SHNL 31. kolo: Rijeka - Lokomotiva, četvrtak 27.04.2023, 18:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 25.04.2023, 11:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kud je taj kratki tjedan prošao prije,
vadimo barjake, krvav boj se sad bije.

Nervoza pere kad pred golom je brana.
još i više ako to gledaš ispred ekrana.

Ako protivnik se brani, nije posao lak,
a ovi neće parkirati autobus, već vlak.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

M
Koliko pratim njima je otišao Aliyu što je dobra vijest jer u zadnjem susretu s nama nije mogao ništa pogodit ali u zadnjih par redovno je pogađao.
Računica je jednostavna, pobjeda bilo kakva.

Plitak potok!  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Veldin Hodža je out zbog 3 zuta kartona

Akumulirani žuti kartoni: 2

Emmanuel Banda
Niko Galešić
Niko Janković
Ivan Smolčić
Andrija Vukčević

Trenutni koeficijenti Rijeka vs Lokomotiva

Germania: 1 (1.85) X (3.50) 2 (4.40)
Supersport: 1 (1.90) X (3.50) 2 (3.80)
PSK: 1 (1.90) X (3.30) 2 (4.10)
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Idemo s uobičajenim podacima:

RIJEKA – LOKOMOTIVA
Rijeka – Stadion HNK Rijeka
Četvrtak, 27.04. u 18.00
MAXSport 1

Glavni sudac:
Duje Strukan (Split)

Pomoćnici
Bojan Zobenica (Velika Gorica)
Alen Jakšić (Split)

Četvrti:
Mateo Erceg (Benkovac)

VAR Marin Vidulin (Kanfanar)
AVAR Goran Perica (Šibenik)

Delegat:
Stipe Doljanin (Hrvace)

Kontrolor:
Ante Vučemilović (Višnjevac)

Za nas ne igra zbog 3 žuta Hodža, a kandidati koji zbog istog razloga će možda morati odmoriti sljedeću je napisao D10S u prethodnom postu.

Međusobni ogledi kažu:
Rijeka : Lokomotiva 48, 27 - 7 - 14,  85:46

Od toga kad smo igrali doma je bilo ovako:
Rijeka : Lokomotiva 24, 17 - 5 -  2,  58:19

Najveće pobjede su nam bile 2009. i 2014. godine s rezultatom 6:0.
Ono što je zanimljivo najčešće im dajemo 3 gola na domaćim utakmicama (8 puta, onda slijedi 1 gol sa 7 puta), a do sada samo jednu utakmicu im nismo dali gol i tada smo odigrali 0:0.

Ako prijašnji susreti imaju ikakvog utjecaja na budući rezultat, onda nas povijest uči da bi se u četvrtak mogli nagledati golova.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Kad se samo sjetim simultanke Ahmada i Anasa. Tri komada svaki. Trnci prođu!  :svakacast:

Nekako mi se čini da to s Jakiorm nećemo doživjeti jer nije od divljeg nogometa. Nema "trpaj sirotinju" kod Jakira. Što je ok. Jakir je za sada pokazao dobitan nogomet (zaboravimo Goricu na čas). Ali, bih tu i tamo bilo lijepo vidjeti neko suludo trpanje. Kao u doba A&A.

Banda od prve minute. To me zanima vidjet, ali volio bi vidjeti kako bi funkcionirao od prve minute s Hodžom.
Izvjesno je da bi Selahi mogao napustiti Rijeku na kraju sezone, ali isto tako mi se nije svidio u ofenzivnom dijelu ovih par utakmica. Defanzivno sve štima, odličan je u presingu i presijecanju dodavanja, ali kad krene naprijed se ništa ne dogodi. Izgubi se negdje prema krilu, tako da ona praznina u sredini koju imamo kad idemo naprijed postane još veća. Banda, u ovo malo prilika što je imao, ode do kraja, do njihovih 16. Kad bi bio uparen s Hodžom koji ostaje iza, možda bi bili mrvicu okomitiji na naprijed. U svakom slučaju bit će zanimljivo pratit njegovu partiju. Osim ako ne starta Stanić.

M
Stanić bi bio iznenađenje da starta znajući Profinu hijerarhiju, ali ja nebi bio razočaran da starta, protiv Celja je bio super, dao bi vjerojatno sve od sebe.

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka/video-sergej-jakirovic-uoci-lokomotive-jako-me-zanima-kako-cemo-odigrati-utakmicu-bez-veldina-hodze/

Profa izgleda jako cijeni Hodžu

Sutra lagana pobjeda..

Protiv gorice je bio osjećaj da će biti jako teško.. I tvrda utakmica.. Zahvaljujući posuđenim glinenim golubovima iz Mordora..
Dobili smo šipak..

Protiv vlaka nemam taj feeling..

Nekako mislim da će stanić prije bande..
Jakiru sve kreće od obrane.. Pa onda očekujem Stanića..

Ako ne bude forsirao golubove s oznakom zg..
Podjeda nikad lakša..

Sviđa mi se Jakir na press conference..
Izravan.. Kaže šta misli..
I što mi uočavavamo to i sam vidi..

Nije kao klaun u svijetu.. Cosmi u zemlji čudesa.. Ili u svijetu idiotizma...  8)

Pa realno Hodža je Sergeju najvažniji u vezi, sad dali je to zbog prodaje ili ima najveću kvalitetu...

F
Ljudi... Ima nas na ovom forumu sad već fini broj, registrirajte se na Twitter, možete i preko Google ili Facebook accounta i podržite "Nepresušan".

Nije teško, minuta "tlake", a veliki benefit za sajt i općenito vidljivost navijača Rijeke i naše strane priče na hrvatskom webu kojim dominiraju neki drugi.

Ajde.
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Jbg, ne volim twitter, ne znam zasto ali totalno mi je bzvz. A nema smisla da tamo otvaram profil kad ne mislim biti aktivan. Imam instagram i fejs.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

F
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.04.2023, 20:44Jbg, ne volim twitter, ne znam zasto ali totalno mi je bzvz. A nema smisla da tamo otvaram profil kad ne mislim biti aktivan. Imam instagram i fejs.
Žrtvuj se malo. Lajkaj i retweetaj. To je doslovno sekunda. Nemaš pojma šta to znači za stranicu, algoritmi to odmah registriraju i "boduju".
#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026