Playoff KL Midtjylland-Rijeka četvrtak 20.8.2026, 19.00h

Started by Rodney87, 17.08.2026, 13:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

J
Ako mi dopustite da budem zao, opet Barco fulao skok

I
Dobro je. Izdrzali smo dulje nego sto sam mislio da hocemo. Dragi sportski direktori, pasite oci na svojoj ekipi prepunoj igrackog potencijala.

K
Quote from: Istegnuće kralježnice on 20.08.2026, 19:22Dobro je. Izdrzali smo dulje nego sto sam mislio da hocemo. Dragi sportski direktori, pasite oci na svojoj ekipi prepunoj igrackog potencijala.

Kritika sportskih direktora na fejsu i instagramu ti donosi blok od strane "admina" nk rijeke na mrežama. Tako da se ne morate ni truditi pisati.

D
Golman do jaja. A i Radelju sreca da nismo platili vec sad se vidi da bi bile bacene pare

O
Bojim se da smo već ispali , nemamo igrače, nemamo igru

5 ubačaja od 20 m iz auta - niti jedan dobiveni duel. Naravno, onda padne i gol.

Ni dobro. Obrambeno smo grozni.

D
Nije da ovi igraju nesto odlicno, obzirom na razlike u kvaliteti. 2 udarca i neki balona izvana. Da imamo suvisao blok teško da bi vodili sad. Al ovi nas prodori, ubacaj sad Oreca, pa korner Dantasa..kako to tako loše izvedemo

J
Napunili gaće... pa imas 5 veznjaka zadrzi malo loptu jbt

K

Quote from: Kostrena on 20.08.2026, 19:36Ovi nisu ništa posebno
Odrađuju.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

I
Ako se izgubi s max. 1 golom razlike, ovi padaju na Rujevici

K
Quote from: istrijan96 on 20.08.2026, 19:40Ako se izgubi s max. 1 golom razlike, ovi padaju na Rujevici

Mi i da dobijemo jedan razlike ovi ne padaju na ruji...

Nisu ovi ništa posebno ali nismo ni mi. Zabit ćemo ali pitanje je koliko ćemo primiti.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Kuca se gradi od temelja a mi obranu nemamo. :sta:
Rijeka u srcu, Armada do groba!

K
Sanchez bi ove taktički uništio... to je činjenica