SHNL 4.kolo, Rijeka - Istra 1961; nedjelja 23.08.2026. 18:30

Started by SandroB, 22.08.2026, 09:40

Previous topic - Next topic

Fiume e basta, Mirko, TetakMetak, Brzina92, more1946, TIR, Pile and 7 Guests are viewing this topic.

Volio bih vidjeti Živkovića na poziciji stopera. Jer smatram da mu je to prirodna i jedina pozicija na kojoj njegove kvalitete mogu doći do izražaja. Ne znam kako je lani na posudbi u Vukovaru iz čista mira osvanuo na desnom beku i s tim "utegom" došao u Rijeku, ali u Lokomotivi gdje mi je i zapeo za oko igrao je jedino čisto i stopera.
Također da, slažem se da bih Pulju isprobao na poziciji klasične devetke. On ovo gdje ga Kek vidi trenutno nije mogao pokriti i igrati ni u prvom njegovom riječkom mandatu. Kako li će tek danas 10 godina stariji. Klasična Kekova izdrkavanja, i zaboravio sam već na ista.

U globalu, kraljevstvo za pobjedu i 3 boda. Jedino to. Načini, metode, likovi, u ovom trenutku nebitno. Takva realnost nažalost.

D
Eventualno Bodetica bi volio od "juniora" vidjeti, ove ostale stvarno ne zelim. Ne da mi se nervirati i pitati se sta rade u Rijeci. Nadam se Puljicu od starta, Fruk iza njega i Kobajagi ako moze 65 minuta. Ovi ce puno juriti i agresivni su pa mozda ne bi lose da igraju Cubelic Pavic duo a Dantas da malo udje umjesto Fruka tamo u 60oj. Čisto da odgovorimo duelom kako treba a i da se rasporedi taj "zamor".

Danas pregaziti kozojebe i puni samopouzdanja poginut protiv Mitjalanda pa šta bude. Danas me ne jebe ni pet posto onaj narativ "rezultat piši, igru briši".
Jebena dominacija i 5 komada im uvalit. Nikakvo skidanje noge s gasa ako bude bilo 2 razlike zadnjih pola sata.
Tuta forza, rock and roll i gazi gamad.
Jebeš mi mater ako smo došli do toga da se moramo trest od Istre na domaćem terenu koja ima 10 mulaca u prvih 11.

Danas total fusbal, sve u napad.
Vekić
Oreč Majstorović Husić Lasickas
Pavić Ćubelić
Kabadahija Fruk Janković
Puljke

Koliko god se nekima digla kosa na glavi od moje sljedeće izjave ja jedino što očekujem je nekakva naznaka bolje igre.
Rezultat uvijek može biti ovakav ili onakav, ali igra na kraju prvenstva prije ili kasnije skuplja bodove.
Očekujem tvrdu utakmicu te nervoznu s njihove strane, a ne bih se žalio i da s naše strane bude borbena. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

You cannot view this attachment.

Ne tako davno...
Pošto je sve u zadnje vrijeme nekako fokusirano na Fruka i jakira.
Ovo su bile utakmice na početku Frukovog mandata.
Kakva utakmica stari moj.
Danas jedino što želim je ovakva energija i da se ne skida noga sa kočnice.

K
Jedna od najboljih utakmica ikad, od 1.do 90. samo gas.
Očekujem samo pobjedu danas

Samo 3 boda, sve drugo bila bi katastrofa.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Devetak, Barco, Rukavina - ako 2 od 3 zaigraju od početka, bit ću jako tužan
#navodninavijač

He has risen from the dead

You cannot view this attachment.
Ex "Radeljić enjoyer"

D
ode sve kvragu kad je i Keku teško pogoditi sastav.. Vratite nam Sopica  ;D

Ovo izgleda obećavajuće, prvi taj dojam kad vidiš postavu je nekako presudan u optimizmu/pesimizmu.
Ovo djeluje optimistično.

Quote from: deo123 on 23.08.2026, 17:11ode sve kvragu kad je i Keku teško pogoditi sastav.. Vratite nam Sopica  ;D
*Đaleta
Ex "Radeljić enjoyer"

G

Quote from: NdockytovaLinijaKretanja on 23.08.2026, 17:14Ovo izgleda obećavajuće, prvi taj dojam kad vidiš postavu je nekako presudan u optimizmu/pesimizmu.
Ovo djeluje optimistično.

Ovo je dobro sto sam vidio nadam se da Ce tako na kraju uspješno funkcionirati na terenu
Forza Fiume ale!