SHNL 31. kolo: Rijeka - Lokomotiva, četvrtak 27.04.2023, 18:00h

Started by Gnjusna Izdajica, 25.04.2023, 11:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zadovoljan što nike stavio mitrovića...
Nakon greške protiv gorice zbog koje je Rijeka dobila gol..

M
Minimalne promjene, smolke umjesto dilavera.
Idemo pobijedit kako znamo i umijemo

V
Jel ovo nogometna utakmica ili MMA? Pa ovi su napravili 11 faulova u 25 minuta. 0 žutih kartona naravno
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Quote from: vMario87 on 27.04.2023, 18:29Jel ovo nogometna utakmica ili MMA? Pa ovi su napravili 11 faulova u 25 minuta. 0 žutih kartona naravno
Prvi oštriji start naših će bit žuti.
Gadi mi se strukan. Ajde oštrija igra ali povlačenja rukama ne sankcionira.

Slabo ovo za sada izgleda, nema one agresije i htijenja koje je potrebno da se s ovako slabasnim kadrom nametnemo...Ovako strukturirana ekipa mora igrat protiv svih sa 120% da bi imala zapazeni rezultat.. trenutno su se malo opustili, bar gledano iz mojih naocala..

Smrdljiva tovarcima od suca. Rijeka zna zabiti sto treba, to je najbitnije a u obrani smo od "talenata" dobili stvarne talente.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

3 boda u dzepu, next please
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Odmah potpisujem slijedeće dvije sa upola manjom razlikom  8)
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Kako Rijeka melje! Liber i Frigan, Miškove bebe. Svi depresivci ikad na aparatima!  Jebat ćemo te Mourinho, Interu ili Milane (opet) u Konferenciji!
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

V
Ja bi skrenuo pažnju na to koliko je lošu utakmicu odigro Janković. Nažalost nema nikakvu konstantu i ne izdvaja se ni izbliza kao u BiH ligi. Pohvale Godi i Liberu koji su baš podigli cijelu ekipu. Od prvotimaca najbolji Banda i Frigan.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Sudjenje ocajno ali takodjer mi nije legao manjak garda uz 90. minuta padanja i previjanja po terenu. Igras za Rijeku, pokazi muda a ovi padaju poput Krovinovica.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Bome uzdrmao ih je nakon Gorice.

Danas sve zamjene vidljivo glavom unutra 100%, svi do jednog radili razlilku.

Bravo Liber, jako mi je drago zbog gola. Vrhunskog gola.

Frigan već rutina, mislim da mnogi ne kuže koliko je rijetko imati 20-godišnjaka koji ovako trpa u HNL-u. Sad slijedi igra čekanja, sa njim nemamo što izgubiti i pitanje je samo koliko možemo izdržati prije prodaje.

Odlična utakmica, vrlo jaka predstava naših, Lokomotiva ostala bez neke veće šanse do samog kraja (Kule spasio gol), iako je bilo neizvjesno.
#navodninavijač

F

Quote from: TIR on 27.04.2023, 20:55Bome uzdrmao ih je nakon Gorice.

Danas sve zamjene vidljivo glavom unutra 100%, svi do jednog radili razlilku.

Bravo Liber, jako mi je drago zbog gola. Vrhunskog gola.

Frigan već rutina, mislim da mnogi ne kuže koliko je rijetko imati 20-godišnjaka koji ovako trpa u HNL-u. Sad slijedi igra čekanja, sa njim nemamo što izgubiti i pitanje je samo koliko možemo izdržati prije prodaje.

Odlična utakmica, vrlo jaka predstava naših, Lokomotiva ostala bez neke veće šanse do samog kraja (Kule spasio gol), iako je bilo neizvjesno.
.

Prosjek godina 23.1 i odigraju ovako rutinirano / šampionski da je 4000+ ljudi cijelu tekmu se zabavljalo i uživalo bez stresa...

Zadnji put kad sam slično doživio u četvrtak je kad smo nedavno trpali AZ-a u Euro ligi.

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Loše prvo poluvrijeme, puno bolje drugo.
Zamjene ovaj put unijele dosta živosti iako sam ja uvijek skeptik kad Liber ulazi.....sve u svemu posao dobro odrađen....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje