Chat

Started by Fornax, 20.04.2023, 20:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Iqteam on 12.09.2025, 14:49Po mom mišljenju, jedino ispravno bi bilo da je @vMario87 nakon posta i objašnjenja od @Vado Magnar samo napisao "Sorry ljudi, zabrijao sam".

Evo, ispričavam se ako je istina da se to odnosilo na GUP.

Taj story nisam ni vidio, a nju ne pratim. Digla se hajka na onog Bošnjaka i u komentarima je pisalo da je ova govorila isto šta i on.

I dalje mislim da je to zlo od žene i da je Možemo sotonistička stranka.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

12.09.2025, 16:15 #541 Last Edit: 12.09.2025, 16:17 by Vado Magnar
@TIR mislim da je dobro da ostane chat pa da možemo o ovim temama pričati jer, na kraju krajeva, razgovor o tome može pomoći boljem razumijevanju jedne i druge strane. Kvragu to je i bit demokracije: mogućnost da kažeš što želiš. Znam, tvoj forum, ti odluči. Ali mislim da se može normalno razgovarati, a i na kraju ova diskusija je pokazala da se neke stvbari mogu privesti do toga da netko uvidi da je u krivu kada za nekog kaže da je "kurvetina opsjednuta ubijanjem djece" i sl.

Također, mislim da je zanimljivo vidjeti kako razmišljaju ljudi s ove ili one strane. I lijevi i desni i srednji. Recimo mene užasno iritira što neki s kojima dijelim određene stavove (s lijevog spektra) hvale ubojstvo tog amera. To je baš dno dna. Potpuno je opravdana kritika koja je bila upućena Bošnjaku jer, kvragu, nije li bit slobode da svatko može izraziti svoje mišljenje bez da ga drugi premlati, siluje, upuca? Pa tako i taj amer. To što se ne slažem s njime ne znači da čovjek mora krepat ili šutit.

Mislim da nismo glupa mularija koja neće znati pričati čak i kada se nalazimo na suprotnim političkim i vrijednosnim stranama.
Zato prijedlog: toleriraj govor o politici i općenito svim temama na chatu, a svugdje drugdje zabrani.

M
to je idealizam, a zapravo slobodu govora treba ukinuti
gledaj di nas je tolerancija dovela, uskoro ćemo se mi bijelci pozdravljati na Korzu kad se sretnemo
Europa je jedino mjerilo!

Quote from: MaČaĆeToMane on 12.09.2025, 16:31to je idealizam, a zapravo slobodu govora treba ukinuti
gledaj di nas je tolerancija dovela, uskoro ćemo se mi bijelci pozdravljati na Korzu kad se sretnemo

U Zagrebu je to vec slucaj koliko ih ima

Quote from: Vado Magnar on 12.09.2025, 16:15mislim da je dobro da ostane chat pa da možemo o ovim temama pričati jer, na kraju krajeva, razgovor o tome može pomoći boljem razumijevanju jedne i druge strane.

Je u idealnom svijetu.

Sve šta sam ja dobio od postojanja ove teme je da su mi određeni nadimci pali u očima (kao i vjerojatno ja nekom drugom), i za "nagradu" sad ću ih gledat poprijeko, znajući njihova stajališta o određenim temama. A zašto? Na forumu o Rijeci nam to nažalost ne pomaže nego odmaže. Ja i Mario si nećemo međusobno promijeniti mišljenje nikad, znači svaka naša rasprava je bespotrebna, i trošenje vremena.

Tako da politiku uklanjamo s foruma...
#navodninavijač

K
Pošto se nadam da će se tema održati, nadovezat ću se na raspravu na koju kasnim sa teme "Klub" - o našima u drugim dijelovima Hrvatske i Mediteranskim igrama :D

Prije par mjeseci na Inkubatoru bio je onaj dečko Slavonac koji ima kanal "Hajdučka štorija"; iz Nove Gradiške je i ispričao je kako tamo ima naš navijač koji u klupskoj trenerci šeće po gradu, zanimljiva crtica

Što se tiče Mediteranskih, bio sam klinac kad smo izgubili natjecanje koje se trebalo održati 2005. i sjećam se plahte preko Doka 3 koji je tad bio u gradu sa motom Rijeka Mediteranske igre 2005, također i da je na dan izbora domaćina već bio organiziran slavljenički koncert na Gatu Karoline Riječke čini mi se

Jedan od prvih životnih odgojnih šamara koji kaže da se ne veseliš prerano i očekuješ neočekivano :) Prvi je bio daleko bolniji par godina prije u svibnju 99-e

Ako je post promašen za temu, sorry

Znači nema više politike u TIRovoj butigi.
E sad u kom obliku i u kolikoj mjeri, jer ima dosta razgovora koji se dotiču politike ili se politika dotiče njih, a vezani su uz HNK Rijeku?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Neću politiku u svoju butigu je jedina politika koju treba provoditi. Neće nitko ničije mišljenje promijeniti zbog 3 posta na forumu.
Odavno sam rekao da bi na sve stadione uveo "političarima ulaz zabranjen"
Europa je jedino mjerilo!

Yesterday at 10:51 #548 Last Edit: Yesterday at 10:52 by Silvio Dante
Misli o njemu, njegovim sposobnostima, kapacitetima i namjerama uopće što god želiš, no jedini je glas i vapaj koji izlazi van i probija se iz ove tužne, uboge sredine. I tužnih, poraženih, poniženih i pomirenih ljudi. Pomirenih da se ne vrijedi boriti, i da je bolje šutiti.

Saborski zastupnik Marin Miletić ponovno se osvrnuo na apsurdnu situaciju u kojoj država izdvaja značajne novce za obnovu i izgradnju stadiona Poljud i Maksimir, dok je Rijeka za izgradnju nove Kantride prepuštena sama sebi.

,,Valjda se neće naljutiti moji prijatelji Purgeri i Dalmatinci, ali kao Riječanin moram", započeo je Miletić.

,,Želim baš biti jasan, nemam ništa protiv što je država rekla da su Poljud i Maksimir stadioni od nacionalne važnosti", istaknuo je.

U nastavku je naveo konkretne iznose koje država izdvaja za ta dva stadiona.

,,Za Maksimir čitam ovdje – 175 milijuna eura. Financiranje država pola, grad Zagreb pola. 175 MILIJUNA EURA", rekao je Miletić.

Govoreći o Poljudu, dodao je: ,,OK, stradao je jadan stadion u onoj neveri, pa je Vlada odmah dala dva milijuna eura. Ja bih i za to rekao OK, vjerojatno bih, da sam ,,šef" i ja dao isto. 600 tisuća eura su osigurali za projektnu dokumentaciju novog stadiona i država kaže 25 milijuna eura, prema informacijama koje ja imam."

Nakon toga je uputio pitanje koje je izazvalo pozornost sabornice:

,,I sad ja vas pitam državo – gdje je tu moja Rijeka. I sad ja vas pitam državo gdje je tu moj stadion? Drevni stadion na Kantridi?"

Na to se netko iz sabora nadovezao sa Sami protiv svih, pa je Miletić svoj govor završio poznatim sloganom navijača Rijeke.