Ja sam Dalmatino bez srca i duše, ja sam od onih kako vitar puše

Started by 🔵 D10S ⚪️, 26.04.2023, 08:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nebitni dok guraju svoje, kada se pačaju u naše.... mula je zapalila grb Rijeke i to objavila, mislim, ona je kažnjena dovoljno vlastitim postojanjem ali eto, da se vidi čega sve ima

Ali zamisli ti te muke. Muke življenja u gradu i sredini na Rijeku naslonjenu, a prokleto mrziti sve čim si okružen. Koja je to razina konstantnog gnjeva i čemera, zamisli ti tog nesklada u glavi.
Radi se zapravo o defektu. I takve se ljude ima žaliti. Osim u slučaju ako se radi o tovarima. Jer oni se takvima ne rađaju, oni biraju takvima biti. Kao dotična.
Žalim njeno okruženje. To će jednog dana možda i majka biti, supruga nekome, ona koja bi trebala okupljati, davati sebe zarad rasta i sazrijevanja drugih. mahhhh

Ako @Badbeat ima vremena, idealno za tortu s peharom HNL-a koji izgara u tanjur fritula  :nisamja:
#navodninavijač

I
14.03.2026, 13:34 #453 Last Edit: 14.03.2026, 13:40 by Istegnuće kralježnice
A mislim, ne razumijem sto se dizete na zadnje noge. Da je netko tako zapalio grb hajduka (sto ne sumnjam da bi mnogima ovdje bila velika fora), onda bi to bilo super, zabavno i uvaljivanje kajle ovima s juga. Nije ni da smo mi pretjerano liseni nekih kompleksa. Samo postojanje ove teme gdje se prati iskljucivo hajduk je dokaz tome. Uostalom, to da mi valjda samima sebi stalno pokusavamo dokazati kako smo mi njima zapravo jako bitni i trn u oku (bilo to zapravo istina ili ne, posve nebitno) takoder pokazuje da kompleksa i s nase strane uopce ne fali.

Quote from: Istegnuće kralježnice on 14.03.2026, 13:34A mislim, ne razumijem sto se dizete na zadnje noge. Da je netko tako zapalio grb hajduka (sto ne sumnjam da bi mnogima ovdje bila velika fora), onda bi to bilo super, zabavno i uvaljivanje kajle ovima s juga. Nije ni da smo mi pretjerano liseni nekih kompleksa. Samo postojanje ove teme gdje se prati iskljucivo hajduk je dokaz tome. Uostalom, to da mi valjda samima sebi stalno pokusavamo dokazati kako smo mi njima zapravo jako bitni i trn u oku (bilo to zapravo istina ili ne, posve nebitno) takoder pokazuje da kompleksa i s nase strane uopce ne fali.

alkoholom protiv droge

Veće su šanse da će ajdučija dočekat europsko proljeće nego da je taj lik navijač Rijeke
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
14.03.2026, 14:58 #456 Last Edit: 14.03.2026, 15:02 by Istegnuće kralježnice
Jer ne moram samom sebi dokazivat da je moj klub bitan jedino ako po njemu kenjaju ovi s juga? Oprosti sto se ne uklapam u tvoj stereotip savrsenog navijaca rijeke

Uostalom, kao veci bi fleks vidio cinjenicu da smo sposobni te stvari popratiti s podsmjehom umjesto da nam to s tortom dize zivac jer samo pokazujemo da su oni nama iznimno bitni.

Opsjednut si s namjernim neslaganjem s 99% foruma.. ti si jedini lik u Hrvatskoj koji je pisao da Rijeka nije pokradena protiv dinama i Osijeka.. vjerojatno to misliš i za kup od neki dan

Teško mi je za povjerovat da netko takav navija za Rijeku

Quote from: Istegnuće kralježnice on 04.03.2026, 20:45Je. Suci su nam ponistili par regularno zabijenih golova.
Quote from: DirkVanHoojidonk on 04.03.2026, 20:42
Quote from: MoloLongo on 04.03.2026, 20:39Ne. Kazna je zabiti im 5 komada

Mozda da je sudenje posteno
Ovako ne mozes

Je, suci su nam ponistili par regularnih golova.

Quote from: Istegnuće kralježnice on 08.03.2026, 19:39
Quote from: Brzina92 on 08.03.2026, 19:36
Quote from: kirac_87 on 08.03.2026, 19:25Todorovic jako dobar danas. A ovaj Kecman nas mrzi iz dna duse. Jer je tovarski sluga i navija za Istru.
Ovo je onaj puksar na Max sportu, kreten od tipa

Ali cekaj. Onda otpada narativ da nas lik mrzi jer je tovarski sluga. Zasto nas pak puksar mrzi? Moram znat da se mogu ufurat u taj "sami protiv svih, i svi protiv nas" đir

Quote from: Istegnuće kralježnice on 01.02.2026, 15:55
Quote from: Fluffy on 01.02.2026, 15:53Niski su nam kriteriji ako je ovo bilo dobro poluvrijeme protiv raspalog osijeka

Ma igra je odlicna, samo je sudac los frende. Kuzis.

Quote from: Istegnuće kralježnice on 01.02.2026, 15:43
Quote from: deo123 on 01.02.2026, 15:41Bodetic igra lijevog beka? Kao i zadnjih 10 godina svog života.. kad krenu ove gluposti muka mi.. imamo problem, ne znamo dat gol a još veći problem ne ulazimo u sanse. Nismo ni sa Istrom ni sa Slavenom a ni danas..suteva nema izvana, sve je nekako jalovo

Nije ti to do toga. To ti je zato jer nas sudac kolje.

Quote from: Istegnuće kralježnice on 21.02.2026, 13:49
Quote from: Vado Magnar on 21.02.2026, 09:37Ta ultras debilana je poprimila takve razmjere da obični ljudi više ni ne mogu na gostujuće utakmice bez straha da će te netko polomiti jer si iz "krivog" grada. A ono što je najgore je što se društvo dodvorava tim istim ultrasima koji to rade.

Eee ali brateuuu to ti je takva subkultura eeee oooo oni su alternativni i posebni, to ti je takav nacin zivotauuu, obicni ljudi to ne mogu razumijetuuu sloboda navijacimauuu eeeuuu ACAB
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
14.03.2026, 15:36 #458 Last Edit: 14.03.2026, 16:38 by Istegnuće kralježnice
Prvo, podsjeti me, kada izvlacis te komentare s utakmice s osijekom, kako smo to pokradeni u osijeku?

Drugo, gdje tu tocno vidis moje komentare s utakmice protiv dinama? Dapače, sad vidim da na toj temi nisam napisao nikakav komentar, ali ne krivim sto si isao po principu da ces nesto izvalit, pa ako prode prode.

Trece, zasto nas kecman, kao tovarski sluga, mrzi ako utakmicu komentira pukstar? Ili moram rec "e tako je, kecman kojeg u prijenosu ni nema je govno tovarsko".

I cetvrto, da, ultrasi siju strah, bili oni nasi ili tuđi, i za mene su idioti.

S
Quote from: ri5gile on 14.03.2026, 12:32nebitni dok guraju svoje, kada se pačaju u naše.... mula je zapalila grb Rijeke i to objavila, mislim, ona je kažnjena dovoljno vlastitim postojanjem ali eto, da se vidi čega sve ima

Pa to je jedini problem; nek' navija za koga god hoće i koliko god hoće. Navodno je po adresi naša; ako ni zbog čeg' drugog, zbog toga je nepromišljeno na takav način čestitati rođendan.

Ipak... da se mene pita, svakoj ženi bih progledao kroz prste. Volio bih da smo (ipak) gospoda.

Dan te jebo, rade im kamp i stadion sa pomocnim terenima kao da su barcelona,ali oni se ne zadovoljavaju mrvicama  :svakacast:  :svakacast:

Ali krenuli su radit pravi protisak, sto jest jest. Kamp, stadion, drugi stadion, sve.

Kod nas nitko da pita gdje su opet zapeli ti jebeni papiri???

Šokantan dokument: Poljud pune četiri godine nije siguran! - tportal https://share.google/uHapSAI7kbitEfePV

Ha, koliko ljudski zivoti (ne) vrijede....

Ovo je skandalozno po meni, a jos je skandaloznije sto je to objavljeno ne da se sprijece smrtni ishodi, nego da se pojaca dojam da se poljud treba rusit :bo: