Chat

Started by Fornax, 20.04.2023, 20:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nema veze s Rijekom, no u svjetlu ove noćne pucačine što se ovih dana prolama gradom.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-petarda-privezana-za-kanistar-izazvala-jaku-eksploziju-i-pozar-na-igralistu/2745092.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Što reći na ovako nešto? Svi smo mi bili mulci, radili pizda*je, ali ovo je ipak bolest. Zavezati kanister za petarde i dignuti sve u zrak. Koja bi primjerena kazna bila za ovakvo ponašanje?
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

30.12.2025, 18:12 #586 Last Edit: 30.12.2025, 18:16 by Zaf
Ovo ne može napraviti normalna osoba, da me je...

Kazna? Nema kazne. Društvo je potpuno zakazalo. Roditeljima je zabranjeno djecu odgajati, ruke su im vezane i oni su djeci prijatelji, i zato je tako kako je. Nije uzalud izreka da je batina iz raja izašla, ali to vise ne postoji u modernom odgoju. S razumnom djecom se moze i to nije problem, ali ima djece koja nisu razumna, i još gore, iskorištavaju nedostatak batine jer znaju da mogu sto god žele, a takvima se razum mora usaditi odgojem i po potrebi i batinom.

Ali, toga vise nema i zato se desavaju nevjerojatne stvari. Smijali smo se strancima kako ne odgajaju djecu nego glume smirenost, a sad imamo isti k. Waldorf sistem? Ma nije. Pa danas roditelj ne može dijete ni pljesnuti po guzici bez da se boji da će ga netko prijaviti. Hrpa lažnih moralista.

Ne smije se vise koristiti rajsko sredstvo kao sredstvo odgajanja i onda je ovo sto čitamo i vidjamo rezultat toga.

Jbg. Tješi me sto ću krepati pa neću morati gledati na sto će to sličiti za 50 godina. Ali jadna moja djeca, oni će to vidjeti.

..je.ote kakva se "ekipa" skupila na sportnetu, strašno..i onda neko kaže da smo svi navijači rijeke..ma jesmo ku..
..količina pameti na svijetu je stalna..a stanovništvo raste..

do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A šta je s ovim stjenicama u nekoj zgradi u Ri? Zna netko nešto više o tome?
SPORTSKI ODLAZI!

D
Quote from: MaČaĆeToMane on 22.01.2026, 12:23A šta je s ovim stjenicama u nekoj zgradi u Ri? Zna netko nešto više o tome?

Ne znam jel to nešto novo ali inače problem stjenica traje dosta dugo tipo 15tak godina u onim neboderima na Rastočinama. Problem neke duple izolacije u koju se to govno zavuklo i koju ne mogu riješiti iz nekih tehnički problematičnih razloga. Tako da ne znam da li je to opet in ili je nešto novo. Buknulo je jednom prilikom jer se jedan od stanova nije čistio pa je dobilo dosta pažnje po novinama, ali ekipa koja gore zivi godinama kaze da je to problem u valovima, da su stalno tamo ali ih drže pod kontrolom valjda..

Boca plina skuplja je 5 eura nego pred 40tak dana.
Cijene lete u nebo. Suncokretovo ulje jeftinije je u Trstu nego kod nas, prvi put u 20 godina. Samo 2 primjera. Burze padaju, vidim da cijene zlata i srebra skaču kao nenormalne. Ljudi grcaju, narod je rascjepkan, ne podijeljen nego rastavljen na komadiće.

I dok se sve to događa pred našim očima, a to je samo dijelić svega, dave nas sa Tomaševićem i Thompsonom.

Ajde u...
SPORTSKI ODLAZI!

ajmo karikirat da je doslo do doceka na kojem pjeva Thompson, skupila bi se masa ljudi, zabavila,proslavila 3.mjesto i zatim svatko svojim putem, drugi dan bi se zivot nastavio isto kao i dan prije doceka.... ovako sada imamo idiotnu situaciju u kojoj cemo najmanje tjedan dana citat i slusat o njihovim prepucavanjima u saboru :svakacast:  :svakacast:

HZZO dopunsko je 60% skuplje, čak i ako si uplatio godinu unaprijed.
Tehnički je u prosjeku 47% skuplji.
Dva glavna telekoma (HT, A1) su unutar 24 sata objavila usklađenje s godišnjom inflacijom od 3.7%.
Bivši ministar Banožić slobodan je čovjek 2 godine nakon što je u magli pretjecao i ubio 41-godišnjeg vozača iz suprotnog smjera.
Dalje ni ne treba.

Nama je udarna i to ne vijest nego tema mjeseca, što su rukometaši inzistirali na Thompsonu. Koji samo treba ne izgovorit tri ustavom zabranjene riječi i ne bi mu nitko mogao ništa.
Iako bi dobili Hrvatske ruže i pjesmu Ako ne znaš što je bilo. Ali ne, pa je doček otkazan. Pa je Vlada HITNOM TELEFONSKOM SJEDNICOM protuustavno prešla preko odluke gradske vlasti. :svakacast:

Sve to da bi dočekali i proslavili 3. mjesto u sportu koji ima 10-15 ozbiljnih reprezentacija.
Koje je osvojila repka trenera Islanđanina, s 6 istaknutih igrača (Šoštarić, Mandić x2, Martinović, Šušnja i Šimić) rođenih izvan Hrvatske.

Jebem vam mater svima.
#navodninavijač

L
Quote from: TIR on 02.02.2026, 13:38HZZO dopunsko je 60% skuplje, čak i ako si uplatio godinu unaprijed.
Tehnički je u prosjeku 47% skuplji.
Dva glavna telekoma (HT, A1) su unutar 24 sata objavila usklađenje s godišnjom inflacijom od 3.7%.
Bivši ministar Banožić slobodan je čovjek 2 godine nakon što je u magli pretjecao i ubio 41-godišnjeg vozača iz suprotnog smjera.
Dalje ni ne treba.

Nama je udarna i to ne vijest nego tema mjeseca, što su rukometaši inzistirali na Thompsonu. Koji samo treba ne izgovorit tri ustavom zabranjene riječi i ne bi mu nitko mogao ništa.
Iako bi dobili Hrvatske ruže i pjesmu Ako ne znaš što je bilo. Ali ne, pa je doček otkazan. Pa je Vlada HITNOM TELEFONSKOM SJEDNICOM protuustavno prešla preko odluke gradske vlasti. :svakacast:

Sve to da bi dočekali i proslavili 3. mjesto u sportu koji ima 10-15 ozbiljnih reprezentacija.
Koje je osvojila repka trenera Islanđanina, s 6 istaknutih igrača (Šoštarić, Mandić x2, Martinović, Šušnja i Šimić) rođenih izvan Hrvatske.

Jebem vam mater svima.

Spominjanje mjesta rođenja mi baca malo na šovinizam.

02.02.2026, 14:26 #595 Last Edit: 02.02.2026, 14:27 by TIR
Ne kad je cijela poanta ovog busanje u prsa hrvatstva. :nisamja:

Jer kod nas nije najveći domoljub netko tko živi normalno, plaća porez, ne gleda svaku priliku kako nekog prevarit - takav je budala.
#navodninavijač

Za cijelu ovu situaciju jedini krivac je Tomislav Tomasevic koji je, ponavljam, trebao dopustit da se docek odrzi onako kako rukometasi zele i zivot bi se nastavio normalno... Nema to veze ni sa banozicem, dopunskim niti ne znam sa cim sve ne... Ovako se fokus sa toga skrenuo narednih ohoho dana potpuno nepotrebno

Jbemti politiku i Thompson vise  :jbg: 😡
Forza Fiume ale!

02.02.2026, 15:30 #598 Last Edit: 02.02.2026, 15:34 by Zaf
Jebem ti politiku i Tomaševića više...

Malo je ekstremno(?!) ljevičarenje uzelo maha na ovom forumu. Možemo i woke su zadani postulati, a sve drugo je za kurac i šovinizam? Dajte ljudi malo pustite politiku u druge butige ili skinite prijetnje banovima pa da se pošibamo kako valja oko političkih pogleda. Jer ovo sitno podjebavanje nema smisla.

Tomasevic je u pravu ovdje? O jebemti ravanicu.

Quote from: Deba on 02.02.2026, 14:29Za cijelu ovu situaciju jedini krivac je Tomislav Tomasevic koji je, ponavljam, trebao dopustit da se docek odrzi onako kako rukometasi zele i zivot bi se nastavio normalno... Nema to veze ni sa banozicem, dopunskim niti ne znam sa cim sve ne... Ovako se fokus sa toga skrenuo narednih ohoho dana potpuno nepotrebno

Nema tu samo jednog krivca.
U ovoj priči nema ni jednog aktera koji se barem nečim nije posrao sam po sebi, a onda indirektno i svima nama. Svi su, što je najgore, imali prilike izdignuti se iz kala u kojem se društveno koprcamo već neko vrijeme.
A sad neka im Marka Perkovića kad je on izgleda najbitniji u cijeloj priči.