK, Maccabi ili Pafos i naravno da su izvukli najlakše
Pa oni protiv Pafosa imaju možda 30% za prolaz

V
Quote from: Brzina92 on 17.06.2026, 14:15
Quote from: vMario87 on 17.06.2026, 14:03Ako pobjede Žilinu idu na Pafos.. mogli su izvuć Benficu, PAOK, Maccabi ili Pafos i naravno da su izvukli najlakše
Pa oni protiv Pafosa imaju možda 30% za prolaz

Nema veze.. izvukli su najlakše kao i uvijek