Na mladima Rijeka ostaje

Started by moreplovac, 19.04.2023, 08:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

https://semafor.hns.family/igraci/223426/duje-dujmovic/

Morat ćemo Dujmovića povući iz Šibenika jer je od Hajduka (6. 10.) skupio točno 0 minuta!

Quote from: Marheen on 10.12.2024, 09:38https://semafor.hns.family/igraci/223426/duje-dujmovic/
Morat ćemo Dujmovića povući iz Šibenika jer je od Hajduka (6. 10.) skupio točno 0 minuta!
Ovakve posudbe su tipičan primjer kako unazaditi razvoj karijere.
Više bi dobio jakim treninzima s prvom ekipom nego upitnim treninzima i grijanjem klupe u Šibeniku.
Posudbe moraju biti pod paskom kluba, sve ostalo je puka sreća i slučajnost.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Meni je bila baš fora ona njegova gesta i izraz lica kad je skinuo onaj zicer. Na licu čista dječačka sreća kao kad te veliki dečki iz ulice pozovu da s njima igraš nogomet.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

https://hns.family/files/documents/30671/registracije%2020.01.2025[37409].pdf

Duje Dujmović vraćen s posudbe u Šibeniku.

Izgledna nova posudba ili grijanje klupe kod nas?

U HNL nema kud, nema nijedan klub koji je miran na proljeće da može razvijati tuđeg mladog stopera.

U Opatiju nema smisla jer su tamo Mulac i Graf sa max minutažom.
U Sloveniji je možda Bravo, koji ima sitne probleme sa stoperima.
U Bosni slična priča, možda u Široki koji miksa stopere.

Čudna situacija.
#navodninavijač

A
Vidim na drugom forumu gdje ne pišem da Tomislav Ivković dolazi za voditelja škole nogometa. To sam iskreno čuo pred 2 tjedna i nisam želio vjerovat u to. Navodno već dovlači i trenere iz Zg.

25.01.2025, 10:44 #428 Last Edit: 25.01.2025, 10:46 by MaČaĆeToMane
Quote from: Arci1984 on 25.01.2025, 10:02Vidim na drugom forumu gdje ne pišem da Tomislav Ivković dolazi za voditelja škole nogometa. To sam iskreno čuo pred 2 tjedna i nisam želio vjerovat u to. Navodno već dovlači i trenere iz Zg.

Ti to ozbiljno?
Vidio sam sad.
I onda vi meni recite da ne postoji veza s Međugorjem, direktna, samo njegovi igrači, sad i ljudi? What's next?
Europa je jedino mjerilo!

Z
Zašto u tome vidiš vezu s Medugorjem? Stalno plačemo da nema kod nas kvalitetnih trenera a znamo i sami da je Dinamova škola nogometa najkvalitetnija sto i sami  rezultati govore pa zašto ne dovesti te trenere... ajde nemojmo stalno biti u nekoj paranoji.... Da možemo dovesti nekog kvalitetnog trenera iz Hajduka ili Lokse ja s tim nebih imao problem
Kod nas je jedini mladi stručnjak sa velikom kvalitetom Kostrena ali on je preskup😗😉

R
Meni to sve pomalo baca da je novi strateški ulagač ZM

25.01.2025, 11:22 #431 Last Edit: 25.01.2025, 11:23 by MaČaĆeToMane
Quote from: Zaggy Rijeka on 25.01.2025, 10:56Zašto u tome vidiš vezu s Medugorjem? Stalno plačemo da nema kod nas kvalitetnih trenera a znamo i sami da je Dinamova škola nogometa najkvalitetnija sto i sami  rezultati govore pa zašto ne dovesti te trenere... ajde nemojmo stalno biti u nekoj paranoji.... Da možemo dovesti nekog kvalitetnog trenera iz Hajduka ili Lokse ja s tim nebih imao problem
Kod nas je jedini mladi stručnjak sa velikom kvalitetom Kostrena ali on je preskup😗😉

Zato jer nije lagano pogoditi mamićeve ostatke danas, nemaju više toliko igrača, mrtvi su, a agencije na rubu osim Barine i nakon svega toga kod nas ih je 10, a koliko čujem Mamić je telefonski urgirao u 2 slučaja, 100%.
I sad Tomo Ivković, tko je slijedeći? Zoran? Jozak? Čačić? Antolić i Vlatka Peras?
Mislim možda su to oko igrača sve slučajnosti, ali ne vjerujem u slučajnosti. Vjerujem da postoje dugovi prema Međugorju pa se rade usluge, ako nije i nešto gore od toga

K
Napisao sam prije mjesec dana da će biti zamjenjen Ivancic ali nisam mislio sa ovim kretenom

25.01.2025, 12:53 #433 Last Edit: 25.01.2025, 12:53 by Deba
jbt pa mi stvarno ne vidimo dalje od maksimirske 128 :svakacast:
jos samo josko jelicic fali

Quote from: Deba on 25.01.2025, 12:53jbt pa mi stvarno ne vidimo dalje od maksimirske 128 :svakacast:
jos samo josko jelicic fali

nije poveznica maksimirska 128 nego Međugorje. to ljudi ne vide, progledat će kad bude kasno