2.pretkolo KL Derry City-Rijeka 19.30h 2.utakmica

Started by Rodney87, 29.07.2026, 09:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 31.07.2026, 12:32Niko je ministar protuzračne obrane.

Da se igralo u Aberdeenu, brojali bi se mrtvi galebovi poslije utakmice.

Šalu na stranu, malo su ih Irci iznenadili prvih 10tak minuta i Aleksa je odlično skinuo loptu i spasio nas puno veće nervoze.
Nakon DAA gola, kontrolirana utakmica i mirno privedena kraju. Ne bi nam dali gol ni da još 2 dana igraju. Doduše, nisam siguran bi li mi zabili još kojeg u ta 2 dana...  :nisamja:

Manjak rotacija i prva izmjena u 81. savršeno govori o potencijalu momčadi i duljini klupe. Struka, ča vas ni sram?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Jako me veseli prolaz.

Ali. Čini mi se da Kek nije skužil, da se već 6 let smi zaminit 5 igrača  :kmecavac:
 :nisamja:
Strah me, da to ne vodi do nezadovoljstva med igračima.
krepat ma ne molat

C
Nisam ja baš siguran da li bi to rutinski izgledalo da Aleksa ne obrani zicer na početku.Ušlo bi se u kaos koji bi sigurno više odgovarao njima.

I
Quote from: Carlopago87 on 31.07.2026, 21:26Nisam ja baš siguran da li bi to rutinski izgledalo da Aleksa ne obrani zicer na početku.Ušlo bi se u kaos koji bi sigurno više odgovarao njima.
Ali nije.

Todorović je napravio točno ono što se očekuje od njega: obranio jedan udarac u važnom periodu utakmice. Time je bitno pridonio pobjedi.

Da bi bolje bilo da do tog udarca uopće nije došlo - to je točno. Ali to je problem naše obrane, a ne njega.

A ostale priče šta bi bilo da je bilo su - nebitne jer se nisu dogodile.