SP 2026 (USA, Meksiko, Kanada)

Started by Fornax, 12.06.2026, 17:07

Previous topic - Next topic

sale1987, Fiume e basta, Petro and 3 Guests are viewing this topic.

S
U prvom kolu je to full očekivano. Nema još srljanja...

F
U sustavu gdje većina trećeplasiranih ide dalje bod vrijedi jako puno.

Prije ravno deset godina Portugal je postao europski prvak s tri remija u grupi.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Na papiru da, ali sad je za očekivat da će dosta trećeplasniranih imati po dva boda.
Vidjet ćemo koliko je to vrijedno na kraju.

Btw. Fasciniran sam koliko se "dosadni" reprezentativni nogomet ubrzao sa ovim pravilima oko brzog gol auta, brzog auta i ukoliko se netko "ozljedi" i uđu fiziji da se čeka minuta za ulazak.
Najveći otimači vremena južnoamerikanci se ne valjaju više i to ide ko vode pit glatko.
Suđenje je usudio bi se reći vrhunsko, što inače nije bio slučaj na SPima pogotovo na početku.
Isto tako ovaj "hydration" break je ubio sve ovo gore navedeno.

I
Zanima me, ako netko zna, kako se za start u 31. minuti na utakmici Argentina - Alžir ne dobije ni žuti karton?
Jebote, za šta smo mi dobivali crvene...
Pada mi na pamet Petrovič na poljudu..

Quote from: Iqteam on 17.06.2026, 09:13Zanima me, ako netko zna, kako se za start u 31. minuti na utakmici Argentina - Alžir ne dobije ni žuti karton?
Jebote, za šta smo mi dobivali crvene...
Pada mi na pamet Petrovič na poljudu..

odgovor ti je vrlo jednostavan, bitno se prezivati Messi....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

I
Ma ok, Messi i sve. Poštujem ostavštinu ali, ni žuti.

F
Quote from: Iqteam on 17.06.2026, 09:46Ma ok, Messi i sve. Poštujem ostavštinu ali, ni žuti.
Kako to misliš, pa Messi kao brend je jedina stavka u ovoj priči.

Ako to nije jasno još od SP 2014 kad je dobio nagradu za igrača prvenstva pored živog Robbena koji je odigrao turnir života...

Provlačio se Messi i sa gorim od ovoga, lik je teško govedo.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

V
Najprivilegiraniji igrač ikad
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
S ledja, koljenom u nogu pa punim džonom gaženje od lista do ahilove tetive.... pa da si Maradona i Pele u jednom.
Može netko pismeniji staviti gif?

D
Iskreno jedini razlog zasto gledam Argentinu je da vidim malo magije. Bolje da su mu oprostili bit ce jos malo magije, iza njega i Ronalda dugo ce ostati rupa..ni u primjesama ne vidim takvih igraca

I
Ne slažem se s tobom na nekoliko razina.  ;D

V
Goat igra u 19:00  :P

Quote from: vMario87 on 17.06.2026, 11:08Goat igra u 19:00  :P
Auuu, nije ni u top 5 ikada. Da se gledaju samo golovi čega ima najviše, LBJ bi bio najbolji ikad u košarici a svi znamo ko je. Ostale statistike utjecaja na igru, pojedinačne i timske trofeje samo je jedno ime na vrhu . Lionel!

V
Najbolji golgeter ikad, najbolja igra glavom, najbolja igra slabijom nogom, najviše golova u Ligi prvaka (uz otegnotnu okolnost igranja za Juventus i Man Utd), najviše golova u reprezentativnom nogometu..

Najbolji igrač u 3 najjače lige na svijetu i u svakoj je radio povijesne stvari. Messi u PSGu nije ništa pokazao, a francuska liga mu je valjda trebala poslužit za nabijanje golova i stizanje Ronalda na toj ljestivici..