2.pretkolo KL Derry City-Rijeka 19.30h 2.utakmica

Started by Rodney87, 29.07.2026, 09:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Kad sam već otvorio temu za 1.utakmicu , red je da nastavim u istom tonu.

Čeka nas uzvratna utakmica 2.pretkola KL gdje dolazimo s prednošću od 1 gola.

Utakmica se igra na stadionu Brandywell koji prima cca 6300 gledatelja u gradu Londonderry koji je smješten tik uz granicu R.Irske i UK (Sjeverne Irske). Kažu da je grad nekoć bio dosta podijeljen između pro-irskih i pro-britanskih nacionalista. Također mislim da svi oni koji idu gore da će se dobro provest obzirom da je grad krcat pubovima i barovima, jedino vidim problem u tome da je malo teže za doći do tamo.

Vezano za nogomet, vjerojatno neće bit nekih promjena u sastavu, jedino vidim mogućnost da Puljić zaigra umjesto DAA i možda Bodetić umjesto Devetka

Jednim okom pratimo i uzvratnu utakmicu Ilves-Stjarnan gdje Islanđani imaju gol prednosti

Deri Derry Rijeko !

Po uzoru na nickname našeg mr.100% (kad je u pitanju otvaranje tema za utakmicu)

Za sve simpatizere irskih europskih uspjeha:

#navodninavijač

R
Puljić nije prijavljen za ovo pretkolo, tako da mislim da DAA starta. Još se igra i na teritoriju njegovove matične države.

S
Rekao bi da je črni na fotkama po pristajanju u Irskoj - Saho.
Ne vidim šta se može izgubit kao zamjenu za Daniela u drugom pol. - možeš uvest okamenjeno drvo, kao u prvoj utakmici, ili dat Sahu 15 min.

K
Očekujem neka brza 2 gola da im ubimo volju za igrom, i onda bi volio vidit Grulovića i Saha zadnjih 15 ak minuta

H
Saho nece ulaziti, Juric je nesto ozljedjen, na treninzima, Adua je mijenjao Grulovic, ili bi on otisao na mjesto Fruka, a Fruk u spicu...

H
I puljic je osposobljen, tako da i on moze zadnjih 15 min

S
Quote from: Hocuri92 on 29.07.2026, 18:18I puljic je osposobljen, tako da i on moze zadnjih 15 min

Nosi masku, ili je već toliko oporavljen da ne treba?

Quote from: Hocuri92 on 29.07.2026, 18:18I puljic je osposobljen, tako da i on moze zadnjih 15 min
Netko je napisao da nije prijavljen ovo kolo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 29.07.2026, 19:04
Netko je napisao da nije prijavljen ovo kolo.

Nije prijavljen, ali zanimljivo - Ćubelić jest.

https://www.uefa.com/uefaconferenceleague/match/2048768--derry-vs-rijeka/lineups/

"Once that first-leg cut-off passes, the squad is fixed for the entire two-legged tie. There is no mechanism to add players between the first and second legs of the same round."

M
Onda je jasno ,kad povedemo umjesto DAA ulazi Cubi i cuvamo rezu do kraja.

R
Moj pokušaj da  se malo odmaknemo i odmorimo (bar do kraja dana) od teških tema (tipa godina osnutka, uspješnost SD-ova i sl,)

Za sastav,  poznavajući Kekov rad, očekujem istu ekipu na početku i pragmatičan nastup s čuvanjem lopte, uz nadu da će Fruk negdje stvoriti višak koji ćemo probati materijalizirati.
Od ostalog, očekujem minutažu za Vignata i poneku minutu za Ćubelića. Lasickas, Jurić možda krajem utakmice.

Nadam se nekako da ćemo malo ubrzati igru, dodati kap dvije rizika u sredini i iskoristiti to što možemo više trčati od njih. Neki brzi gol bi jako dobro došao za samopouzdanje i mirnoću.

Za dalje, još uvijek smo prema rezultatima nakon prvih utakmica i nekoliko uzvrata odigranih jučer i prekjučer, drugi ispod crte nositeljstva, i rekao bi vođen lanjskim iskustvima da ćemo  ždrijeb u ponedjeljak dočekati prvi ispod crte.

Nego nešto mi ipak nije ćaro. Može li Puljke ili ne?
Pisano je da nije prijavljen ovo kolo zbog ozljede, a nalazi se na popisu putnika. Ne ide jedno s drugim.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

L
Koliko vidim Puljić nije na službenom popisu na stranicama UEFE

Quote from: D2 on 30.07.2026, 14:12Nego nešto mi ipak nije ćaro. Može li Puljke ili ne?
Pisano je da nije prijavljen ovo kolo zbog ozljede, a nalazi se na popisu putnika. Ne ide jedno s drugim.
Timski trening pa start protiv Rudeša?
Ex "Radeljić enjoyer"