2.pretkolo KL Rijeka-Derry City 20.45h 1.utakmica

Started by Rodney87, 23.07.2026, 13:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Sad se tocno vidi da je ovo vrhunac ove ekipe, i Sancho i Kek izvukli isto, to je to max sto ova ekipa moze
Sramota sportskog sektora kluba se nastavlja
Uhljebi jasu i dalje

S
Glas za Jankovića protiv ovih koji mu seru samo zato što se zove Niko Janković.

D
Nema para dragi moji. Place su nam ekstra niske. Gazda place ne zeli dici jer ne želi veći budžet nego lani. Investitora nema ni u planu i rekao im je da do prodaje Fruka ne plaćamo niti centa nikome odštete. Sve je zamrznuto. Nije samo do DRSa

Quote from: Snowcrash on 23.07.2026, 22:56Jel treba stavljat link na članak iz siječnja u kojem Miško usklikuje  kako imamo zamjenu za Fruka?
A Sotiček i Yusuf su golubovi na grani, ako ovima u uzvratu uđu dva krumpira, a nama voda u uši.
---------------
Ima još netko da mu se učinilo kako se igra ne razlikuje od sanchotove - jalov posjed do besvjesti i nepostojeća tranzicija zbog sporog ili netočnog protoka?

Meni taj nogomet nije sporan, nije postavka pogrešna kod oba trenera, ali kronično fali 2 krila, bolji lijevi bek i bolja špica.
Kek će jedino biti tvrđi iza u derbijima, a ovakve utakmice će s ovim igračima izgledati identično.
SPORTSKI ODLAZI!

K
Quote from: deo123 on 23.07.2026, 23:13Nema para dragi moji. Place su nam ekstra niske. Gazda place ne zeli dici jer ne želi veći budžet nego lani. Investitora nema ni u planu i rekao im je da do prodaje Fruka ne plaćamo niti centa nikome odštete. Sve je zamrznuto. Nije samo do DRSa

niko ne ocekuje placena pojacanja... fino se moze smiksat i od jeftinih ili besplatnih... ali nasi nemaju znanja

D
Quote from: deo123 on 23.07.2026, 23:13Nema para dragi moji. Place su nam ekstra niske. Gazda place ne zeli dici jer ne želi veći budžet nego lani. Investitora nema ni u planu i rekao im je da do prodaje Fruka ne plaćamo niti centa nikome odštete. Sve je zamrznuto. Nije samo do DRSa
Drs je potrosio 800000 eura plus place na bugara i husica
Nek smisli
Ili neka ode

D
Quote from: KadOkrenemSe on 23.07.2026, 23:17

niko ne ocekuje placena pojacanja... fino se moze smiksat i od jeftinih ili besplatnih... ali nasi nemaju znanja
Ma ne moze kad daješ place ispod 100.. nema šanse.. pa varazdin te pretekao..da ne pričamo o poljacima..neda covjek pare..mos se j...kupuju ove mlade i daju po 30 na godinu u nadi da ce ubost nesto..

23.07.2026, 23:21 #67 Last Edit: 23.07.2026, 23:21 by MaČaĆeToMane

Rijeka nije plaćala odštete ni ranije tako da to ne drži vodu. Problem je u tome šta nisu uspjeli dogovoriti niti jednog igrača na zimu kojemu ističe ugovor osim Puljića jer su nesposobni i imaju potpuno pogrešan pristup prijelaznom roku.

Ne uvođenje više od 3 igrača s klupe dok rezultat i nije idealan valjda dovoljno govori

I da se nadovežem na slijedeći post, ne znam o kojim mladima pišeš jer Rijeka mlade ne kupuje, Aščić i Živković su zasad iznimke
SPORTSKI ODLAZI!

K
Quote from: deo123 on 23.07.2026, 23:19
Quote from: KadOkrenemSe on 23.07.2026, 23:17

Ma ne moze kad daješ place ispod 100.. nema šanse.. pa varazdin te pretekao..da ne pričamo o poljacima..neda covjek pare..mos se j...

Husic i Bugar su ti dosta da ti cijela teza pade u vodu

K
Quote from: DirkVanHoojidonk on 23.07.2026, 23:08Sad se tocno vidi da je ovo vrhunac ove ekipe, i Sancho i Kek izvukli isto, to je to max sto ova ekipa moze
Sramota sportskog sektora kluba se nastavlja
Uhljebi jasu i dalje

Ivkovic, DRS, Culina - iq zbrojeni je ispod 100

D
Pričaš o prošlosti. Ovo sto sam napisao je ovaj prelazni rok. Neda pare. I gotovo. Stav je da je ovo dovoljno jaka ekipa za izboriti europu dogodine ponovno i da ne treba vise od toga za sad. Ako se dodje u grupu nesto ce kapnuti. Fruk mora otići prije nego se dovede nesto sto cemo zvati pojacanjem. Za Fruka imaju par strana ali nije jos gotovo ni blizu. Barco jos nije sigurno da nece otici do jeseni

L
Najveće razočarenje večerašnje utakmice je trener.

Quote from: LenRi on 23.07.2026, 23:30Najveće razočarenje večerašnje utakmice je trener.

Izdrzali smo cijelih 90 minuta  :novine:
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: LenRi on 23.07.2026, 23:30Najveće razočarenje večerašnje utakmice je trener.
Šta te točno razočaralo kod njega večeras?
💙🤍

L
Quote from: Fornax on 23.07.2026, 23:55
Šta te točno razočaralo kod njega večeras?
Zadovoljan sam igrom sve do našeg gola, nakon toga idemo zatvarati utakmicu umjesto da ih još jače stisnemo.