Chat

Started by Fornax, 20.04.2023, 20:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F
Nedavno naletim na neki video, influencer tobože random baca pinove po karti hrvatske i svršava kako je sve predivno. Na kraju pukne pin na Rijeku i prenerazi ga koliko je ružno (pin pao negdje kod Hartere).

Ispod na stotine komentara u stilu "a tek da vidiš ostatak grada".

Za to smo sami krivi jer ne cijenimo vlastito i dopuštamo da drugi seru po nama i omalovažavaju nas već 35 godina.

Kako tretiramo vlastiti grad (prljavo, smrdljivo, zapušteno)... Ne bih rekao da zaslužujemo bolje.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Da, vidio sam to. Pin mu je pao na parking kod pauka.
Lik je i sam potvrdio sa svaki grad ima lijepih i ruznih djelova. Najgori su mi u komentarima oni koji kazu da su Rijecani i kazu kako je grad ruzan i da su znali da ce tu stat... Uz dobar dio njih koji nikad nisu bili u Ri al eto, grad je cijeli ruzan i nema se sto za vidit...

F
Quote from: Ri-SVID on 14.06.2026, 18:19Da, vidio sam to. Pin mu je pao na parking kod pauka.
Moguće, da.

QuoteNajgori su mi u komentarima oni koji kazu da su Rijecani i kazu kako je grad ruzan i da su znali da ce tu stat...
Čim sam vidio temu videa (kao, baca pinove dok ne naleti na nešto ružno), znao sam da će završit s Rijekom. Moguće da je stvarno bilo random, ali ne vjerujem.

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

14.06.2026, 22:46 #678 Last Edit: 15.06.2026, 00:07 by D2
Rijeku dosta Riječana ne poznaje jer nikad nisu digli glavu dok su hodali ili pročitali išta o svom gradu. Ne jednom sam sam sebe iznenadio koliko toga sam imao za ispričati i pokazati o svome gradu. Meni je najljepši jer je moj i tu sam doma tu naletim na poznata lica. Vizura ova ili ona se lako snimi, ako se želi, ima naš grad puno toga lijepog za pokazat i vidjet. Ovi koji kake da smo grdi, neka istim metrom pogledaju svoje gradove pa će isto i za njih reći. Ne se obazirati na zadrte i glupe ljude, guštajmo u ovom komadiću raja.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ex "Radeljić enjoyer"

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

HRT je tri dana zaredom u Podnevnom dnevniku emitirao iste kadrove nase Rijeke kada je bio prilog o toplinskom valu koji nas ocekuje  :sta:
Forza Fiume ale!