HNL sezona 2026/2027

Started by kauzalni neksus, 03.06.2026, 12:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ne valja previše razmišljati i promatrati kako i o čemu mi tu sve raspravljamo, jer kad bi malo više mućnuli glavom, vjerojatno bi pobrisali i račune i forum kad bi izračunali na što gubimo vrijeme :nisamja:
#navodninavijač

S
10.08.2026, 16:52 #376 Last Edit: 10.08.2026, 16:53 by SandroB
Jašta. S druge strane, neću si dozvolit da me uzme neki japanski ili spartanski duh, pa da sam naštiman u sekundu samo s neodgodivim obavezama i akcijama od kojih imam koristi. Ako si nedam malo oduška, postajem robot ili šmokljan, kako se uzme.

Back to topic... jučer sam slučajno vidio malo sranja na Poljudu, jer je Sandro - verzija 1 onaj koji gotovo nikad ne gleda utakmice HNL-a u kojima ne igra Rijeka. Ta verzija mene kaže "neću se valjda nervirati oko tamo nekog", uostalom... zanima me samo Rijeka, a još više - neka ovisimo samo o sebi i dokle god mi gazimo, boli me kita šta rade drugi i 'ko koga tamo jebe.

E, ali malo sam budan zaspao s daljinskim u ruci i vidio nekoliko fragmenata te utakmice, nažalost i onaj lakat u glavu. Posljedično sam vidio i "presudu" eksperta, elitnog suca za Dalmatinski portal koji kaže "može Istra biti sretna da nije dobila crveni". I sad mene preuzima druga verzija i počnem se nervirati. Sve je to skupa izgubljeno vrijeme, ali bez tih začina života nema, jbg. Kako bi gazda rekao... od krvi i mesa smo.

11.08.2026, 00:00 #377 Last Edit: 11.08.2026, 00:04 by D2
Matteoni na Istrinom braniku.
https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/istra-1961-layec-priznao-pogresku-dva-penala-ignorirana-u-splitu-15735872

U emisiji čak i hajdukovac Vejić nema dvojbi.
https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/kontroverze-na-poljudu-istra-ostecena-za-penal-var-bez-reakcije-15735866?cx_linkref=jl_ia_vezane

"S njegovom procjenom složio se i Vejić. Kod prve situacije ostavio je nešto više prostora za procjenu, ali oko kontakta Van Hoorenbeecka i Jaganjca nije imao nikakve dvojbe.

- Udarac laktom, definitivno. Ne može biti čišći jedanaesterac. Momak ide laktom direktno u bradu, pogađa ga velikom snagom. Ne vidim zašto se VAR nije uključio. Ono Silićevo hvatanje lopte pa udarac možemo gledati da fali onaj clear and obvious aspekt. U drugoj situaciji je sve čisto, ide čovjek laktom u glavu. Čisti žuti karton i jedanaesterac. Očito ne znamo nešto što suci znaju ili ne vidimo nešto što suci vide."
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
I meni govna uzmu pare

Quote from: SandroB on 10.08.2026, 15:46Mene zna debalansirati što drugi pričaju, i te kako. Ono...
Mene isto. Onda udahnem i probam se centrirat.

Ne uspijem svaki put. I onda obično padaju teške riječi.

Korist od toga? Nikakva.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

You cannot view this attachment.

🤢

K
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 14.08.2026, 19:48You cannot view this attachment.

🤢

Dotična neustrašiva petorka minute može očekivati jedino protiv Rudeša i ostalih tramvaj klubova.

S
Quote from: kirac_87 on 14.08.2026, 20:31
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 14.08.2026, 19:48You cannot view this attachment.

🤢

Dotična neustrašiva petorka minute može očekivati jedino protiv Rudeša i ostalih tramvaj klubova.

... s njima i Ivan Zajc kao jedini autentični Riječanin...

Što stvarno u cijeloj državi nema desetog kluba koji bi mogao igrati SHNL?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Cibalia, Šibenik, Zadar, Zagreb, Orijent, Split, Segesta, Marsonija, Dubrovnik bi mogli biti ti ali gradovi ne žele stati iza.njih.

S
15.08.2026, 09:50 #386 Last Edit: 15.08.2026, 09:53 by SandroB
Po meni, jedino Cibalia zaslužuje. Ako ne po trenutnom statusu, po svemu ostalom - da.

Donekle i NK Zagreb. Nemojmo zaboraviti da njihova utakmica na Maksimiru (Zagreb - Osijek; kvalifikacije za 1. ligu 1972.) dan-danas drži rekord posjećenosti tog stadiona. Neobično, ali istinito. Još je neobičnije da je na toj utakmici na stadionu bilo 30.000 navijača iz Osijeka. Ne razumijem uopće kako je to moguće. Doslovno evakuacija iz Osijeka.

Samo Cibalia i Šibenik, ovi ostali nemaju navijače ili nešto jako malo.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
15.08.2026, 11:37 #388 Last Edit: 15.08.2026, 11:37 by Spencer
Nisu mi nikad bile jasne te price koje se uvijek vrte o tome tko zasluzuje uci u prvu HNL, pa se nabrajaju navijaci, tradicija, velicina grada... Sve je to nebitno, zasluzuje onaj tko osvoji drugu ligu, a to je sada Rudes koji kakav je da je, tu je zasluzeno.

Jedini klub iz nižih liga koji u dogledno vrijeme može završiti u prvoj ligi planski je NK Bjelovar, ako se spoje sa Mladosti iz Ždralova. Moderan stadion, grad od 30-40 tisuća ljudi i nešto okolice, zdrava sredina.
#navodninavijač