SHNL 1.kolo Rijeka - Rudeš nedjelja 02.08.2026 21:00

Started by Boy3006, 02.08.2026, 07:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Samo da ne bi bez Dantasa ostali ovo ljeto, opet igra top

C
E sad smo ga ujebali.Riješenu utakmicu ubili.

A ja taman pomislio, još jedan i prvi smo

K

Z
a trebaju nam pojacanja, znali smo to i prije, ali ne mogu nikome nista prigovoriti, nije ovo lose, tempo je tu, igra sve bolja.

R
Kako govno da Puljiću odmah a poslije oprašta iste gostima..........

K
Ovo su 3 najlakša protivnika ove sezone, idemo dalje... Treba nam 4,5 igrača za nešto ljepše, više

D
Steta da nije cisce, odlično prvo poluvrijeme. Genij koji je procjenio da je Jankovic višak, hitno doktoru.. 70% posjed 25 udaraca..da ovaj nije proklizao gol bi dali nikad

Nije loše? Ajde, budemo vidjeli kako će Rudeš rezultatski prolazit u budućnosti. Nisam baš zadovoljan. Do sad, nisu nikad primili manje od tri komada, a danas smo morali strijepiti do zadnje minute od nekog zalutalih metka

D
Otvaranje sezone, igrao si pred 3 dana, oni napaljeno dosli u prvu ligu.. a realno sansu nisu stvorili osim naseg jednog kiksa. Žao mi da Janku nije jedna od one dvije ušle..  Fruku respekt za trud, igrac na odlasku a gine

Dobro je, zadovoljan. Ono mozda najvaznije je kako se vidi potpis Gospodina. Ima igra glavu i rep, ne cijelu utakmicu ali se tocno zna koji igrac ima koju duznost na terenu.
Steta gola, Jel Barco ili Devetak uklizao sa faznim pomakom od 90 stupnjeva? Stream mi je malo stekao...

Al uglavno, prve 3 utakmice, 3 pobjede. Reci ce neki, protiv najlaksih protivnika.
Odgovoriti cu Alan Fordovski: Bolje 3 laka protivnika pobijediti, nego od njih izgubiti.  :novine:
Tko te pita, idemo dalje.

PS. Uprava, dajte neke novosti sa pojacanjima!

D
Barco je meni na stoperu uz Radeljica i Barisica kao dva najkompletnija stopera koja smo imali u zadnje vrijeme, bar ono sto smo od njega vidjeli, topcina. Mislim da kada se Barisic vrati, ako uspije uci u kakvu takvu formu, morat ce se zestoko pomucit izborit za poziciju uz Barca koji realno uz Pavica i Dantasa vise nema sto traziti kao zadnji vezni.

S
Malo smo pali i bzv primili gol, ali sveukupno, najbolja utakmica ove sezone.
Lasickas, Fruk i Dantas svi preko 8 ocjene na sofi. Zapanjujuće kako je Kek "skockao" Lasija, i ovaj iskoristio priliku danas.