SHNL 3.kolo Varaždin - Rijeka nedjelja 16. 08. 2026., 18:30h

Started by D2, 14.08.2026, 10:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

G
https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/nikola-safaric-uoci-rijeke-s-novim-trenerom-i-novom-energijom-igraju-zivlje-i-brze/

QuotePred nama je utakmica protiv jako dobre Rijeke. Prije svega, čestitao bih im na prolasku u daljnju fazu europskog natjecanja i zaželio im sreću. Pokazali smo prošle godine da znamo igrati protiv njih. Jako su dobri, s novim trenerom i novom energijom, igraju nekako življe i brže i izgledaju mi kvalitetnije, ali kod nas doma se nešto pita i nas. Želimo nastaviti dobar niz i pozitivan rezultat i tako ćemo se postaviti od početka – dodao je Šafarić.

Prepustiti će nam posjed lopte a mi ćemo drkeljati okolo njihove obrane dok nam je ne otmu i iskontriraju nas, a da mi pokušamo obrnuto?
Volim grad koji teče

Quote from: Starless on 16.08.2026, 12:53Prepustiti će nam posjed lopte a mi ćemo drkeljati okolo njihove obrane dok nam je ne otmu i iskontriraju nas
Da je onaj od prošle godine na klupi, nema dileme.

Nadam se da je štajerski deda lukaviji.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

K
lijep poklon koeficijenta danas na varazdin... nazalost ocekujem 3:1 za njih...

ovo je prvi kolko tolko ozbiljan protivnik

J
Izasle postave, ako mi ovo dobijemo bujol je nas.

D
Ovako po sastavu, Varaždin je jedno 30% jaci u ovom trenu.

G
Tri iza znaci, tri rotacije... Da li je gospodin Kek dehidrirao? Ili bolje rečeno, senor Kek. Iznenađenje za Šafarica, samo kakvo?

Ide na Tavaresa koji im je glavna opasnost pa valjda zato. Lasickas nije ništa bolji defenzivno.

Varaždin najjači sastav, mi baem 3 rotacije. Očekujem kontre nakon 3 uzastopna 1:0 gore.

Od momčadi koja je zadnji put pobijedila u Varaždinu, samo Janković će biti na terenu od prve minute, a Fruk s klupe. :sta:
#navodninavijač

16.08.2026, 17:40 #24 Last Edit: 16.08.2026, 17:47 by NdockytovaLinijaKretanja
Quote from: Johnson on 16.08.2026, 17:22Izasle postave, ako mi ovo dobijemo bujol je nas.
Ako bod uzmemo sa ovom jedanajstorkom to će biti epic win, držat nulu što duže i onda sa zamjenama neki krumpir utrpat

_
Zanima me otvaranje naših napada, koliko visoko ide Živković i ostaju li niže on ili Devetak, impotentna širina kako god s Gabijem kao jedinim širokim igračem na terenu 2026, ništa neočekivano u ovom trenu s obzirom što se ima, ali čekam ove istočnjačke sinove vjetra kao ozebao sunce...

O cemu pricamo?
Zlomislic - Bodetic, Devetak, Majstorovic, Lasickas - Legbo, Barco, Pavic, Gojak - AMJ i DAA
U drugom usli Rukavina, Cop i Vignato.
To je bila postava zadnju gore gdje smo imali 15 udaraca naspram 2 Varazdina, a izgubili zbog kiksa Zlomislica, iako smo bili bolji protivnik u svim segmentima nogometne igre.
Ta utakmica nam je upala 4 dana poslije Dinama i 4 dana prije Hajduka, tako da ni tu nije nesto bitno drugacije.

Dakle, ovaj sastav sigurno nije slabiji nego tada, dapace, a imamo i puno boljeg trenera, tako da danas ocekujem cistu i glatku pobjedu.

J
Zanima me kako ce izgledat ova 3 naprijed. Sva 3 su znala igrat krila (Gabi prirodno). Vjerojatno će se i izmjenjivat a vjerojatno Gojak starta na 10, a Gabi desno.

D
Quote from: Snjesko on 16.08.2026, 17:49O cemu pricamo?
Zlomislic - Bodetic, Devetak, Majstorovic, Lasickas - Legbo, Barco, Pavic, Gojak - AMJ i DAA
To je bila postava zadnju gore gdje smo imali 15 udaraca naspram 2 Varazdina, a izgubili zbog kiksa Zlomislica, iako smo bili bolji protivnik u svim segmentima nogometne igre.
Ta utakmica nam je upala 4 dana poslije Dinama i 4 dana prije Hajduka, tako da ni tu nije nesto bitno drugacije.

Dakle, ovaj sastav sigurno nije slabiji nego tada, dapace, a imamo i puno boljeg trenera, tako da danas ocekujem cistu i glatku pobjedu.

Ja ne znam kako si ti tu utakmicu doživio ali Varazdin nam je tada pustio loptu, mi smo napucavali a on nas je fino kontrirao na izvolite. Jedna od meni losije pripremljenih utakmica lani. Jednako ce igrati sad sa time da nam je na beku dijete, na stoperu opet dva spora igraca, napad jednako neprecizan a i rezultat bi mogao biti jednako pozitivan. Nadam se pragmatičnom Keku i evo vama lopta pa se igrajte s onda mozda Jabko pogodi sa 25 nesto..

Quote from: deo123 on 16.08.2026, 18:01
Quote from: Snjesko on 16.08.2026, 17:49O cemu pricamo?

Ja ne znam kako si ti tu utakmicu doživio ali Varazdin nam je tada pustio loptu, mi smo napucavali a on nas je fino kontrirao na izvolite. Jedna od meni losije pripremljenih utakmica lani. Jednako ce igrati sad sa time da nam je na beku dijete, na stoperu opet dva spora igraca, napad jednako neprecizan a i rezultat bi mogao biti jednako pozitivan. Nadam se pragmatičnom Keku i evo vama lopta pa se igrajte s onda mozda Jabko pogodi sa 25 nesto..

Ti si je krivo vidio.  :bo:
Prvo poluvrijeme Varazdin 59% podjed lopte i 0,03 xG, Rijeka 41% posjed lopte i 0.67 xG.
Rijeka 1 velika prilika naspram 0 Varazdinovih, da dam samo glavnu statistiku i ne ulazim u kornere i slicno.

Drugo poluvrijeme dobivamo gol iz nicega i onda je druga prica, ali dotad je utakmica bila strogo kontrolirana i upravo suprotna ovome sto pises.