HNL sezona 2026/2027

Started by kauzalni neksus, 03.06.2026, 12:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Svi žele imati tako samopouzdane igrače, plivače, ili šta god... Zar ne?

20.08.2026, 16:15 #436 Last Edit: 20.08.2026, 16:18 by D2
Quote from: SandroB on 20.08.2026, 12:02Sportaš sam od glave do pete, pun sam razumijevanja za sve, ali ne bih trepnuo kad bi ovakvi pobrali šamarčinu:
https://www.glasistre.hr/nogomet/2026/08/19/raul-kumar-idemo-se-na-rujevicu-nadigravati-i-pokazati-da-smo-bolja-momcad-1082602
Koliko puta smo mi "bolji" išli npr. u Maksimir.
Osim što u samom tekstu takva izjava nije citirana ne vidim u tome problem čak i da je tako nešto izjavio. Sportaš je i ima pravo misliti da je bolji. Je li time bahat, vjerojatno je, ali isto tako izjaviti da si bolji od nekoga nisi ga vrijeđao. Na nama je da pokažemo kako dečko lupeta bezveze.
Sjećam se tamo jednog, vjerujem da ga se rijetki sjećaju, zvao se Andrej i uvalio je sam nekakvih 8 komada nekima koji su se isto tako razmetali prije utakmice. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
20.08.2026, 16:39 #437 Last Edit: 20.08.2026, 16:40 by SandroB
Po meni je apsolutno bahato reći u bilo kakvom kontekstu, da si u ne znam kako dobrom trenutku i raspoloženju, da je Istra bolja od Rijeke. Da sam im trener, upozoravao bi ih na takve izjave i zamolio ih da više pričaju na terenu. Moram priznati, niste mi najjasniji koliko branite tog dripca, ili... ako nije najsretnije prenesena njegova izjava, takvo pisanje. Možda je i provokacija novinara / urednika, opet isti k.rac. I ne može biti ista izjava "učinit ćemo sve da se vratimo s tri boda" i "bolji smo od Rijeke".

@Kostrena plivači stvarno nemaju blage veze s ovime. U plivanju Dugo Selo ne može dobiti Dinama; to ne može režirati ni najbizarnija bajka. Koliko god imali samopouzdanja. Je, generalno je dobro da imaju samopouzdanja, ali nije dobro da mlate praznu slamu. Ako želiš znati, prošao mi je kroz ruke dečec koji je pričao da će na Olimpijske igre. Da mi je bio kompić, rekao bih mu "daj ne seri". Djetetu to nisam mogao reći, ali mali je stvarno pilio i "pucao od samopouzdanja", ali vidjelo se iz aviona da od deset kriterija nema ni jedan za nekakvu projekciju Olimpijskih igara.

U Rijeci je u ovom trenutku, od silnih državnih prvaka i prvakinja u plivanju, jedna jedina kandidatkinja za LA 2028. Možda eventualno, u nekom najsretnijem raspletu dvije. Koje nikad nisu rekle, nit' će reći "idem na OI". Tek ako/kad ispune normu.

20.08.2026, 16:41 #438 Last Edit: 20.08.2026, 16:41 by D2
Sandro čuvaj se, ni ti to dobro. Još danas utakmica. Hebate led mulac 18. godina govori da je bolji od protivnika, di ćeš bolji scenarij.  :) 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 20.08.2026, 16:41Sandro čuvaj se, ni ti to dobro. Još danas utakmica. Hebate led mulac 18. godina govori da je bolji od protivnika, di ćeš bolji scenarij.  :) 8)

Mislim da, suma summarum, lajem jer sam se usro. Neće bit dobro ako nas Istra stvarno mazne  :)

K
Quote from: SandroB on 20.08.2026, 16:39Po meni je apsolutno bahato reći u bilo kakvom kontekstu, da si u ne znam kako dobrom trenutku i raspoloženju, da je Istra bolja od Rijeke. Da sam im trener, upozoravao bi ih na takve izjave i zamolio ih da više pričaju na terenu. Moram priznati, niste mi najjasniji koliko branite tog dripca, ili... ako nije najsretnije prenesena njegova izjava, takvo pisanje. Možda je i provokacija novinara / urednika, opet isti k.rac. I ne može biti ista izjava "učinit ćemo sve da se vratimo s tri boda" i "bolji smo od Rijeke".

Shvaćam tvoju frustraciju riječima (ili dodanim konstruktom) tog dečka, ali treba mu/njima to vratiti na terenu i dokazati tko je gazda

Koliko vidim, on ima 18 godina, a u HNL-u smo ih zadnji put doma tukli (i to 4-0) prije pune dvije godine (!)

U njegovom jako mladom životu, dvije godine su cijela vječnost pa je možda i zato vrlo optimističan po pitanju njihovih šansi

Razumijevanje za njegovu mladost, ali i motiv više našima da dokažu "tko kosi a tko vodu nosi"... Ako imaju ponosa prema klubu i dresu koji nose?

Lijepo to Varaždinci hendlaju

S
Šafarić bi se, kad se podvuče crta (Kek voli tako reć), mogao pokazati k'o znalac. Koliko god bio osporavan ovdje. Činilo mi se s pravom, jer kao da ima formulu samo za Dinamo, Hajduk i Rijeku, a za ostalo nema ni volje, ni znanja ni motiva. Ali... jbg, rade nekakav kurčev posao sa seoskom logistikom.

Vrlo jak sastav Dinama :neretljak: Šafarić ima potencijala s obzirom da je relativno mlad trener za HNL prilike, nažalost po njega europski rezultati mu ne idu u prilog.

#navodninavijač

D
22.08.2026, 22:16 #444 Last Edit: 22.08.2026, 22:19 by deo123
Ma daj daj Safaric i znalac u istu rečenicu  ;D

Bilo bi dobro da dinamo to izjednaci

Edit: eto....ovaj Beljo je za HNL avion. Uzmeš dobru spicu i u HNLu si riješio 50% problema

Quote from: deo123 on 22.08.2026, 22:16Ma daj daj Safaric i znalac u istu rečenicu  ;D

Edit: eto....ovaj Beljo je za HNL avion. Uzmeš dobru spicu i u HNLu si riješio 50% problema

Treba ti samo 4m € za transfer, 1m € za godišnju plaću (valjda) i naravno, njegov pristanak da dođe u klub.  :neretljak:
Malo karikiram, ali želim reći da pravu špicu moraš debelo platiti.

D
Ma sve je to jasno ali...kad gledaš sve nase dobre sezone vrte se oko istog tj kvalitetne špice. Od Krame do Gavranovica, Drmica, Fruka. Kad smo god igrali bez killera rezultat je bio blago rečeno upitan. Mozda se isplati potrošiti koju kintu na ubojicu, pa xe to sakriti ove ostale poluigrace.

S
22.08.2026, 23:39 #447 Last Edit: 22.08.2026, 23:40 by SandroB
Quote from: deo123 on 22.08.2026, 22:16Ma daj daj Safaric i znalac u istu rečenicu  ;D

E jbg... tip se mota pri vrhu HNL-a i zapapri nerijetko Dinamu, Hajduku i Rijeci. Mi smo to na svojoj koži barem gadno osjetili. Nema 11 galaktikosa, nego 11 takvih kakvih ima. Ja bih pizdio da je nama Marina jedan od nosećih. Ako se tamo provuče neki lumen, izgleda da ni to nije slučajnost, nego plod dobrog skautinga i menadžmenta. Recimo da je tako, ne mogu tvrditi, jer ih ne pratim toliko pažljivo.

Danas su pukli nakon preokreta Dinama; pisao sam u trenutku dok su imali aktivan rezultat i mislio sam da bi moglo tako i završiti. To ne bi bilo za podcjenjivanje, da ga jebeš. Kužim... da je babi kurac... :-)

23.08.2026, 00:10 #448 Last Edit: 23.08.2026, 00:13 by TIR
Ima jedna sitnica kad se gledaju HNL treneri, a to je činjenica da Rijeci treba trener koji zna probiti defenzivu protivnika. Ne trener koji zna iskontrirati jače od sebe.

I tu skoro svi padnu na ispitu. Naravno da se ne može mjeriti sposobnost toga u Varaždinu, ali u zadnje 3 sezone, ovo je skor Varaždina protiv HNL ekipa:

Osim činjenice da puno jačem od sebe u pravilu ne mogu ni prismrditi, Goricu, Slaven, Istru i Lokomotivu kao sebi jednake momčadi imaju 50-50 omjer u najboljem slučaju. Ukupno su 17-18-14 u međusobnim. Ako i sami tvrdimo da pojedinci u Varaždinu imaju veće kvalitete nego roster Rijeke, što očekivati da Šafarić može napraviti s Gojakom na krilu umjesto Tavaresom kad mu se Gorica povuče u dupli blok?

Kovačević je otišao u Dinamo s 12-12-5 omjerom u Varaždinu i Slavenu protiv te četvorke, pa mu je opet trebalo dovesti 20 milijuna eura igrača.

Btw. lik koji u 13 utakmica protiv Dinama ima 3 remija i 10 poraza danas izjavi "Ne možeš pobijediti Dinamo s jednim dobrim poluvremenom!" :)
#navodninavijač

"Lik" je to koji je s triput jeftinijim rosterom od Rijeke lani na kraju ligaškog poretka bio ispred te Rijeke.
Ne znam jedino je to govori više o Nikoli Šafariću nego o Rijeci?!
Hvala, lp