Playoff KL Midtjylland-Rijeka četvrtak 20.8.2026, 19.00h

Started by Rodney87, 17.08.2026, 13:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Obregon, mi amigo, todo es oprošteno. Come back, por favor.

E
Quote from: Zelko Maler on 21.08.2026, 11:31Usporrdba Puljica i DAA je krimen. Kolikobi DAA zabio u Vukovar, 3 golova valjda.
Koji je forte DAA?  Skok igtw, zavrsnica, kontrola lopte, pregled igre?

Misko je nekp zacrtao da je on mlad i d aje Englez i ovomu se odma  milijuni zacrtali pred ocima.
Da sma trener zabio, biga na klupu i dao Puljicu 5 utakmica u kontinuitetu, ali nije problem ni u kontinuitetu nego do napadaca ne dolaze kvalitetne lopte.

Pa, njegova je vrlina što trči.

Puljićeva vrlina? Nemam pojma. Ne znam čime se bavio u Vukovaru ili u Poljskoj. Vidim samo što je napravio ove sezone, a to je bilo...? Da nije njegovo ime na izvješću o utakmici, ne bih ni vjerovao da je igrao.

S
Quote from: D2 on 21.08.2026, 09:09Dobro jutro!
Koliko dobro može biti nakon poraza? Srećom nije bilo potrebno napisati nakon bolnog, jer koliko god svakog svaki poraz boli, jučer smo izgubili po meni sasvim pristojno i nismo deklasirani kako je bilo sporadičnih najava ili podsvjesnih strahova da bi se poraz morao opisati bolnim, epskim ili povijesnim. Jedan najobičniji poraz nakon kojeg se pridigneš, otreseš zemlju s koljena i potrčiš za onim kretenom koji te je gurno.

Osobno, poslije Varaždina i naše svekolike neučinkovitosti u realizaciji, koja traje još od prošle sezone, u svojoj ocijeni na Coppi upisao sam 2 gola u našoj i jedan u protivničkoj mreži - ovaj jedan naš, više zbog ekstremno optimistične nade u nekakvu izuzetnu sreću jučer.

Ali da sam bio siguran da se nećemo izvuć bez poraza, jesam, i zato mi je jutro posve normalno, čak i zadovoljno, jer se nismo osramotili, i još uvijek imamo minimalnu šansu za prolaz.

Ja ne znam šta je ljudima da tako pljuvaju našu izvedbu jučer i Keka oko izbora igrača i postavljanja igre (Igra je bila postavljena na gotovo identičan način kao kod bivšeg trenera)?

Valjda su očekivali da će naši golgeteri zabit 2-3 komada, i da naši braniči, protiv 15, 20 mio vrijednih napadača neće izgubit ni jedan duel? 
To je posve nerealno, realno je očekivat da ćemo izgubit i drugu utakmicu doma, jer je razlika u individualnoj kvaliteti igrača - ogromna.

DAA se gradi odlično, ali treba potporu igrača iza sebe. Da bi potpora postojala, ti igrači moraju biti BRZI da stignu na vrijeme prići, to nisu ni Janković ni Fruk ni Gojak, mogu biti Kabadayi/Luna/Mohebi i tu automatski ima opcija više.

Ono jučer je bilo tužno gledat kako je bespomoćan protiv bandera.
#navodninavijač

S
Quote from: TIR on 21.08.2026, 12:05DAA se gradi odlično, ali treba potporu igrača iza sebe. Da bi potpora postojala, ti igrači moraju biti BRZI da stignu na vrijeme prići, to nisu ni Janković ni Fruk ni Gojak, mogu biti Kabadayi/Luna/Mohebi i tu automatski ima opcija više.

Ono jučer je bilo tužno gledat kako je bespomoćan protiv bandera.

Njihova jučerašnja 3 braniča su ponajbolja braniča u danskoj ligi (pogledati izvedbe i ocjene zadnjih 6 mjeseci). Igrač utakmice s ocjenom 9.0 je bio Sorensen, koji godinu dana, gotovo da nema utamice ispod ocjene 7.0.

Naš napad i Adjeji imaju problem s realizacijom protiv braniča Rudeša, Varaždina, Mure i Brava (i to traje još od prošle sezone!), zar je bilo za očekivat da ćemo braniče Midtjyllanda prolazit 1:1 ko stupove?

Tko od naših golgetera uopće može konkurirat za klupu Midtjyllanda? Da im cijelu ekipu poklonimo, oni bi se svih riješili ko mi Morchiladzea i Jankova.

I
Evo i moje dvije mrve o jučerašnjoj utakmici.
Igrala je postava koju bi vjerojatno izveo i sančez (nepežaljen😀, al da ne dužim). Al kako smo igrali formalno sa 5 veznjaka nije mi jasno zasto se napucavalo na DAA, a nije pokušalo sa nekim bildup, ako ništa da im ne vraćamo posjed za 20 sekundi. Dantas koga smo slavili prosle godine je nestao, ne uklapa se u kekovu filozofiju, u čemu je stvar ? Uza svu našu ovdje opjevanu sterilnost u napadu bilo je par situacija gdje su nam bekovi bili sami u petercu sto se nije iskoristilo za sut na gol.
Obrana kao kekov forte katastrofa. Znalo se da su opasni na centaršutu i autu, a to smo slabo branili. Islo se uvijek na drugu stativu, a nasi cijelu utakmicu nisu to identificirali, uostalom i prvi gol je pao kad je oreč ostao sam s njihovom dvojicom. Barco je pokazao limite. Jbt, njihov trener na poluvremenu vodi i mijenja dvojicu mi ništa (barco/husić ?). Nije se pokusao visoki presing (fizički slabiji nego lani ?) Čekali smo nisko i jos smo na kraju dobro i prošli (todorović na sofi 8,8). Na ruji za 7 dana poginut jer nekom kontoliranom igrom 3 gola nikad necemo zabit. Pitanje je moze li kek tako nešto izmotivirat i ima li u ovoj skupini igrača volje za to. Do jučer je bilo, eto celje na pragu lige prvaka, a kod nas popusili tricu

Jedino što ne želim da se desi na uzvratu je da nam se desi Genclebirligi, dakle da bude 2-0 i da popijemo neki gol u 90toj.
Ili pregazi ili pogini 0-5. Nema sredine.

B
Necu o utakmici jer apsolutno nista me nije iznenadilo u porazu, nisam nam davao ni 5 posto sanse a sada smo na ravnih nula posto za prolaz, nisam se puno ukljucivao u rasprave prije jer bas mi je mucno i losa atmosfera oko kluba jos od proljeca...

No da, vidim puno vas zazivate Puljica i kao da je on nas R9 i rjesenje realizatorske krize..pa neznam dal se sjecamo istog igraca koji je igrao nekad kod nas...meni on nikad nije bio golgeter, nekako nedorecen- visok a los u igri glavom, nedovoljno jak i spor...dosta dobrog udarca i pamtim neke slobodne udarce. No zaziva ga se tu zbog sezone u vukovaru koja je anomajlija a ne standard. Prije Vukovara imao je 14 golova u 4 sezone madarske lige, a u najboljim danima imao je pogodak svaku trecu utakmicu u prosjeku.

Uz sve to drag mi je igrac i pamtim ga po dobrome, i mozda i moze imati koju minutu vise, no da on moze rijesiti bilo kakve tekuce probleme- nemoze. Nitko od postojeceg kadra nemoze. Ovi sto istrcavaju su najbolje sto imamo, samo sto sad ni Fruk ni Dantas ne izgledaju dobro..i jako mi je zao da je dosao Kek jer srusit ce se legenda o njemu, ovu nakupinu poluigraca nebi pokrenuo nijedan trener.

Nisam gledao utakmicu pa ne mogu komentirati previše, ali vidi se da se neke stvari ponavljaju.
1. Kek ne zna/ne može koristiti Dantasa i bilo bi najbolje za svih da se tu ubere par milijuna, a njemu dovede još jedan Čubelić ako će to funkcionirati
2. Kek je defanzivan trener, a mi tranzicijske igrače nemamo, igramo prenisko s premalo rizika i napadač (pa makar bio Kane) ne može doći do gola
3. Kad bi igrali malo više i rizičnije vjerojatno bi i DAA zabio 10-15 golova ove sezone, ali imamo takav stoperski par da bi vjerojatno svaka utakmica išla u 6+ golova, nit su sigurni nit su brzi

Tako da, baš je roster sa doslovno jednim odlaskom, jednom mirovinom i jednim odlaskom igrača s klupe - upropašten.
Nema lijevog stopera koji je dobar na lopti i siguran (Radeljić), nema pravih zamjena jer je očito Ndokit nešto znači, nema lopti za napadača jer smo prenisko.
Na postavljenu obranu ova ekipa igrat ne može, tu treba velika promjena i treba maknuti Jankovića, Gojaka, Rukavinu, Jurića itd., dovesti igrače poteza, brzine, okomitosti i možda će to "klapat"
Ali, to, koliko razumijem, neće biti ovaj prijelazni rok
Dakle, gledat ćemo jednu sporu anemičnu Rijeku, Rijeka koja ne riskira, igra na 0:0 i zabija jako malo
Jer ne znam šta se može u slijedećih 20 dana promijeniti, neće sigurno autobus igrača doći i otići...
SPORTSKI ODLAZI!

Prvog kojeg se treba riješiti je trula banana Vignato za kojeg znam da svima u klubu ide na kurac.
Zašto se malo tog jebenog karaktera ne pokaže na dečku koji već godinu dana radi budalu od svih?

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 21.08.2026, 13:52Prvog kojeg se treba riješiti je trula banana Vignato za kojeg znam da svima u klubu ide na kurac.
Zašto se malo tog jebenog karaktera ne pokaže na dečku koji već godinu dana radi budalu od svih?

strah da zbog toga netko drugi ne želi doć
pa tolerirali smo apsolutno svih i svakoga
šta je tek Selahi radio
ne želi se klub zamjerati igračima, agencijama itd.
SPORTSKI ODLAZI!

Šta se tu ima kome zamjerat, čovjek je 7 puta bio ozljeđen u godinu dana.
Jedino kome se mogu zamjeriti njegovim otpisivanjem je zajednici talijanskih hipohondara.

P

Quote from: Petro on 21.08.2026, 14:59Boje se furia radina
I ja se bojim zombija.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

S
Quote from: Bobic on 21.08.2026, 13:33...
Ovi sto istrcavaju su najbolje sto imamo, samo sto sad ni Fruk ni Dantas ne izgledaju dobro..i jako mi je zao da je dosao Kek jer srusit ce se legenda o njemu, ovu nakupinu poluigraca nebi pokrenuo nijedan trener.
...

Mislim da si dotaknuo najveći, ako ne i jedini problem kojeg imamo. Ja bih ga samo malo nadogradio; oko ove ekipe nadvila se jedna velika - kontroverza.

UVIJEK smo imali:

a) moćnu ekipu
b) zakurac ekipu
c) obećavajuću ekipu

Opcijama a), b) i c) pridodajmo još barem dvije varijable - kako su bili vođeni i kakav je klub bio u tom trenutku (posložen ili kaotičan) i nakon toga ćete jako lako prepoznati bilo koju sezonu koju pamtite i točno dodijeliti a), b) ili c).

Osobno, ne pamtim da se događalo nešto slično današnjici, pa bi ovu ekipu smjestio u:

d) Istovremeno to je i moćna ekipa (Hajduk, Strasbourg...) vođena genijalcem Frukom na terenu; igračem kakvog odavno nismo imali, ali i zakurac ekipa, što je dokazala više od deset puta. Ni glave ni repa, jalova, nemoćna, teška za gledati. Nije bitno vodi li je sumnjivi trener Sanchez (najblaže rečeno sumnjiv, koliko god sam mu osobno bio sklon) ili legenda nad legendama Kek. Djeluju isto u tom negledljivom izdanju. Da cirkus bude veći i ovaj d) opravdan, struka je rekla da je to zanimljiva ekipa puna igračkog potencijala. U tom mišljenju je sigurno participirao i Kek. Da nije, nema šanse, odnosno nema te ljubavi i gušta na Kvarneru zbog kojeg bi se on došao ovdje zajebavati.