SHNL 30. kolo: Gorica - Rijeka, nedjelja 23.04.2023, 15:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 17.04.2023, 17:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: goginho on 23.04.2023, 17:09
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 23.04.2023, 16:37Kakav slobodni udarac Marina  :svakacast: . Izadji sam konju

Ali jebena sramota da profesionalni nogometaš onako izvede izgledan slobodnjak..

Jakire jebali ti m**** i Marin i Janković, pa i Jurić koji ne igra

10' + 5 nadoknade ima igrača više, ni šansu nisu stvorili, jebale ga više šablonske izmjene Selahija/Bande i Ampema/Grgića.

Zagovarao sam Djouahru umjesto Marina jer je naš igrač i investecija ali taj dečko je težak oromašaj, nula bodova.. neko treći mora biti korišten na tom lijevom krilu, ko nemam pojma..

Kako je razvalio ekipu sa zamjenama, užas, više se nije znalo ko šta igra..

Sve zajedno teška qrčina

p.s.: sori na psovanju, baš sam razočaran i ljut

Mozda kad bi Frigana povukao na krilo a da Obregon starta od 1.minute  :bo: . Dakle Ampem i Frigan na krilima a odjebat Marina i Naisa. Vjerojatno je Jakir i takvu opciju uzeo u obzir ali iz nekog razloga mu ta varijanta za sada najmanje odgovara.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

V
Tragedija od utakmice. Mi smo daleko najveći overachieveri ove lige.

Krila nam se iz utakmice u utakmicu natječu ko je lošiji a ni zamjene im se nemaju čime pohvalit.

Jankovićev šut je jedan od najlošijih šuteva u okvir gola koje sam ikad vidio, Marinov slobodnjak jedan od najgorih u povijesti nogometa.

Mitrović totalno bezveze krivo procjenio i naivno izletio. Fućak se 3 godine namješta i ovi naši nesposobnjakovići ne razumiju da će pucat, niko od njih ne uspijeva uć u blok.

Nevjerojatno ali Ampem se uopće više ne ističe u ovoj ligi po brzini, pa ja imam osjećaj da on više nikog ne može pretrčat.. a kad tu još dodamo njegov manjak tehnike i jaaako skromnu završnicu (3 gola ove sezone) mislim da je dosego svoj vrhunac u Rijeci i najbezbolnije bi bilo da potraži novi klub tj. da ga se proda.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Mene uz situaciju kod gola, najviše nerviraju oni promašaji (šutevi u golmana) Marina i Jankovića. Pa oni se bar jednom po svakoj utakmici nađu u takvoj situaciji i fale. Valjda se može nešto napraviti po pitanju njihove realizacije? Ili je to to? Bolje neide? :bo:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

M
Meni je bilo ludo da je vadio Ampema pored Marina koji je bio dekoncentriran u najmanju ruku.
Djouahra u svakoj akciji bio u banani, Marin je igrač koji svaku petu utakmicu odigra nešto prema napred, iza je odgovoran.
Izgledali su drugo poluvrijeme kao da su ispuhani, Selahi je defanzivno dobar, ofenzivno izgubljen.
Sad o navodnom penalu, samo ću reći da kad pogledam penale protiv nas na poljudu je ovo penal. Krizmanić je izbio loptu pa pokupio nogu. To ja nebi sudio ali kao što kažem masu ih je tako bilo suđeno protiv nas.
Drugi žuti Momotu nije žuti.
Idemo dalje, izvlačenje pouka i dobit Lokomotivu.
Inače Gajzler je bio na klupi.

Silno sam se naživcirao i razročarao.
Primili smo dva gola (oba regularna po meni) zato što ne znamo izaći na blok igraču koji se sprema tuči po golu s vrha 16m. K tome je Gorica složila još 2-3 dobre šanse, pogotovo na kraju prvog poluvremena i apsolutno je zaslužila pobjediti. A i sudac im je bio maksimalno nesklon: poništeni gol i krajnje sumnjivo isključenje Raspopovića.

Mi? Nervozni, pogubljene sredine. Vučkević kriminalan, Marin odsutan. A zamjene? Još gore. Djuahra nije ni za Orijent, Banda griješi, Obergon??? Jedini koji standardno dobro igra je Grgić. Ja bi njega upario s Ampemom.
Uglavnom, loše. Baš loše.

R

B
Da zavrsimo iskreno i sa sudenjem, gorica ostecena danas...bilo bi nepravedno da smo bod uzeli

Quote from: Bobic on 23.04.2023, 18:03Da zavrsimo iskreno i sa sudenjem, gorica ostecena danas...bilo bi nepravedno da smo bod uzeli

::)
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

Dobro sad, ne možemo potjerati svih i sve nakon jedne loše utakmice. To je naprosto tako. Dobra utakmica zamaskira i puno toga lošega i loših pojedinaca, jednako kao što slaba predstava ogoli puno toga i svari učini i crnjima no što to realno jesu.

Imamo to što imamo i s tim nam je igrati. Raditi, raditi, raditi. Na igri, na kombinatorici, na automatizmima. Boli to što danas u svim tim elementima nije bilo razlike između Rijeke i Gorice. Aspiranta kao na pozicije koje vode u Europu i kluba koji je od prvog kola do danas čvrsto držao posljednje mjesto na tablici. O pojedincima ne volim i ne bih, svih skupa promatram kao jedno tijelo i ako nisam zadovoljan nastupom, enegijom, viđenim, gledam to kao kolektivni sunovrat.

O treneru pak možemo, on je izdvojena ličnost i njegove odgovornosti, logično i zasluge kad je prilika za to, su puno vidljivije. Danas to nije valjalo. Od prve do posljednje minute. Ne znam je ih uspavalo proljeće i rani početak, ali falilo je krvi, energije, fokusa, odgovornosti. Zamjene nam kronično malo ili ništa ne donose. Previše preplaćenih likova na pozicije imamo ( Marin, Selahi, Janković...) i tu on mora naprosto preuzeti više odgovornosti. Ovo nije ni Gorica, a ni nekakav Zrinjski bogami, i on toga mora postati svjestan. Patetika, populizam i demagogija ovdje ne prolaze. Kod mene barem. I treće, fascinatna je činjenica koliko smo ostali jalovi i po izlasku Raspopovića. Sjetio sam odmah onog mučenja u Šibeniku kad smo skoro 80 minuta imali igrača više. A nikako to nismo znali kapitalizirati. Da ti ne možeš stvoriti višak, uzeti posjed, vrtiti strane i tražiti puknuće njihovih linija, ne znam, ne ide mi to u glavu nikako.

Što je tu je, valja ići dalje. Nova utakmica je za samo 4 dana. Nisam od onih koji bezglavo jure i papagajski ponavljaju samo Europa, Europa, Europa. Dapače. Stava sam da ako nisi konkurentan, a ni ova Jakirovićeva Rijeka ako ćemo gledati uzorak od njegovih 15-ak proljetnih utakmica to isto nije, ako nisi ozbiljan, ako će se tebi ta toliko željena Europa svesti na izbacivanje malteškog kluba pa ispadanje na prvoj sljedećoj ozbiljnijoj prepreci, onda sam ja apsolutno protiv te kampanje. Nego želim dugo ljeto. Gdje će se povući pravi potezi, biti pošten prema sebi, prelomiti tamo di treba prelomiti i stati iza svojih odluka. Odraditi dobre pripreme, pripremiti ekipu na adekvatan način, ući jako u prvenstvo i ne živjeti konstantno u iluzijama. 

Lose. Sve. Necu pljuvat jer mora doc i ovakav slabiji dan, ipak smo imali skoro nestvaran niz.
Jedino steta da Frigan nije sam isao zavrsit akciju 3 na 1, imao je opciju dodavanja i na Marina i na Jankovica, pa cak i da je imao Ampema, logican odabir je sut jer ovi ostali ne znaju zabit

A
Ne znam čemu "paljba" po gotovo svima. Nismo danas izgledali ništa lošije od primjerice tekmi sa Loksom ili da ne spominjem onu u Šibeniku. Jednostavno nas danas nije usralo kako nas je znalo srat ovo proljeće i to je to. Nakon današnje tekme bi se usudio reći da je ovaj dobar bodovni proljetni učinak više plod bolje fizičke pripreme i ogromne količine sreće, nego što je to plod Jakirove vizije nogometa. Ne usuđujem se niti pomisliti kakav bi taj bodovni učinak bio da se primjerice na pripremama ozlijedio Nediljko i da cijelo proljeće igramo sa Zlomom na golu, ali siguran sam da bi bio, uza svo sranje sreće na nas, bio bi u najmanju ruku sasvim prosječan, ako ne i loš.

Mah, da niti ne filozofiram puno...ne dopada mi se niti malo ova "radnički" Rijeka i nogomet kojeg prikazuju, a najviše me zabrinjava što osim radničkog mentaliteta i standardizacije prvih 11 do 15 igrača, ne vidim ama baš ništa što bi predstavljalo trenerov rukopis. Ipak je prošlo već toliko vremena, a nema niti na vidiku jedne jedine hebene automatizirane akcije niti u igri niti kod prekida...ili pak imamo toliko tehničko-taktički limitiran kadar da svo ovo vrijeme nije uspio usvojiti baš niti jednu od trenerovih zamisli. Danas su mi na momente izgledali kao da prvi puta igraju zajedno. Vjerojatno je istina negdje na sredini.

I da završim kako sam i započeo...ne znam čemu paljba...ja danas nisam vidio niti značajno lošiju niti značajno bolju Rijeku od one koju gledam cijelo proljeće. Naravno da sam rezultatom razočaran, ali izvedbom me baš ništa nije iznenadilo.

M
Kod poništenog gola Bralić se iz offsidea vratio u borbu za loptu koja je završila baš iz tog duela kod strijelca kao prvi kontakt iz tog duela. Izravno je utjecalo na igru tj na gol.
Žuti Raspopoviću bez veze.
Onih prvih par Gorici su bili za gaženja, i Frigan ga je dobio nakon istog.
Sudac je malo strogo krenuo ali kad sagledaš kriterij je isti bio.
Da je sudio za nas ili naginjao na našu stranu svirao bi hladno penal na Friganu.
Slab dan naših definitivno.

Jakirova izjava za njegove miljenike..
" Jedino što bih promijenio je da zabijemo gol, recimo da su Marin i Janković zabili one svoje zicere."
Valjda mu je cilj razvijati igrače za mordon..
Loš dan.. Idemo dalje..
Jedino što mi smeta je njegovo forsiranje dinamovih otpadaka..
Možda ima deal s zlim silama osovine.  :sta:  :neretljak:

F
Zaboravljamo da je ovo ad-hoc ekipa, sklepana na brzinu.

Uopće mi se ne da trošit energiju na pljuvanje igrača koji za mjesec dana više neće biti ovdje.

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Opet sami sebi pucali u nogu...
Pa koliko nama treba jebenih zicera da damo gol. Koliko toga mi možemo promašit pa to nije istina....

Neki dečki pokazuju kako definitivno nisu materijal za Rijeku, nadam se da profa to vidi i da će poduzet adekvatne korake po tom pitanju....

jbg, glavu gore, nije smak svijeta, imamo sreće da nas seru ostali rezultati....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje