SP 2026 (USA, Meksiko, Kanada)

Started by Fornax, 12.06.2026, 17:07

Previous topic - Next topic

Fiume e basta and 3 Guests are viewing this topic.

M
Drago mi je jer se vidi da smo igrali protiv ozbiljnog protivnika

K
Nevjerojatno mi je još uvijek kako je Njemačka ispala na penale  :sta:

Ajde Tah je stoper, išao je zakucati i promašio, ali oni penali Havertza i Rudi Voller wannabea su katastrofa, jebalo ih to pimplanje

30.06.2026, 09:51 #182 Last Edit: 30.06.2026, 09:52 by D2
Pogledao sažetke. Zadnja obrana penala golmana Maroka mi je nestvarna. Lik doslovno u jednom iskoraku pokrije pol gola, do sada nisam vjerovao da postoje neki dijelovi gola koju su branjivi kod penala. Ovaj lik je pokazao da nema savršene točke u koju se može pucati.

https://youtu.be/pRFqzz6Vfq4?si=7r3ruD1JIX97waJg&t=645
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: kauzalni neksus on 30.06.2026, 08:42Nevjerojatno mi je još uvijek kako je Njemačka ispala na penale  :sta:

Ajde Tah je stoper, išao je zakucati i promašio, ali oni penali Havertza i Rudi Voller wannabea su katastrofa, jebalo ih to pimplanje

Meni je na prvu loptu bilo drago kad sam jutros vidio da je Paraguay prošao. Ali... ruku na srce, onaj poništeni gol Njemačkoj je sranje kroz gusto granje.
Međutim, tamo javnost ne dozvoljava izborniku vaditi se na suce. Svi su bijesni zbog njihove igre i sramotnog ispadanja. Ne vidim sličnost s nama :)

I
Da. Kod nas bi javnost tražila da se uđe u teren i prekine utakmica ili da Kustić/Miško piše priopćenje.

K
Quote from: SandroB on 30.06.2026, 10:33
Quote from: kauzalni neksus on 30.06.2026, 08:42Nevjerojatno mi je još uvijek kako je Njemačka ispala na penale  :sta:

Meni je na prvu loptu bilo drago kad sam jutros vidio da je Paraguay prošao. Ali... ruku na srce, onaj poništeni gol Njemačkoj je sranje kroz gusto granje.
Međutim, tamo javnost ne dozvoljava izborniku vaditi se na suce. Svi su bijesni zbog njihove igre i sramotnog ispadanja. Ne vidim sličnost s nama :)

U petercu je spriječio golmana u kretnji, nije da je bio u skoku nego dok je lopta u zraku, meni sve čisto  :bo:

S
Quote from: kauzalni neksus on 30.06.2026, 11:07
Quote from: SandroB on 30.06.2026, 10:33

U petercu je spriječio golmana u kretnji, nije da je bio u skoku nego dok je lopta u zraku, meni sve čisto  :bo:

I sudac je vidio kao ti, očito i VAR suci. Tako da ne mogu protiv svih vas, očito ste bolje vidjeli od mene  :)

Ali sorry... jako indikativno bilo mi je to što se Pargvajci uopće nisu bunili, niti tražili faul. Štoviše, hvatali su se za glavu nakon primljenog gola. Znači da su bili svjesni tog famoznog manjka "intenziteta".

I
30.06.2026, 13:52 #187 Last Edit: 30.06.2026, 13:53 by ispod stijena
Te Švabe nikako na zelenu granu, možda da vrate one dresove zelene što su imali kao rezervne 90ih!?

Bilo je ono famozno, kada su nakon one sjajne generacije 80ih i osvojenog zlata u Italiji posrnuli 94te i 98e od nas.

Tada su na nacionalnoj razini donijeli dekret što i kako i naložili svim školama nogometa da rade isto.

I odmah u Japanu i Korei finale, pa doma bronza pa JAR bronza , pa zlato u Brazilu i od tada opet po starom.

A u ovom razdoblju, posebno JAR i Brazil su igrali baš ono. Meni su bili daleko po igri najjača momčad i može se reći da su oni doveli u tom svom procesu tih 4-2-3-1 do savršenstva.

Uz to, strašno su u tom razdoblju stasali i njemački nogometni treneri, kojih je van granica Njemačke bilo na prste jedne ruke, a tom trenutku su valjda važili za najprogresivnije i trenutno maknuli španjolce sa trona.

Radeljić skrivio slobodnjak na 17-18 metara kad se lomila utakmica nakon čega je golman loše reagirao.

Podsjeća li vas ovo na nešto?
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Možda je prije prvenstva potpisao za SAD.

R
Ma slomila ga je trenerka u kojoj su Ameri izašli na teren. Već na himni je bili suza suzu stiže pa padne koncentracija i eto nevolje....

Mene je Radelić strašno nervirao na našim kornerima jer bi većinom on jedini u protivničkom šesnaestercu finio na travi kao da je perce.
Volim grad koji teče

Z
nije bilo realno očekivati da će Fruk igrati previše na SP, ali da mu masni ni minute neće dati, to nisam očekivao.

S
Boli nas kurac, nakon ovog SP Fruku cijena leti u nebo...

Quote from: Zelko Maler on 03.07.2026, 07:15nije bilo realno očekivati da će Fruk igrati previše na SP, ali da mu masni ni minute neće dati, to nisam očekivao.
Navodno je bio planiran od prve protiv Španjolaca.
 :nisamja:

PS Dalić ovakav, onakav, ali teško mu se baš za Fruka može previše prigovarati. Jučer su svi koji su igrali bili OK i teško se može sad Daliću naći zamjerka zašto nije Fruk igrao.
Protiv Engleza se znalo da neće dobiti šansu iako to je možda  bila utakmica gdje su i on i Baturina mogli skupa, ali..... Panama je pak bila teži orah nego se mislilo, čak ni Kramarić nije dobio priliku, a prema nekom planu je trebao ući na toj.
Uglavnom naravno da nam je krivo da Fruk nije igrao, ali poznavajući kako funkcionira reprezentacija pod Dalićem on je tamo bio za treninge, upijanje atmosfere i da je slučajno još bila neka utakmica kao ona jučer pa da se krca napad za horuk gol.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo