Na mladima Rijeka ostaje

Started by moreplovac, 19.04.2023, 08:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Ali ako pričate o juniorima bilo bi dobro da to čine oni koji gledaju njihove utakmice a ne samo oni koji čitaju izjave iz HNK Rijeke.

Quote from: TIR on 09.07.2024, 14:29Ja sam u potpisu teksta, osnivač portala na čijem se forumu nalaziš. Ne, tekst nije plaćen, ali zanimljivo da su stigle dvije "ponude" u inbox društvenih mreža niti dva sata nakon objave istog, jer bi neki drugi da se gura i njihove poznanike. Toliko o plaćenim tekstovima. ;)

Ništa i nikog se ne gura nego se izvještava o potencijalnom interesu za nekog našeg kojeg je spomenula talijanska inače ne uvijek vjerodostojna stranica. A ako je interes izmišljen, zato imate i sklopljen video s par zanimljivosti iz nekih dostupnih snimki i nešto sadržaja koje se prepisivači sa Večernjeg ili Rijekadanas ne udostoje pronaći i sastaviti.

Neće sigurno nitko previše bitan saznati nešto novo zbog jednog teksta na Nepresušnom, ali sigurno ima ljudi koje zanima kakvog materijala ima u mlađim uzrastima, iako su svi miljama udaljeni od ozbiljnog nogometa jer većina nije napravila ni tranziciju u seniore još...

Dečko nema potpisan ugovor, nije odigrao ništa za prvi tim i sam kažeš da talijanska stranica nije baš uvijek vjerodostojna.. vjerujem da nemate 'interes' ali ovo može biti kontraproduktivno i za igrača i za klub posljedično..

Nemam ništa protiv da se brandira naše najbolje juniore, dapače, ali kada to zaista ima podlogu i težinu.

Mislim, kritika je dobronamjerna, vi radite odličan posao inače analizama i člancima koji su top, samo iznosim mišljenje jer ovo doista izgleda ko 'oglas' a vjerujem da nije .

Quote from: SamoRijekausrcu on 09.07.2024, 14:20Šta ne vidite da je to plaćen tekst? Tko je u potpisu teksta? Prete ga velikani ali nema službene ponude?!

Plaćeni tekst? Skuplja se nagradni fond za slijedeću Coppu? Mogao bi je onda i ja probati igrati ove sezone.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

I
Quote from: SamoRijekausrcu on 09.07.2024, 14:33Ali ako pričate o juniorima bilo bi dobro da to čine oni koji gledaju njihove utakmice a ne samo oni koji čitaju izjave iz HNK Rijeke.

Zapravo si ti malo više u neubranom grožđu jer ti je prva reakcija dosta na osobnoj razini. I prvi postovi. Pa se i to praćenje juniora više podvlači pod subjektivnost nego objektivnost.

Quote from: aahzinho on 09.07.2024, 14:38
Quote from: SamoRijekausrcu on 09.07.2024, 14:20Šta ne vidite da je to plaćen tekst? Tko je u potpisu teksta? Prete ga velikani ali nema službene ponude?!

Plaćeni tekst? Skuplja se nagradni fond za slijedeću Coppu? Mogao bi je onda i ja probati igrati ove sezone.  :neretljak:
A čuj, igrati može svatko ali pobijediti... 😜

09.07.2024, 14:42 #320 Last Edit: 09.07.2024, 14:46 by Zaf
Quote from: SamoRijekausrcu on 09.07.2024, 14:33Ali ako pričate o juniorima bilo bi dobro da to čine oni koji gledaju njihove utakmice a ne samo oni koji čitaju izjave iz HNK Rijeke.

Mislis reci da kako bismo dobili tocne i relevantne informacije, najbolje da pisu roditelji i manageri, a ne Nepresusan? Zanimljivo. Idem vidjeti koji ti je ovo post na forumu...

🤪😀

Edit: 4 posta. Svih 4 danas na ovom topicu. Ocito je da covjek nema nikakvih interesnih poveznica s nekim od navedenih juniora u prvom postu na forumu, vec nas zeli realno informirati o nasim mladicima.

Quote from: Monarh on 09.07.2024, 14:42A čuj, igrati može svatko ali pobijediti... 😜

Ja se vodim onim klupskim motom, "Europa je nagrada". :D
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

S
Quote from: Zaf on 09.07.2024, 14:42

Mislis reci da kako bismo dobili tocne i relevantne informacije, najbolje da pisu roditelji i manageri, a ne Nepresusan? Zanimljivo. Idem vidjeti koji ti je ovo post na forumu...

🤪😀

Pa ovo mi je prvi post. Jer više to ne mogu gledat. Samo hoću reći da ako govorite o juniorima odite ih pogledat pa samo zaključite jer ove info koje se serviraju (ne mislim tu na Nepresušan) su prestrašne...

Quote from: SamoRijekausrcu on 09.07.2024, 14:48
Quote from: Zaf on 09.07.2024, 14:42

🤪😀

Pa ovo mi je prvi post. Jer više to ne mogu gledat. Samo hoću reći da ako govorite o juniorima odite ih pogledat pa samo zaključite jer ove info koje se serviraju (ne mislim tu na Nepresušan) su prestrašne...
Ocito ti je promakao moj edit, pa prvo stavljam njega:
"4 posta. Svih 4 danas na ovom topicu. Ocito je da covjek nema nikakvih interesnih poveznica s nekim od navedenih juniora u prvom postu na forumu, vec nas zeli realno informirati o nasim mladicima."

Sad vec 5 postova.

Ja ti se unaprijed ispricavam jer sam mozda i u krivu, ali mi je tesko povjerovati u tvoju najbolju namjeru i nemanje nikakvih motiva, obzirom na trenutak, temu i nacin na koji si se aktivirao.

S
Ok. Isključiti ću se i pustiti vas da uživate u genijalnim igrama onih koje guraju neki iz kluba. Sretno

I
Nije cilj da se ti isključiš, nego da isključiš subjektivnost.

Evo prvi pojma nemam niti dajem bilo kakve procijene pojedinog juniora jer ih gledao nisam, niti komentirao poimence. A vjerovatno da sam gledao bih vidio što je "servirano", a nekako iz tvoga proizlazi da i mimo tog "serviranog" ima dodatni menu koji je zanimljiviji...

Ali ti si to sve predstavio kroz neki vid ljutnje i svima je tu jasno da jednini koji je u nekoj interesnoj skupini si ti sam

09.07.2024, 15:15 #326 Last Edit: 09.07.2024, 15:16 by TIR
Quote from: SamoRijekausrcu on 09.07.2024, 14:48Samo hoću reći da ako govorite o juniorima odite ih pogledat

Tu ti leži problem, ne moraš se isključivat. Pridruži se i ti malo raspravi ako možeš objektivno prosuditi i dat svoje mišljenje, ljude zanima koja riječ o nepoznatom.

Srž problema je u tome što NEMA informacija. Ne da su to guranja, agentska ili roditeljska, nego jednostavno nema nigdje ničeg. Klub objavi sažetak domaćih utakmica na youtubeu i tu se nešto može uhvatiti, gostujuće nema nitko osim Dinama i Hajduka znači praktički 15 od 30 kola nećeš vidjet ni golove, kamoli snimku. A nije ipak da su svi u juniorima i niže invalidi s pol lijeve noge.

Jedino za koga se čuje su stranci kad ih se potpiše tipa Medojević i takvi, jer dolaze kao "najbolji igrači šeste županijske lige distrikta Brčko sa 150 golova iz 7 utakmica" i slično. Zato se za ove naše ne čuje ni slovo dok ne odu. Neće nitko postat zvijezda jer se svako toliko nađe neki filmić na netu o njemu, jer da je tako, Hajduk i slični klubovi bi svake godine napunili budžet samo na prodaji golobradih... Ali kod nas nema ni toga, očekivano jer jebiga nema dovoljno ljudi u klubu da bi bio netko zadužen za mazohizam te vrste. Ali mi smo u drugom ekstremu gdje nema gotovo nikakvih info osim ako se potpiše ugovor, pa ni tad ne znaš ništa o igraču koji možda pokuca na vrata momčadi. I eto možda ne trebaš Grgića kad ti može pokrit Butić, odnosno Yansanea kad imaš Bilajca i tako u krug, ime je najmanje bitno tu...

Tko su bili Lepinjica ili Štefulj, apsolutni anonimci. I sad imaš takvih masu...

Jel znaš koliko je Butić visok na primjer? Ne u centimetar nego od oka, Ne znaju ni neki ljudi u klubu... Ja mislim da bi netko trebao imati tu informaciju negdje, o tome pričam.
#navodninavijač

A
Quote from: SamoRijekausrcu on 09.07.2024, 14:03Ma o čemu vi pričate?! Kitin i Butić nisu ni približno među najboljim juniorima. Ali iz nekog razloga jako ih guraju. Možda jer su došli iz Zadra. Gdje su nestali naši dečki: Došen, Bilajac, Zubović, Žlibanović.... Možda i ponajbolji među njima - Blečić je izgleda otišao iz kluba je tu nije bilo nikoga briga za njega.
Kitinovi roditelji rade na sudu u Zadru i spasili Miska oko onih sudova a Butic je necak bivšeg igraca Rijeke Butica s kojim je Čulina dobar i gura ga. Svi govore da je barem 5-6 juniora boljih od njih dvojice

K
Quote from: Arci1984 on 09.07.2024, 15:20
Quote from: SamoRijekausrcu on 09.07.2024, 14:03Ma o čemu vi pričate?! Kitin i Butić nisu ni približno među najboljim juniorima. Ali iz nekog razloga jako ih guraju. Možda jer su došli iz Zadra. Gdje su nestali naši dečki: Došen, Bilajac, Zubović, Žlibanović.... Možda i ponajbolji među njima - Blečić je izgleda otišao iz kluba je tu nije bilo nikoga briga za njega.
Kitinovi roditelji rade na sudu u Zadru i spasili Miska oko onih sudova a Butic je necak bivšeg igraca Rijeke Butica s kojim je Čulina dobar i gura ga. Svi govore da je barem 5-6 juniora boljih od njih dvojice

Poprilično sam siguran da se gura poprilično ekipa iz Zadra i okolice i to po liniji Culine za kojeg i dalje ne mogu shvatiti da još radi u klubu nakon svih arbitraža i sklonosti Hajduku

A
Quote from: kolekcionar on 09.07.2024, 15:28
Quote from: Arci1984 on 09.07.2024, 15:20

Poprilično sam siguran da se gura poprilično ekipa iz Zadra i okolice i to po liniji Culine za kojeg i dalje ne mogu shvatiti da još radi u klubu nakon svih arbitraža i sklonosti Hajduku
Neznam šta je njemu Misko dužan da ga je zaposlio nakon arbitraže. Govno se uhljebilo i sad uzima pare gurajući mulce iz okolice Zadra a naše se tjera koji ako su kvalitetom podjednaki njima vole klub. Ovima samo možebitna odskočna daska