SHNL 1.kolo Rijeka - Rudeš nedjelja 02.08.2026 21:00

Started by Boy3006, 02.08.2026, 07:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

^^ za ovo smo se burasser i ja zajebavali lani da ga jebe kad je lopta u zraku, kao kad psu bacis lopticu iznad glave. A zajebavali smo se jer mu se nije desilo samo tad, nego jos 2x. Mislim da je svaki put bio gol. Dijagonala na njegov bok za njegovog igraca u izolaciju, njemu preko glave i paf.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Uf, da, ovo sam i ja primjetio lani, kao da ima problema s percepcijom dubine, nije tako rijetko kod ljudi, obično kada imaš različitu dijoptriju na očima ili strabizam ilitiga razrokost, zato ljudi kod parkiranja stružu svoje i tuđe aute  a u sportu koordinacija vid - ruka/noga, u ovom slučaju -  glava  :D

I
Znate li je li ovo jučer prvi gol koji je Todorović primio u seniorskoj karijeri?
Btw, sutra mu stiže zamjena.
Edit:
Šta je s Jurićem? Druga utakmica da nije ni na klupi.

E
03.08.2026, 20:02 #93 Last Edit: 03.08.2026, 20:20 by encosell99
Nije  prvi seniorski u karijeri,  branio je u Karlovcu.
Prvi prvoligaski da ali ne i prvi seniorski

C
Još bih dodao, a mislim da je netko već pisao o tome pa možda i ponavljam, veseli me da napokon u nekoliko zadnjih sezona ne nabijamo loptu, duge lopte prvo poluvrijeme 14, ukupno 27. Hvala Bogu i Bogorodici, nema više Radelje. Braco nije ništa lošiji i ne baca 30+ lopti po utakmici u bunar.
I da, 2 za redom nema Autića (A.M.Jurić) u zapisniku, ozljeda ili je Kek prekrižio još jednog panja kojeg je doveo "uspješni" duo DRS/Čulina?

M
Quote from: AR 147 on 02.08.2026, 10:12Možda sam nešto propustio, ali koliko vidim ove sezone nije organiziran karusel sa Grobnika za prvo kolo sezone?...Ono je baš lijepa priča, nigdje nisam pronašao da se ove sezone opet organizira...Zna li ko šta o tome?

Znam,kasno reagiram

https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/armada-grobnik-i-ovog-puta-prvenstvo-zapocinje-na-izvoru-s-kojeg-ljubav-tece/

A
Quote from: moreplovac on 04.08.2026, 15:19
Quote from: AR 147 on 02.08.2026, 10:12Možda sam nešto propustio, ali koliko vidim ove sezone nije organiziran karusel sa Grobnika za prvo kolo sezone?...Ono je baš lijepa priča, nigdje nisam pronašao da se ove sezone opet organizira...Zna li ko šta o tome?

Znam,kasno reagiram

https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/armada-grobnik-i-ovog-puta-prvenstvo-zapocinje-na-izvoru-s-kojeg-ljubav-tece/

Hvala..Ja nigdje nisam našao neku najavu, članak ili vijest o tome kad je polazak i okupljanje, a tražio sam..Lijepo da se opet održalo, ima potencijala da bude svake godine još brojnije i jače, samo treba to razglasit još više, došli bi i ljudi van Grobnika..