Chat

Started by Fornax, 20.04.2023, 20:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nedavno naletim na neki video, influencer tobože random baca pinove po karti hrvatske i svršava kako je sve predivno. Na kraju pukne pin na Rijeku i prenerazi ga koliko je ružno (pin pao negdje kod Hartere).

Ispod na stotine komentara u stilu "a tek da vidiš ostatak grada".

Za to smo sami krivi jer ne cijenimo vlastito i dopuštamo da drugi seru po nama i omalovažavaju nas već 35 godina.

Kako tretiramo vlastiti grad (prljavo, smrdljivo, zapušteno)... Ne bih rekao da zaslužujemo bolje.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Da, vidio sam to. Pin mu je pao na parking kod pauka.
Lik je i sam potvrdio sa svaki grad ima lijepih i ruznih djelova. Najgori su mi u komentarima oni koji kazu da su Rijecani i kazu kako je grad ruzan i da su znali da ce tu stat... Uz dobar dio njih koji nikad nisu bili u Ri al eto, grad je cijeli ruzan i nema se sto za vidit...

Quote from: Ri-SVID on 14.06.2026, 18:19Da, vidio sam to. Pin mu je pao na parking kod pauka.
Moguće, da.

QuoteNajgori su mi u komentarima oni koji kazu da su Rijecani i kazu kako je grad ruzan i da su znali da ce tu stat...
Čim sam vidio temu videa (kao, baca pinove dok ne naleti na nešto ružno), znao sam da će završit s Rijekom. Moguće da je stvarno bilo random, ali ne vjerujem.

💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

14.06.2026, 22:46 #678 Last Edit: 15.06.2026, 00:07 by D2
Rijeku dosta Riječana ne poznaje jer nikad nisu digli glavu dok su hodali ili pročitali išta o svom gradu. Ne jednom sam sam sebe iznenadio koliko toga sam imao za ispričati i pokazati o svome gradu. Meni je najljepši jer je moj i tu sam doma tu naletim na poznata lica. Vizura ova ili ona se lako snimi, ako se želi, ima naš grad puno toga lijepog za pokazat i vidjet. Ovi koji kake da smo grdi, neka istim metrom pogledaju svoje gradove pa će isto i za njih reći. Ne se obazirati na zadrte i glupe ljude, guštajmo u ovom komadiću raja.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ex "Radeljić enjoyer"

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

HRT je tri dana zaredom u Podnevnom dnevniku emitirao iste kadrove nase Rijeke kada je bio prilog o toplinskom valu koji nas ocekuje  :sta:
Forza Fiume ale!

Quote from: SandroB on 11.07.2026, 10:00
Quote from: Fornax on 10.07.2026, 23:19
Quote from: SandroB on 10.07.2026, 23:15
Quote from: Fornax on 10.07.2026, 22:04
Quote from: SandroB on 10.07.2026, 21:59Ja ne znam. Ne u smislu da nikad nisam čuo (toliko baš ne mogu folirat), ali ne znam ni 20% teksta.
Ja sam jednom u Gardalandu na nekoj vožnji pjevao "Mrzim Dinamo..." i ekipa koja s kojom sam bio umrla od srama.

Kompleksaši.  ;D

To je bilo tamo cca 2004.  ;D  ;D  ;D

To nije himna Dinama  ;)
Isto kao šta ni ona stvar od Toten Hosen nije himna Bayerna pa neki svejedno misle da je.  ;D

Moram priznat da mi nije jasno tvoje cjepidlačenje :-)

Stvar od Toten Hosen... OK, nije himna, jer jednostavno nije himna. Obična pjesma je. Ne intonira se u svečanim prilikama. Navijači je od milja zovu "himnom" da bi je prisvojili na poseban i emotivan način.

Pipsi - "Dinamo ja volim"; sve isto kao i za Toten Hosen.

Ali možemo prihvatiti da se u teškom žargonu takve pjesme negdje nazovu himnama.

Međutim, odgovorio sam ti (u polušaljivom tonu) da tvojim pjevanjem "Mrzim Dinamo" u trenucima zajebancije nisi povukao nikakvu himnu. Kao što bi trebale biti pjesme od Pipsa ili Toten Hosen.

Sad sam ja cjepidlačio (sorry tebi i svima), ali htio sam malo razdvojiti kruške od jabuka.
Gdje si ti otišao, brate mili!  ;D  ;D  ;D

BTW, pojam "himna" u kontekstu pjesme koja nešto predstavlja nekoj (sub)kulturnoj (pod)skupini je odavno nadišao rječničku definiciju (intonacija u svečanim prilikama).

U tom smislu, "Bayern" od Die Toten Hosen apsolutno jest himna. Ili anti-himna, kako ti više paše.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

S
Quote from: Fornax on 11.07.2026, 10:24...

Gdje si ti otišao, brate mili!  ;D  ;D  ;D

Po mojoj evidenciji, prvi si počeo  :)

U tom smislu, "Bayern" od Die Toten Hosen apsolutno jest himna. Ili anti-himna, kako ti više paše.

U povjerenju, jebe mi se živo i za Die Toten Hosen i za Bayern. Pa tako i za himnu ili antihimnu, najviše mi paše kad to ne slušam.

12.07.2026, 11:30 #684 Last Edit: 12.07.2026, 11:31 by Fornax
Quote from: SandroB on 12.07.2026, 11:22U povjerenju, jebe mi se živo i za Die Toten Hosen i za Bayern. Pa tako i za himnu ili antihimnu, najviše mi paše kad to ne slušam.
Netko ustao na lijevu nogu jutros.  ;D

Nadam se da mi malac iz Bayernove škole koji nam je upravo sletio (i Tiago Dantas) neće zamjerit.  ;D
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

@TIR jesi ti meni hackirao spell-checker?

Pokidao sam se.  ;D  ;D
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.