Na mladima Rijeka ostaje

Started by moreplovac, 19.04.2023, 08:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Deni323 on 06.09.2025, 14:28Sta nije bilo mjesta u 2. Ligi(Orijent, Opatija) za ogromnog talenta kako ga se proziva Taqija

Šta nije pravilo da bi bili dvojno registrirani, klubovi moraju biti dve lige razlike?

Quote from: Buranorth on 07.09.2025, 09:18
Quote from: Deni323 on 06.09.2025, 14:28Sta nije bilo mjesta u 2. Ligi(Orijent, Opatija) za ogromnog talenta kako ga se proziva Taqija

Šta nije pravilo da bi bili dvojno registrirani, klubovi moraju biti dve lige razlike?

Mislim da ne, sto nije netko nas u opatiji bio prosle sezone na dvojnoj?

07.09.2025, 10:00 #602 Last Edit: 07.09.2025, 10:01 by Marheen
Quote from: Deba on 07.09.2025, 09:30Mislim da ne, sto nije netko nas u opatiji bio prosle sezone na dvojnoj?

Bili su Nwolokor, Burčul i Babić

I
Vidim da su neke juniore 2008. god. prikljucili treninzima 1.ekipe. Jel to nesto sta se standarndo radi ili je to zaokret u politici?

Quote from: I5 on 09.10.2025, 06:56Vidim da su neke juniore 2008. god. prikljucili treninzima 1.ekipe. Jel to nesto sta se standarndo radi ili je to zaokret u politici?
Mali nije upao? Javi se na PM sredit ćemo to. 

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Šala, šala. Ne znam situaciju, ali to je odlično ako je novost.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Quote from: I5 on 09.10.2025, 06:56Vidim da su neke juniore 2008. god. prikljucili treninzima 1.ekipe. Jel to nesto sta se standarndo radi ili je to zaokret u politici?

Vjerujem krpanje zbog reprezentativnih izostanaka?

Kaže DRS "fuj, premlado, bolje da dođu sa 24 pa ih lagano sezonu, dvije uvodimo u prvi sastav"
Europa je jedino mjerilo!

E
Klasična narucena priča (menadzer-novinar).

T
QuoteSa novog lista

Antonini Čulina i Tomislav Ivković su u Africi, u Gambiji. Veliki kamp, ogroman broj mladih igrača... »Lov« na talente

Quotehttps://www.novilist.hr/sport/kinezi-pozvali-miskovica-stvara-se-kinesko-hrvatska-nogometna-akademija/

Propalo je to da postanemo dio BKFC-a, nema veze Miško pravi svoj  :neretljak:

Quote from: Tmatic on 12.10.2025, 11:43
Quotehttps://www.novilist.hr/sport/kinezi-pozvali-miskovica-stvara-se-kinesko-hrvatska-nogometna-akademija/

Propalo je to da postanemo dio BKFC-a, nema veze Miško pravi svoj  :neretljak:

Kupit ćemo mi njih za godinu-dvije. Samo da se pokrene ta akademija i da izađe prvih par tisuća nogometaša. Kinezi ipak proizvode velike serije...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Misko daje sve od sebe, da još podigne i osovi klub na jače noge, a ovdje ga dio ljudi, predstavljajući se za žestoke navijače Rijeke, sprda. 😞 žalosno.

Već smo zaključili i u glavnini se složili da je čovjek najbolji predsjednik ikada. Pa kvragu, je li onda barem moguće ne se sprdati s njime. Razumijem neslaganje, kritiku, ali sprdanje...?

A ova dvojica... Neka idu u Gambiju, Afriku. Volio bih da odu i u Južnu Ameriku ili surađuju s nekima tamo. Neka ih i vise ide, neka nadju neke skaute, razmijene kontakte... Najgore je ne raditi ništa. Iz ništa nastaje ništa, sto vodi padu.

12.10.2025, 14:22 #613 Last Edit: 12.10.2025, 14:30 by Silvio Dante
Ja bih više, masu više resursa usmjerio u sondiranje ovog bazena. Ako se nismo naplatili na "projektu Abuja" kad je vjerujem masu više love, utjecaja i pogodnosti trenutka bilo u điru, jer jednostavno tako su se okolnosti poklapale u tom specifičnom vremenu, ne vjerujem ni da ćemo se sada po po tom pitanju nešto vode napiti.
Kažem. Strateškom odrednicom ovog kluba bih se usmjerio na sondiranje ovog bazena. Sad će netko reći a šta ćemo mi tu, i šta možemo pored utjecaja i moći Partizana i Zvezde, Dinama i Hajduka, Sarajeva, Zrinjskog ili Budućnosti? Legitimno. Ali što možemo probrati iz afričkog bazena gdje već 50+ godina esploatacija od strane zapadne Europe traje? Nogometna eksploatacija. Da me ne bi opet proglasilo politologom. Ili političkim propagatorom što je neviđeni krimen u godini gospodnjoj 2025. Ovajjj, želim reći, Hrvatska, Slovenija, Bosna, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Albanija. Naglasak bih stavio na tu specifičnu mikroregiju. Ako je Lokomotiva samo s mikrolokaliteta Kosova uspjela u par samo godina razmaka izbunariti Kastratija, Tucija, Uzunija, Smakaja, Mersinaja i malog Fetaja, onda ne trebaš biti veliki Ajnštajn da spoznaš da u tom bazenu ima nečega. Nogometne supstance. Mlade, gladne, neafirmirane, željne prigode i mogućnosti za napretkom.

E
Škola Rijeke je najbolje rezultate davala kad su u njoj rasli dečki Istre i Kvarnera ali iz nekog razloga su najbolji od njih počeli odlaziti u druge klubove.
Tako imamo slučaj da je kapetan kadeta Istre rođeni rijecanin,  dijete Rujevice.  Klinci ne dolaze više  iz Istre u Rijeku već je postala prakasa da oni najbolji odlaze iz Rijeke u Istru.
Tu praksu treba zaustaviti.