Playoff KL Midtjylland-Rijeka četvrtak 20.8.2026, 19.00h

Started by Rodney87, 17.08.2026, 13:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Z
Ispuhana momčad sa ispuhani trenerom sa starinskim taktikama igre .... E to smo danas mi.... Nazalost

Z
Od europe smo dobili sveukupno 1m eura cca ( racunam ispadanje od Danaca).
Imali sno 3 teska gostovanja ( financijski), to su Derry, Tampere i Herning. Em daleko, em skupo. Da nas je posrao zdrijeb mogli smo sve busom odraditi, ali nije.
To je pojelo sigurno sveskupa 400-500k. Sve se islo avionom i snjestaj je gore skup.
Ostalo je jos toliko, u prijevodu zarada od europe je ove godine goli k.

S
Quote from: deo123 on 20.08.2026, 21:23Ja se nekako nadam da kad se oslobodi novac od Fruka da ce ici reakcija konkretnija. Mislim da Misko nije tip koji ce pustiti da tonemo Ne znam kako i zašto DRS prezivljava ali nekako nisam dojma da ce nadziviti Keka. Možda sanjam ali eto..

Gukni golube... gdje ide Fruk?

Quote from: Fornax on 20.08.2026, 21:20Deluzije neće trajati vječno.

Rijeka si financijski ne može priuštiti da ostane bez Europe. U nekom trenutku će zavladati panika.

Ovakvo igranje europe ti niš ne znači. Dobit će nekih milijun eura za još jednu sezonu ispadanja u pretkolima.
Da njima te pare znače nešto, potrudili bi se ranije pojačati momčad. Turčin i potencijalni Iranac ti nisu pojačanja za ovu euro sezonu kad su došli prekasno.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Z
Nama treba nova energija na katu, a ne na klupi. Nakon pola sezone jakirovica, nakon jedne sezone Sopics, nakon jedne sezone Đaleta, nakon jedne sezone Sancheza, jedna sezona Keka ne dolazi u obzir,SMJENA TRENERA NE DOLAZI U OBZIR, makar 7.zavrsili. Kek mora biti tu min 2 god.

Ivkovic, DRS, Culina i jos ti razbi tipovi su nama problem, a ne treneri. Trebaju na katu npve ideje, novi zaokret

Quote from: SandroB on 20.08.2026, 21:25
Quote from: deo123 on 20.08.2026, 21:23Ja se nekako nadam da kad se oslobodi novac od Fruka da ce ici reakcija konkretnija. Mislim da Misko nije tip koji ce pustiti da tonemo Ne znam kako i zašto DRS prezivljava ali nekako nisam dojma da ce nadziviti Keka. Možda sanjam ali eto..

U dinamo, 3 dana prije početka zimskog mercata.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

S
Quote from: SandroB on 20.08.2026, 21:25

Na ljeto u dinamo djabe

K
Sad me s tim glasinama o Fruku jebete i više od ovog poraza... Nadam se da je samo izljev opravdane frustracije i da nema istine u tome  :kmecavac:

Kad imaš stopere kakve imaš, kad igramo bez krila i svi to vide samo oni koji bi to trebali vidjeti kao Sudar-Čulina to ne vide a i s ovim kadrom Sančo bi bolje postavio igru. Kek je prošlo svršeno vrijeme nadam se da nisam u pravu i bolji bi bio sportski direktor umjesto ove dvojice tukaca.
Volim grad koji teče

Čudo kakva psihoza po dr. mrežama vlada vezano za Keka.. imao sam osjećaj da bi ga 90% navijača branilo i da stavi Todorovića u špicu a na kraju ga tjeraju ća po fejsu zbog poraza od Midtjyllanda.

Apsolutno mislim da je bila greška odlazak Sancheza, ali ova negativa prema Keku nam ništa dobrog ne može donijet.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
Quote from: kauzalni neksus on 20.08.2026, 21:36Sad me s tim glasinama o Fruku jebete i više od ovog poraza... Nadam se da je samo izljev opravdane frustracije i da nema istine u tome  :kmecavac:

Ma nek ide u dinamo, propast ce ko one godine Lešković.. mi uvijek bolje prođemo u tim trampama sa njima, pa vidi samo malog Gabya, Živkovića, Janka

B
Quote from: vMario87 on 20.08.2026, 21:41Čudo kakva psihoza po dr. mrežama vlada vezano za Keka.. imao sam osjećaj da bi ga 90% navijača branilo i da stavi Todorovića u špicu a na kraju ga tjeraju ća po fejsu zbog poraza od Midtjyllanda.

Apsolutno mislim da je bila greška odlazak Sancheza, ali ova negativa prema Keku nam ništa dobrog ne može donijet.

Sad ce opet reći da je on kriv jer vjerovao nekim igračima kojima nije smio vjerovati.. nadam se da će kroz tjedan dva skupit muda i reći da je vjerovao nekim drugim ljudima kojima nije smio vjerovati  :novine:

D
Quote from: vMario87 on 20.08.2026, 21:41.

Umjesto da se navijači ujedine i krenemo opet u borbu, mi se opet koljemo.. nece to na dobro.. Misko se trebao izvuci nakon prvenstva kako tako. Ovako ce mu opet biti zajebano, nikad nije trenutak a trebao bi se maknuti, uzeti neku opatiju i igrati se za gust, doći do prve lige i laganini, bez pritiska..

Kek se zajebao sta se ovog lovio ali eto vuče srce nekad vise od pameti. Lijepo su mu govorili nemoj..

C
Najveću uslugu Rijeci bi Kek napravio da istog trena ponudi ostavku i otvori Miškoviću oči.Pa barem i ostavku s figom u džepu.Znači ne zazivam odlazak njega već bi mi bilo lakše oko srca da uhljebi koji nemaju veze s Rijekom odjebu.Godine nerada dolaze na naplatu.

Z
20.08.2026, 22:00 #224 Last Edit: 20.08.2026, 22:01 by Zelko Maler
Quote from: Carlopago87 on 20.08.2026, 21:55Najveću uslugu Rijeci bi Kek napravio da istog trena ponudi ostavku i otvori Miškoviću oči.Pa barem i ostavku s figom u džepu.Znači ne zazivam odlazak njega već bi mi bilo lakše oko srca da uhljebi koji nemaju veze s Rijekom odjebu.Godine nerada dolaze na naplatu.
Same brother.
Mene sad vec boli kako si rulja dopusta kenjati po njemu s gnjusnim uvredama i komentarima bez ikakvih argumenata, a mislim da nas kroz 9.,10,11 mjesec cekaju samo gore stvari. Jednostavno me boli kad netko po tom covjeku sere