SHNL 30. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 23.04.2023, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 17.04.2023, 17:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pa nije baš i neka prevelika muka,
odigrati dobro protiv tog Hajduka.

Igračima obično motivacije ne fali,
kada je protivnik slabašan i mali.

Al da ih vidim sad, nek pokažu lice,
protiv tog opakog davljenika Gorice.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

17.04.2023, 17:22 #1 Last Edit: 17.04.2023, 17:26 by Gnjusna Izdajica
I čisto da gornji uvod bude ispravno shvaćen mi protiv Gorice u zadnjih 5 godina imamo skor: 7-3-9 uključivo s ovom godinom kada su oni kao u rasulu.
A prije (nije mi se dalo gledati dalje jer nije sad relevantno) je bio još i gore.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Uranio si s temom, vidim prija ti rušenje jogurta  8)

Akumulirani žuti kartoni: 2
Niko Galešić
Veldin Hodža
Niko Janković
Ivan Smolčić
Andrija Vukčević

Trenutni koeficijenti HNK Gorica-HNK Rijeka

Germania: 1 (2.80) X (3.15) 2 (2.65)
Supersport: 1 (2.80) X (3.20) 2 (2.50)
PSK: 1 (2.75) X (3.10) 2 (2.60)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Plitak potok!
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Gnjusna Izdajica on 17.04.2023, 17:22I čisto da gornji uvod bude ispravno shvaćen mi protiv Gorice u zadnjih 5 godina imamo skor: 7-3-9 uključivo s ovom godinom kada su oni kao u rasulu.
A prije (nije mi se dalo gledati dalje jer nije sad relevantno) je bio još i gore.

Moramo popravit taj skor prije nego ispadnu iz lige, inače će ostat ovako zabilježeno u povijesti  ;D
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 18.04.2023, 08:00
Quote from: Gnjusna Izdajica on 17.04.2023, 17:22I čisto da gornji uvod bude ispravno shvaćen mi protiv Gorice u zadnjih 5 godina imamo skor: 7-3-9 uključivo s ovom godinom kada su oni kao u rasulu.

Moramo popravit taj skor prije nego ispadnu iz lige, inače će ostat ovako zabilježeno u povijesti  ;D
To jos nije sigurno da ce ispasti iz lige  :) .

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.04.2023, 08:14
Quote from: Uzaludni on 18.04.2023, 08:00
To jos nije sigurno da ce ispasti iz lige  :) .

Šibenik još igra na 2 fronta (barem u glavi), dok se ovi vidljivo dižu i imaju "ludog" trenera kao i mi. Previše je još do kraja i lako bi se moglo desiti Šibeniku da izleti.
Ovo će baš biti jedna jako dobra test utakmica za nas. Ovo test je u smislu spoznaje koliko smo mi zaista dobri i posloženi. Možda malo preuveličano, ali test koji će pokazati jesmo li spremni za KL. Gorica je trenutno u jednom zaletu i mislim da su mentalno na vrhu što se spremnosti tiče. Evo dozvolit ću si slobodu i slikovito reći da će nam rezultat iz Gorice pokazati "kako nam se grah prosuo" ili što pokazuje fundać.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

F
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.04.2023, 08:14To jos nije sigurno da ce ispasti iz lige  :) .
Naprotiv, čak mislim da su trenutno favorit za ostanak, s obzirom na formu koja je kulminirala razvaljivanjem direktnog konkurenta, a i po Sopićevim komentarima nakon utakmice dojam je da je moral u ekipi top.

Čak im Globanov model daje veće šanse nego Šibeniku (a budući da borba za ostanak jest "zero sum" i vodi se između samo dvije momčadi, korištenje metode razvijene za šah tu ekšli ima jako puno smisla).

Ovdje neriješeno ne treba gledati kao kiks.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Gorica vs Rijeka
Gorica vs Jogurt

Netko ce polomit zube, nadam se da mi necemo.

Quote from: D2 on 18.04.2023, 08:30Ovo će baš biti jedna jako dobra test utakmica za nas. Ovo test je u smislu spoznaje koliko smo mi zaista dobri i posloženi. Možda malo preuveličano, ali test koji će pokazati jesmo li spremni za KL.

Slažem se s tobom da je ovo svojevrstan test za nas, a li ne u vidu jesmo li spremni za KL jer za tako što ipak treba neka jača momčad. Ovo je test u kojemu ćemo vidjeti možemo li pobjediti utakmice u kojima smo papirnati favoriti i u kojima se suparnik zatvori. Naravno, lako je moguće da će Gorica igrati otvorenije jer su im pobjede imperativ, ali onda nam je posao kudikamo lakši jer recepturu za igranje protiv suparnika koji igraju otvorenim gardom imamo, ali ne pitanje je imamo li recepturu za bunkere. Slaven nam je pokazao da baš i nemamo.

KL je daleko. Tko zna koliko ce se momcad promijenit do tada.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.04.2023, 09:11KL je daleko. Tko zna koliko ce se momcad promijenit do tada.
Može samo na bolje. Next!

Z
Quote from: Vado Magnar on 18.04.2023, 09:04
Quote from: D2 on 18.04.2023, 08:30Ovo će baš biti jedna jako dobra test utakmica za nas. Ovo test je u smislu spoznaje koliko smo mi zaista dobri i posloženi. Možda malo preuveličano, ali test koji će pokazati jesmo li spremni za KL.

Slažem se s tobom da je ovo svojevrstan test za nas, a li ne u vidu jesmo li spremni za KL jer za tako što ipak treba neka jača momčad. Ovo je test u kojemu ćemo vidjeti možemo li pobjediti utakmice u kojima smo papirnati favoriti i u kojima se suparnik zatvori. Naravno, lako je moguće da će Gorica igrati otvorenije jer su im pobjede imperativ, ali onda nam je posao kudikamo lakši jer recepturu za igranje protiv suparnika koji igraju otvorenim gardom imamo, ali ne pitanje je imamo li recepturu za bunkere. Slaven nam je pokazao da baš i nemamo.

slažem se. POgledao prvih 11 Jakira, ništa nije sigurno, ali crveni po meni neće biti tu za ključne utakmice KL, za žute nisam siguran:

Labrović, Vukčević, Galešić, Dilaver, Veiga, Hodža, Selahi, Janković, Marin, Ampem, Frigan

Z
Quote from: Zelko Maler on 19.04.2023, 00:05

slažem se. POgledao prvih 11 Jakira, ništa nije sigurno, ali crveni po meni neće biti tu za ključne utakmice KL, za narančaste nisam siguran:

Labrović, Vukčević, Galešić, Dilaver, Veiga, Hodža, Selahi, Janković, Marin, Ampem, Frigan

Quote from: Zelko Maler on 19.04.2023, 00:05

slažem se. POgledao prvih 11 Jakira, ništa nije sigurno, ali crveni po meni neće biti tu za ključne utakmice KL, za žute nisam siguran:

Ma, samo usput, ja vidim crne, zelene i crvene. Di su ti žuti?  :sta: