Ja sam Dalmatino bez srca i duše, ja sam od onih kako vitar puše

Started by 🔵 D10S ⚪️, 26.04.2023, 08:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 02.11.2023, 08:19What's your point?  :neretljak:
Reagirao je kako spada. Ovaj mu je prvo trebao pružiti ruku pa tek onda prema bulji. Marko mu je samo na njihovom dijalektu objasnio kakav je bonton u takvim situacijama. ;)

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Quote from: Basso on 03.11.2023, 11:56https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/kupila-stan-od-bivseg-predsjednika-hajduka-upisala-se-kao-vlasnica-a-on-promijenio-brave-i-ne-da-joj-unutra---810473.html

Naš hadjuk  :nisamja:

A i ova dotična gospođa kupuje stan na bliskom istoku i onda se čudi kad ju prevare.
Njihov adjuk a ne naš a kupila je od lika koji je bio presjednik kluba u prijevodu drumski razbojnik ili ti hadjuk
Volim grad koji teče

Glupača je dao za HRT izjavu da navija da Hadjuk bude prvak i nada se da mu nitko neće zamjeriti.  :bo:
Jel oni njima tu kiselinu stavljaju u vodu od rođenja, pa ih mozak prebaci ili je bliski susret s Benkom ostavio trajne posljedice.  :neretljak:

Neću linkati na indexov članak, ali ću zato stavit jedan od najdražih gifova...  :svakacast:

https://www.facebook.com/watch/?v=1520335384750405
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Glupacu su vrijeđali i potjerali ga iz kluba kao zadnju slapu a imbecil pun ljubavi za hadjuk,znaci nema sportskog motiva da Gorica bude prva već Turci,zaista je moron.Zdrav čovjek ima tisuću želja a bolestan samo jednu da hadjuk bude prvi.
Volim grad koji teče

Da ja u nekom bizarnom pomračenju uma izjavim da navijam za bivšu firmu da dobije neki posao za koji konkurira i moja sadašnja firma, izvanredni otkaz bi mi bio najmanja briga.
#degenerik

Quote from: Fornax on 07.11.2023, 21:18Da ja u nekom bizarnom pomračenju uma izjavim da navijam za bivšu firmu da dobije neki posao za koji konkurira i moja sadašnja firma, izvanredni otkaz bi mi bio najmanja briga.
Pa da, Gorica (baš kao i Hajduk) ima krila, bekove i forove i želi biti prvak još ove godine....
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Pa Gorica ima legitimno pravo željeti biti prvak nakon što je tukla Hajduk i Dinamo i pregazila Osijek.
#degenerik

Quote from: Fornax on 08.11.2023, 11:20Pa Gorica ima legitimno pravo željeti biti prvak nakon što je tukla Hajduk i Dinamo i pregazila Osijek.
Lurkao malo njihovu temu na SN. Baš to što kažeš. Glavna bolest u njihovim glavama je upravo to neshvaćanje da se netko osim njih i bratskog im nacionalnog kluba uopće može zamisliti u borbi za naslov. Postovi u smislu, a od kad se to Gorica bori za naslov. Pa valjda se svi bore za naslov od trenutka kad su pristali igrati u ligi. Jasno bi mi bilo da tako nešto navijači misle tamo pred kraj prvenstva kad je već i teoretski sve gotovo, ali sada... Baš su prepotentni glupani.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B

Jednostavno sam morao ovo kopirati sa SN foruma.
Sada znamo zašto su bili mirni prilikom izvođenja penala, joj i danas mi se tako lako digne tlak na spomen  istog i tog trenutka, a samo je eto 36 godina prošlo.

Neka krepa i on i zoran petrovic.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡