Ča delaju susedi 2026

Started by encosell99, 14.07.2026, 09:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D

Quote from: TIR on 14.07.2026, 16:54Možemo mi sve promatrat sa strane gledajući na nogometne klubove djelatnike kao milijunaše, ali na ovakve sitnice Mišković misli kad kaže da ne zaradi od Europe. Jasno prošla sezona nema govora o tome zbog igranja grupa, ali ove nas godine čeka isti ili sličan trošak. Ako na kraju ispadnemo prije grupne faze, lako moguće da s dva leta avionom u tri utakmice pretkola mi završimo u minusu.

Jednu godišnju plaću za top 5 igrača Rijeke mi potrošimo na let do Irske i nazad. :sta:

Suza suzu stiže na oko.  :novine:
Mogu sjesti u klupski bus i voziti se X sati, onako old school, ako već nema mjesta u Ryanairu.

Mišku se ne sviđa kad ga netko striže. Možemo parafrazirati Prodana i govoriti o "navodnim" klubovima koji kukaju o skupim charterima.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

K
Dinamo prodao Bakrara i riješio se "čuda neviđenog" Varele nakon što je promijenio agenta, no Bara no party

Z
Dinamo kao zamjenu za Bakrara dovodi Prevljaka.

Senzacionalna priča: Englezi ulažu u hrvatskog trećeligaša | tportal https://share.google/Mt0AFIqEvGxr8Odmo

Okrenuli se drugom terenu :bo:

Damn boi, Vranic was onto something...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Deba on 17.07.2026, 12:20Senzacionalna priča: Englezi ulažu u hrvatskog trećeligaša | tportal https://share.google/Mt0AFIqEvGxr8Odmo
Što smo u nekom trenutku bili povezivani s tom ekipicom?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Evo kako guba operira...Prevljak ima ugovor do sljedećeg ljeta, a oni već sve dogovorili sa igračem i njegovim agentom iako Istra nije prihvatila ponudu...Službeno ne smiju pregovarat sa igračem, pa ima ugovor još godinu dana...I onda se još uključi mašinerija u Sportskima, isto kao i kod Radeljića, prijete se ako Istra ne prihvati ponudu da će ga onda uzet besplatno kad mu istekne ugovor jer su sve dogovorili sa njim.

" Mi zapravo ne vidimo problem. Ako ne sada, uzeti ćemo ga u zimskom prijelaznom roku, mi smo se s njim, odnosno njegovim agentima dogovorili, njemu je to kruna karijere, igranje na najvišoj razini. Nema tu nikakvog živciranja, nama se ne žuri. Sve može trajati i do sljedećeg ljetnog prijelaznog roka. Dinamo ima vremena."

A da... jbg. Tko je jači taj i kači. Surova realnost moći novca.

Ali, iskreno, ako to pravilo od šest mjeseci nitko ne poštuje i nitko ne sankcionira i to ne samo u HNLu nego i u puno ozbiljnijim ligama - čemu to? Što se pravimo mutavi kada znamo kako se odigravaju zakulisne igre kojih je bilo i kojih će biti uprkos ovom pravilu. Meni se čini da tog pravila ne bi trebalo ni biti. Jednostavno, nema smisla.

F

S
'bateled, ajduk pari ka da ima šoldi na bacanje...

Quote from: fiorellolaguardia on 19.07.2026, 19:35Ekong u ajduk?

Podsjećam da smo proklinjali SD-ove šta ovaj nije plaćen milijun eura :kmecavac:
#navodninavijač

Quote from: Deba on 17.07.2026, 12:20Senzacionalna priča: Englezi ulažu u hrvatskog trećeligaša | tportal https://share.google/Mt0AFIqEvGxr8Odmo

Ovi će i travu odnjet ako budu mogli
Očekujem još jedan stečaj i tragediju
SPORTSKI ODLAZI!

Brste po Istri više od nas. Možda da nakon Grafa uzmu DRS za sportskog? Taj ionako ima tekicu sa svim igračima Istre kao potencijalnim pojačanjima.  :bo:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...