3.pretkolo KL Rijeka-Ilves 20.45h 1.utakmica

Started by Snowcrash, 06.08.2026, 12:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
07.08.2026, 11:25 #105 Last Edit: 07.08.2026, 11:30 by Iqteam
Quote from: Boy1da on 07.08.2026, 10:32
Quote from: deva on 07.08.2026, 10:24Jedino je jucer na pavica pizdio za svako nepotrebno vracanje lopte stoperima

Je, ovo se na TV culo, bas je u jednom momentu kad je bila realno 50:50 situacija da li vratit Barcu ili probat neku kombinatoriku na malom prostoru s nekim, zaurlao "ne nazad!!!".

Pavic je vratio nazad.

Ne znam je li bilo prije ili poslije tog urlanja ali Pavić je žuti dobio jedino iz razloga što nije loptu vratio nazad. Ušao je u problem koji je spriječio tako da je dobio žuti. Sada više razumijem zašto, a na tribini sam pripisao neiskustvu.
Čini se da su na TV-u Vignato i Puljić bili dobri. Sa tribine nisu, bar ne ofenzivno. Vignato je imao onu super loptu za Janka i obrana i volja super. Puljić, nemam pojma. Nisam ništa vidio od njega. Zakasnio je na onu jednu loptu i trčao.

Quote from: TIR on 07.08.2026, 09:30; u 2. nismo ništa napravili osim dva jaka udarca iz daljine (Gojak, Oreč).
Šutina Jankovića, poluzicer Majstorovića...

Previše pokušaja traženja Adjejia dugim centaršutevima, em nisu bili kvalitetni, a i da jesu, DAA ne bi znao šta s njima, to nije njegov forte.
💙🤍

Z
Meni jedna stvar nije bila jasna sinoć a tiče se Keka. Zašto pobogu Vignato na lijevom a Rukavina na desnom krilu. Ako me pamćenje još sluzi Vignato je prošle sezone u pravilu igrao desno a Rukavina lijevo

Quote from: Iqteam on 07.08.2026, 11:25
Quote from: Boy1da on 07.08.2026, 10:32
Quote from: deva on 07.08.2026, 10:24Jedino je jucer na pavica pizdio za svako nepotrebno vracanje lopte stoperima

Je, ovo se na TV culo, bas je u jednom momentu kad je bila realno 50:50 situacija da li vratit Barcu ili probat neku kombinatoriku na malom prostoru s nekim, zaurlao "ne nazad!!!".

Pavic je vratio nazad.

Ne znam je li bilo prije ili poslije tog urlanja ali Pavić je žuti dobio jedino iz razloga što nije loptu vratio nazad. Ušao je u problem koji je spriječio tako da je dobio žuti. Sada više razumijem zašto, a na tribini sam pripisao neiskustvu.

Ne, ne, deranje sam ulovii poslije, iza prvog kuling brejka. Zuti je dobio full rano, brijem.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

D
Zuti je dobio na cisto neiskustvo. Kriva lopta plus faul koji je nepotreban bio jer ga je Majstor zatvarao. Cak je i Majstor reagirao u rekao mu ma moj pusti

Quote from: Zaggy Rijeka on 07.08.2026, 11:38Meni jedna stvar nije bila jasna sinoć a tiče se Keka. Zašto pobogu Vignato na lijevom a Rukavina na desnom krilu. Ako me pamćenje još sluzi Vignato je prošle sezone u pravilu igrao desno a Rukavina lijevo

To je ostavština Sancheza, nedefinirana krila koji ni sami više ne znaju jesu li lijevo ili desno krilo.
Ne pljujem po Sanchezu, ali brat bratu krila nam ne znaju više di treba stajati i kako igrati.
Mislim da je Sanchez radio dosta dobrih stvari i zato si sada u situaciji da su svi brzo svoje zadatke pohvatali ali fali još toga tu dosta.
Muka će biti i ove sezone probijat Gorice, Belupe, Lokomotive itd.
Nekako imam dojam da će biti lakše igrat protiv Dinama, Hajduka, Mičjalanda itd.

Quote from: deo123 on 07.08.2026, 12:53Zuti je dobio na cisto neiskustvo. Kriva lopta plus faul koji je nepotreban bio jer ga je Majstor zatvarao. Cak je i Majstor reagirao u rekao mu ma moj pusti
Ima mali 19 godina, i igra poziciju koju igra. Dešavat će se ovakvi kiksevi, ali kako on djeluje bez lopte to je stvarno ono top shit level.
Kakav potencijal dečko ima, pet zvijezdica na football manageru valjda.

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 07.08.2026, 12:56
Quote from: deo123 on 07.08.2026, 12:53Zuti je dobio na cisto neiskustvo. Kriva lopta plus faul koji je nepotreban bio jer ga je Majstor zatvarao. Cak je i Majstor reagirao u rekao mu ma moj pusti
Ima mali 19 godina, i igra poziciju koju igra. Dešavat će se ovakvi kiksevi, ali kako on djeluje bez lopte to je stvarno ono top shit level.

Čini mi se da sam negdje pročitao kako Dinamo ima dvogodišnje pravo otkupa za 1.6 milijuna eura. Ako je tako, zarada će na kraju biti smiješna.
alkoholom protiv droge

Quote from: Pesimista on 07.08.2026, 13:05
Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 07.08.2026, 12:56

Čini mi se da sam negdje pročitao kako Dinamo ima dvogodišnje pravo otkupa za 1.6 milijuna eura. Ako je tako, zarada će na kraju biti smiješna.
To bi trebalo Darka pitat jedan dan kada ga se uhvati.
Boban je doveo na tu poziciju ili će dovesti onog Rusa.
Nadam se da će se to što prije riješiti u našu korist.
Izgubit njega za te pare bi bila katastrofa.

D
Mozda je to bio jedini način za dovesti ga.. pa ne sisa dinamo veslo i dijeli okolo poklone.

Quote from: deo123 on 07.08.2026, 13:15Mozda je to bio jedini način za dovesti ga.. pa ne sisa dinamo veslo i dijeli okolo poklone.
Zato ga mi sisamo, napravimo igračinu i onda za siću ode u dinamo.

D
07.08.2026, 13:30 #116 Last Edit: 07.08.2026, 13:30 by deo123
Quote from: kircipijanci on 07.08.2026, 13:16
Quote from: deo123 on 07.08.2026, 13:15Mozda je to bio jedini način za dovesti ga.. pa ne sisa dinamo veslo i dijeli okolo poklone.
Još nije otišao. Mozda ni neće. Ali ako to znaci da imamo 2 godine vrhunskog igraca, ja nisam protiv. Nije Rijeka njega napravila nego Dinamov pogon. Budimo realni, sve sta dodje iz Dinama je tri koplja iznad naseg stvaranja.. ionako se sa ovim mordorom ne mozemo boriti sa ovim financijama. Al opcenito mijenja se filozofija ocito jer nismo nikad ovoliko mladih doveli  u kratko vrijeme. Mozda je to plan stabilnosti, na ustrb jedne dvije sezone. Ko zna

I
Ako prođemo dance (i fince😃) to ce bit više nego stugart 2013

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 07.08.2026, 13:10To bi trebalo Darka pitat jedan dan kada ga se uhvati.
Boban je doveo na tu poziciju ili će dovesti onog Rusa.
Nadam se da će se to što prije riješiti u našu korist.
Izgubit njega za te pare bi bila katastrofa.

To sto ce mu pozicija bit popunjena ne mora znacit bas nis. Ako proigra i bude interesa, lako ga kupe za tih 1.6 ili koliko i odmah flipnu dalje za profit.
Osim ako nismo ugradili i postotak od buduce prodaje. Kod posudbi bez prava otkupa se to cesto stavlja, tako da osim igraca koji ti igra imas i financijsku korist sto je kod tebe 'procvao'. Al ovdje bi to moglo bit u koliziji s buybackom. Po meni se s niskim buybackom kompenziralo besplatno pustanje, pa bi bilo ok da ako ga uzmu za 1.6 i preprodaju odmah za npr. 6, mi imamo postotak te razlike jos.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

E
07.08.2026, 14:26 #119 Last Edit: 07.08.2026, 14:27 by encosell99
Quote from: kircipijanci on 07.08.2026, 13:16

A nije baš da smo ga mi napravili ako si mislio na Pavića.
Naši slijepci su ga držali na klupi puna četri mjeseca spletom okolnosti dobio je priliku pokazati ono s čim se rodio i što je negdje drugdje naučio.

Došao je beaplatno uz pravo prvokupa mada teško da će ga ego aktivirati ili 20 % idućeg transfera.
Čim je došao napisao sam da je to za nas vrhunski posao.