Na mladima Rijeka ostaje

Started by moreplovac, 19.04.2023, 08:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

K
Juniori dobili dinamo 1:0

Quote from: KadOkrenemSe on 29.11.2025, 15:52Juniori dobili dinamo 1:0

Barem smo ih dobili u juniorskoj konkurenciji za razliku od seniora  :svakacast:
Forza Fiume ale!

I
Seniori su ih dobili po xGu! 😉

M
va cetvrtak san videl rijeka larnaka a va petak opatija jarun...va kantridi mi se najboje dojmil opatijaki desni bek, neki svrgulja, treba ga pogledat

salu natranu, skoro san plakal od tuge, opatijci darivali balu saku drugu akciju. kad 40. godisnjak pari najboji va terene to je za plakat...pa ala sad ti iskaj domace decke po kvarneru...jako jadno se skupa.

06.12.2025, 15:23 #649 Last Edit: 06.12.2025, 15:25 by Radeljic enjoyer
Jel ko zna koji igrači su zabili ovih 7 golova za juniore

R
Evo
Quote from: Radeljic enjoyer on 06.12.2025, 15:23Jel ko zna koji igrači su zabili ovih 7 golova za juniore

Thaqi, Draguzet i Đikić po 2 i Samateh 1.

QuoteAlasana Samateh se prošlog ljeta pridružio HNK Rijeci iz Spurs Academy Gambija i najmanje što možemo reći jest da se dobro prilagodio novoj okolini!

Do sada je ove sezone bio u sjajnoj formi, postigavši 4 gola u posljednjih 5 utakmica za U19, uključujući i pobjednički gol protiv Dinama iz Zagreba!

Prema Eyeballu je u prosjeku imao 2,4 šuta i 4,1 uspješna driblinga po 90 minuta!

B
Quote from: Radeljic enjoyer on 15.12.2025, 16:25
QuoteAlasana Samateh se prošlog ljeta pridružio HNK Rijeci iz Spurs Academy Gambija i najmanje što možemo reći jest da se dobro prilagodio novoj okolini!

Do sada je ove sezone bio u sjajnoj formi, postigavši 4 gola u posljednjih 5 utakmica za U19, uključujući i pobjednički gol protiv Dinama iz Zagreba!

Prema Eyeballu je u prosjeku imao 2,4 šuta i 4,1 uspješna driblinga po 90 minuta!

Afrikanci i brojke :neretljak:

Quote from: Bob Rock on 15.12.2025, 17:01
Quote from: Radeljic enjoyer on 15.12.2025, 16:25

Afrikanci i brojke :neretljak:
Slažem se  :neretljak:

ima li stvarno tako malo godina ili je godište šefa Ivkovića?
Europa je jedino mjerilo!

E
Ivković jutros "Pod stjenama" kod Ferlina, koga zanima neka posluša ako nije.

D
Ivkovic u PSK izjavio da u juniorima imamo ekstra talenta, koji je rođen da bude igrač, ali da ga nismo stvorili već doveli. Valjda je aludirao na tog Samateha.
Posebnu težinu ima izjava obzirom da je netom prije čini mi se za godište kadeta rekao da nemamo ekstra talenta, na što će Ferlin da je ružno tako nešto izjaviti javno, a Tomo u obranu izjavio da nema u cijeloj Hrvatskoj u tom uzrastu ekstra talenta.
Već se spominjao Samateh ovdje pa evo nakon ovakve izjave jedva čekam vidjeti ga na djelu.
Je li netko gledao juniore da je on igrao? Koju poziciju uopće pokriva?

Samateh kolko se meni čini odokativno igra nekakvu prednju poziciju u ekipi. Sad jel krilo, špica ili kakav prednji vezni igrač ne znam jer sam ga gledao ukupno 2 minute.

Od ostalih vijesti, raskinut ugovor s Bornom Panićem, dosadašnjim juniorom koji je bio na dvojnoj u Orijentu

E
11.02.2026, 12:45 #659 Last Edit: 11.02.2026, 12:53 by encosell99
Nakon što su  ljetos dovedena dva Gambijca u juniore Sibi i Samateh ovih dana se treninzima kadetske  ekipe pridružio još jedan njihov  sunarodnjak .