Chat

Started by Fornax, 20.04.2023, 20:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Družiš se u takvim krugovima očito, moji svi su suprotnog stajališta...
#navodninavijač

Quote from: TIR on 16.04.2024, 21:55Družiš se u takvim krugovima očito, moji svi su suprotnog stajališta...
Stajališta?
#degenerik

Također, svi koje znam i koji inace ne izlaze na izbore sutra ce glasat.

16.04.2024, 22:08 #243 Last Edit: 16.04.2024, 22:10 by Silvio Dante
Izaći ću, ali još nemam definiranog stajališta kome da dam svoj glas. Toliko dakle o mome doživljaju ovih izbora.
Prezirem je blaga riječ za sve te debile. Niskom i izrijekom sve.

Da je barem Hrvatska jedna izborna jedinica pa da preferencijalno barem u moru kandidata nađem tog jednog koji meni donekle štima. Ovako si osuđen na ovu boraniju u 8. izbornoj, što je sve za Bogu plakati.

Nikad blizancima s dvije strane pola, u to sam jedino siguran. Jednima koji parazitiraju nad državom, drugima koji mi i iz dana skrnave grad koji volim više od života. Ne znam, valjda ću bit pametniji ujutro. Kao i vi vjerujem, svatko po vlastitom nahođenju pa di nas odvede svih skupa.

Odlična izlaznosti zasad. I na svom biračkom mjestu ne pamtim kad sam toliko dugo čekao red.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Dobra vijest je da bi s ovakvom izlaznoscu Plenki mogao ubrzo u povijest.

Losa vijest je da nam onda u skoro vrijeme ne gine novi Karamarko i plinske boce. Ipak su u igri veliki (i prije svega nasi) novci koje HDZ-ovci nece samo tako pustit.

Quote from: Snjesko on 17.04.2024, 14:03Dobra vijest je da bi s ovakvom izlaznoscu Plenki mogao ubrzo u povijest.

Losa vijest je da nam onda u skoro vrijeme ne gine novi Karamarko i plinske boce. Ipak su u igri veliki (i prije svega nasi) novci koje HDZ-ovci nece samo tako pustit.

A valjda će se sada znati na pravi način postupati s ljudima koji prijete plinskim bocama. Rastjerati ih.

Raduje visoka izlaznost. Nadam se promjenama. Na bolje.

Ok, bio sam i ja... I gledam ta imena na listama i vidim dosta ljudi koje znam, među njima praktički nitko, a da nije govno...

Quote from: Snjesko on 17.04.2024, 14:03Dobra vijest je da bi s ovakvom izlaznoscu Plenki mogao ubrzo u povijest.

Vidim scenarij iz 2015. kad se u drugom krugu predsjedničkih izbora mislilo da će veća izlaznost ići na ruku Ivi Josipoviću pa je ispalo obrnuto.

Već će Plenki složit većinu s DP-om i Mostom, ne brini.
#degenerik

Quote from: Fornax on 17.04.2024, 14:42Ok, bio sam i ja... I gledam ta imena na listama i vidim dosta ljudi koje znam, među njima praktički nitko, a da nije govno...

I ja vidim dosta ljudi koje znam. Neki zaista jesu govna, ali ima ih podosta koji to nisu. Za koje bih rekao da su puno bolje osobe od mene i za koje mislim da bi, ako ništa drugo, pošteno radile.

I ja sam skeptičan po pitanju odlaska s vlasti sada vladajućih, ali nadam se promjeni na bolje.

17.04.2024, 20:09 #249 Last Edit: 17.04.2024, 20:09 by Fornax
Vjerujem da nije baš svima bilo jasno na šta mislim sa...

Quote from: Fornax on 16.04.2024, 21:03Ali dojma sam da se nikome baš ne puca. U biti čini mi se da razne Grmoje i Grbine zaboli želudac na samu pomisao osvajanja vlasti.

Evo, na ovo mislim:

Oduševljenje čime točno, jebem vam mater? Šta vi točno Možete s tih 11 mandata? Svirat kurcu možete. Biti ćete oporba i u najboljem slučaju predlagati amandmane koji neće prolaziti. Ali nema veze, fotelje su tu, plaćica je tu, četiri godine kokodakanja i isprazne retorike. Milina.

Još četiri godine Plenkovića. Čestitam svima. Popijte si koju i u moje ime. Smeća neoliberalna.
#degenerik

Nisu oni krivi, ako HDZ ostane na vlasti nego ljudi koji su glasali za HDZ i vjerojatno Most je će ovi  u koaliciju radi još veće love od samih saborskih stolica.
Desnica za sada tvrdi da će radije nove izbore nego s HDZom  iako sumnjam u tako čvrst stav i takav scenarij.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

17.04.2024, 20:32 #251 Last Edit: 17.04.2024, 20:34 by Silvio Dante
Quote from: D2 on 17.04.2024, 20:25Nisu oni krivi, ako HDZ ostane na vlasti nego ljudi koji su glasali za HDZ i vjerojatno Most je će ovi  u koaliciju radi još veće love od samih saborskih stolica.
Desnica za sada tvrdi da će radije nove izbore nego s HDZom  iako sumnjam u tako čvrst stav i takav scenarij.

Most??
Nema šanse stari, prije će ti ovaj nemušti SDP u koaliciju s HDZ-om nego Most. Koji ih je dvaput preveo žedne preko vode i zauvijek lišio iluzija o kakti državotvornoj stranci i sličnim nebulozna kojima sami sebe opisuju.

Ali Domovinski zato pleše na tankoj niti. Oni su sada ti na koje će HDZ svoje pipke pustiti i staviti ih pod svoju šapu. Oni, čak i ne moraju svi poput Kolakušića koji sam kaže da ni u ludilu neće nikad s zločinačkom, manjinci i HDZ-ovih 60+ mandata, i eto ti glatke većine.

Dovoljno je zetoniranje pol DP-a sto ce se i dogodit.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: D2 on 17.04.2024, 20:25Nisu oni krivi,
Ne pratiš. Nije bitno tko je kriv. Njima je jedini cilj bio ući u Sabor i u tome su uspjeli. Dosta me to podsjeća na izbore 2003. kad se u HNS-ovom stožeru slavilo, iako je Sanader premoćno pobijedio. Vesna Pusić je blistala isto kao danas Benčićka.

QuoteDesnica za sada tvrdi da će radije nove izbore nego s HDZom  iako sumnjam u tako čvrst stav i takav scenarij.
Dio DP-a će sigurno podržat HDZ, evo Penava već kaže "razgovarat ćemo sa svima".

#degenerik

Nisam puno pratio kampanju, ali čini mi se da je Možemo  smanjio fokus s LGTB tema, što je pametno.  S druge strane Most je pak u kampanji okrenuo tematiku i od jasnih antikorupcijskih tema počeo spominjati rodove i spolove, banalno na tragu dijela njihovih glasača.
RF je nažalost tituliran kao netko tko će svima uzeti vikendice i apartmane, ako im eto jedan zastupnik  uđe u sabor, koja smijurija, a to je jedina stranka koja se bori protiv elitista. SDP neću komentirati, trebali su ići sami bez HSS-a, GLAS-a i sličnih mikro parazita, koji su samo potencijalni žetončići.DP je napravio potez godine sa Kolakušićem i ŽZ likom.
rio