3.pretkolo KL Ilves - Rijeka 18.00h 2.utakmica

Started by Snowcrash, 12.08.2026, 20:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

G
Quote from: Fornax on 13.08.2026, 19:56
Quote from: Goca Bez Lica on 13.08.2026, 19:53ali valjda je Barco potrošio kikseve za ovaj mjesec.
Ona situacija gdje ga je igrač pretrčao umjesto da je flegma zagradio loptu u gol out, pa je Čubeliću sviran faul... Ono nije kiks. Čovjek nije svladao osnove.

Mogao bi se složiti, ali reprezentativac Perua je i Kek ga gura pa ću sačekati još malo. I drag mi je.

meni nije problem da trener tako igra jer ima ekipu za kurac
ali budi faca kao šta si bio i prije, imaj muda i reci naravno proljepšaj nemoj ko ja ali reci u suštini da ti je ekipa za kurac i da želiš pojačanja
ne volim roze naočale, a svi ih nose u zadnje vrijeme

nek se stvari kažu svojim pravim imenom za početak, možda ćemo tada naprijed  :bljuv:
SPORTSKI ODLAZI!

Bitan je prolaz ali muka za gledat (u VZ-u nam se ne piše dobro s ovakvom igrom)  :novine:
Forza Fiume ale!

Quote from: _PRX_ on 13.08.2026, 19:56P.S. 1 - Aleksa pod utjecajem sazrijevanja pod Zlomom po pitanju zazujavanja na visoke lopte oko peterca, ali s razlikom top refleksa, ne zaslužuje da ga se miče s gola dok čupa ovako s linije kad se lome ovakve utakmice

Cupa je s crte jer prethodno izleti ko dzukela za loptom u prazno...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

J
Stvarno je zabrinjavajuće kako sportaši, koji prime u mjesec novaca (skoro) koliko i običan smrtnik godišnje, muku muče sa primanjem (kao od bandere), dodavanjem (igraču na metar u blagom trku). Kako bi se reklo u narodu: "od tehnike samo mobitel". Još jedna ko te pita utakmica gdje smo gol slučajno zabili, ova je valjda vrh vrhova nogometne taktike "ko te pita". Mi protiv devete ekipe FINSKE moramo onako šupački graditi u korneru ne bi li minutu potrošili  :bljuv:  :bljuv: Ne znaš tko je bio gori, Brkić ili nogomet...  :bljuv:  :bljuv:

ovaj remi je ovdje veliki kiks za klupski koeficijent, opet slijedeće sezone baš zbog ovoga vjerojatno nećemo biti nositelji u playoffu
ali reci Kek reci "nemam koga uvest" "nemamo krila" "nemamo zamjene" reci jebo ga ti
pa valjda smiješ reć ako netko smije, smiješ ti
daj opleti po svima pun mi je k političke koreknosti iz našeg kluba pogotovo

btw. ALEKSA no.1
SPORTSKI ODLAZI!

Sve što je Sanchez napravio Kek nije, Sanchez je trener za 2026 a Kek nije. Nema mjesta tome danas. Rijeka je narasla kao klub od njegovog doba i neke stvari se ne mogu trpiti.

G
I velika pohvala za zadnje 2 minute kod kornera.  Cityevski. Detalj.

Još jedan playoff. Njih ne brojim više.

Bravo Aleksa još jednom!

Velike ekipe ce pobjedit i uz losu igru.  :novine:

Quote from: Goca Bez Lica on 13.08.2026, 20:01I velika pohvala za zadnje 2 minute kod kornera.  Cityevski. Detalj.

Još jedan playoff. Njih ne brojim više.

Bravo Aleksa još jednom!

kakve pohvale pa to je sramota da protiv ovih hokejaša mi tu čuvamo rezultat u nadoknadi
to nek radi Santa clara, gorica, istra i ove di se krave vežu za stativu ekipe, pa nije bio Bayern s druge strane za majku božju
SPORTSKI ODLAZI!

S
Danas smo gledali zivot poslije Fruka. Ovo je naslabija ekipa u Miskovicevoj eri. Mazila nas je sreca do sada u Europi, sada je vrijeme da nas danci izbuse kao ementaler da se ekipi sa brda otvore oci. Ustvari jedino nasoj upravi nije cilj igrati Europu jer su putovanja skupa

S
Quote from: Boy1da on 13.08.2026, 19:52Godinu i koliko vec je kod nas Juric sam ga branio da je mozda iskoristiv. Grinta, pritisak, snaga, dug korak...

Nope. Lopata. Ovo kad je primio loptu na rubu 16 i krenuo dijagonalno prema korneru pa puknuo u igraca kojeg nije ni vidio kraj sebe...bolno za gledat.

Ante Matej Jurić aka "Trigger"  ;D

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 13.08.2026, 20:00ovaj remi je ovdje veliki kiks za klupski koeficijent, opet slijedeće sezone baš zbog ovoga vjerojatno nećemo biti nositelji u playoffu
ali reci Kek reci "nemam koga uvest" "nemamo krila" "nemamo zamjene" reci jebo ga ti

btw. ALEKSA no.1

Rezultati pojedinačnih utakmica u kvalifikacijama ne znače ništa za klupski koeficijent, samo za nacionalni

Sa prolaskom u PO imamo 2.500 bodova ako ispadnemo od Danaca

L
Prekritični ste, dajte roza cvike. Prošli smo, bez ozljeda na umjetnoj travi i sakrili smo se od skauta danaca. Sve pod kontrolom.

N
Quote from: MaČaĆeToMane on 13.08.2026, 20:00ovaj remi je ovdje veliki kiks za klupski koeficijent, opet slijedeće sezone baš zbog ovoga vjerojatno nećemo biti nositelji u playoffu

btw. ALEKSA no.1
Nema ti ovaj rezultat veze za klupski koeficijent, racuna se samo prolaz ne i rezultati u kvalifikacijama.
Jedino za drzavni koeficijent nismo "donijeli" +0.125 bodova jer nismo pobjedili.