SP 2026 (USA, Meksiko, Kanada)

Started by Fornax, 12.06.2026, 17:07

Previous topic - Next topic

robil and 1 Guest are viewing this topic.

K
Quote from: Snowcrash on 17.06.2026, 20:23
Quote from: kauzalni neksus on 17.06.2026, 20:13Stadioni u Dallasu, Houstonu i Atlanti su klimatizirani sa pomičnim krovovima

Naravno da to čini cooling break bespredmetnim, ali to je već opjevana tema  :)

U Dallasu će biti zatamnjena ogromna staklena površina na zapadnoj strani da sunce ne bi smetalo igračima (vlasnik NFL franšize Cowboysa to inače eksplicitno odbija napraviti za njihove potrebe, a stadion je okrenut istok-zapad)

Nije izazov cooling break, nego da nisu svi u jednakom položaju. Jedni igraju na 32-38 C, a drugi laganini na 21,7 C.
Krama će se pojavit u majici dugih rukava i rukavicama.  ;D

Slažem se, ali na ovako ogromnom prostoru organizacije i da su svi otvoreni bile bi takve razlike

Boston ili Toronto u usporedbi sa Miami, LA, Monterrey nisu pretjerano daleko od tog raspona temperatura

V
Quote from: Johnson on 17.06.2026, 20:42Zamislite da je netko sa SP 1982 igrao na SP 2022 i to kao kapetan. Modric je jebeno cudo od igraca

??
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Đonsonu se pokvario abakus

D
Ovi hydro brejkovi su stvarno odvratno stvar modernog nogometa.. fuj fuj

K
Najdosadnija igra u povijesti nogometa, gore od toga je samo navijanje

V
Definitivno najbolja utakmica prvog kola..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Najbolja utakmica prvenstva šta god netko reko.
Nažalost Modrić najgori, jedu ga u sredini toga sam se i bojao, sporiji je od svih i napravio je najčišći penal svih vremena

Mlađe i brže nutra, Englezići me nisu impresionirali
SPORTSKI ODLAZI!

D
Meni bas dobra utakmica za gledati.. Modric nazalost igrac manje u vezi, rade godine svoje. Inace odlicni, u glavu jaki, krasan drugi gol

K
Trebao sam prije napisat

D
A jebo ih obrana..a tu smo kao najbolji..golovi ko sobarice da smo

I
Quote from: Johnson on 17.06.2026, 20:42Zamislite da je netko sa SP 1982 igrao na SP 2022 i to kao kapetan. Modric je jebeno cudo od igraca

Ovo zvuci kao haiku. Pocetna i zavrsna misao bez ikakvih dodirnih tocaka.

R
Quote from: Istegnuće kralježnice on 17.06.2026, 23:54

Ovo zvuci kao haiku. Pocetna i zavrsna misao bez ikakvih dodirnih tocaka.
Mislim da je kolega htio povuć paralelu 1982- 2002. S modrićevim 2006- 2026 a dogodio mu se je typo.
Ali.da zvuči kao Haiku, slažem se.

S
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.06.2026, 17:15Spominješ Pirla, ja sam bio slab na Baggia  :).

Pirla nisam stavio ispred Baggia, nego sam mislio da tako daleko možemo sve do Pirla. Robert Baggio je Top 10 OAT, po meni ladno. Unutra je i Cruyff... pamtim ga. Strašan igrač.

K
Daliceva gospa nije dobila vizu za ameriku :bo:  :svakacast:

Vlasic umjesto Fruka... nemam komentara.

Fruk je ovdje 26.igrač i nije niti tema bilo kakve rasprave.  ;)
Dobro prvo poluvrijeme samo naš trenerski mag se nije prilagodio na halfu i dočekao ga njemački lisac u kravatu
SPORTSKI ODLAZI!