Ja sam Dalmatino bez srca i duše, ja sam od onih kako vitar puše

Started by 🔵 D10S ⚪️, 26.04.2023, 08:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Zaf on 12.08.2024, 16:23
Quote from: vMario87 on 12.08.2024, 15:33Ne zamjeram im imitiranje zvukova povraćanja koje se spominje u članku jer je to jedina primjerena reakcija na taj "show".

Pogledaj Instagram profil ovog idiota ako ti se ne okreće želudac na pomisao gej crnca kako radi špagu u tangicama.

Pročitaj podcrtano još jednom.
Uopce mi se ne okrece zeludac na to. Kao sto mi se ne okrece ni na druge stvari koje me se ne ticu. Boli me kua za to. I za njega.

Nemam nikakvih osjecaja prema tome. Ni negativnih ni pozitivnih.

Čemu onda onaj prvi post?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 12.08.2024, 16:10
Quote from: Vado Magnar on 12.08.2024, 15:58Debelo si u krivu. To je normalno i u Rijeci gdje je bilo više takvih manifestacija, Zagrebu, a o Ljubljani i Sloveniji ni da ne govorimo. Na europskom zapadu su takva zanimanja dobardan. A i na istoku, pogotovo u kazališnim krugovima.

Ljudi se bave raznim zanimanjima. Neki su ribari, drugi plesači. To što netko radi špagu u tangama je tebi možda čudno, kso što nekom drugom može biti čudno da neko jede žive kamenice.
Bottomline: ako se nekoga proziva zato što je plesač u tangama to je očita diskriminacija. A ako ga se na ulici vrijeđa samo zato što je crn - to je rasizam. Niš drugo.

Ako je tebi to isto kao i ribarstvo onda nemam komentara.

Ako je po tebi normalno da ovaj idiot normalne plesače naziva kolegama onda također nemam komentara.

Svaka daljnja rasprava je besmislena.

Normalni plesači će njega nazvati kolegom. Budi posve siguran u to.

Poanta je bila: tebi je čudno da neki muškarac pleše u tangama, drugom je čudno što netko jede kamenice, a trećem da za život zarađuje livom ribe. Na kraju sve je to isto.

Ostaje samo nečiji prijezir prema drugačijem kojeg su u Splitu javno iskazali.

Quote from: vMario87 link=msg=38016 date=1723471828

Ako je tebi to isto kao i ribarstvo onda nemam komentara.

b]Ako je po tebi normalno da ovaj idiot normalne plesače naziva kolegama onda također nemam komentara[/b].

Svaka daljnja rasprava je besmislena.

Vidiš, ovo boldano bih ti uvažio samo ako si i ti profesionalni plesač, ili nekakv slični izvedbeni umjetnik.
Inače, ne razumijem što se tebe, mene, ili nekog trećeg koji nije to tiče
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ovako nekako. I apsolutno svi ste u krivu.

Kako to ono zovu... Delusion of Grandeur 🤭

Quote from: Uzaludni on 13.08.2024, 15:27Kako to ono zovu... Delusion of Grandeur 🤭

Krivo si napisao "Righteousness"

:neretljak:

Kad se već nazivaš "pravednim" ajd reci u čemu se sastoji ta pravednost.

Quote from: vMario87 on 13.08.2024, 17:32
Quote from: Uzaludni on 13.08.2024, 15:27Kako to ono zovu... Delusion of Grandeur 🤭

Krivo si napisao "Righteousness"

:neretljak:

Vjerovatno si opet u pravu 😁

Quote from: Vado Magnar on 13.08.2024, 18:32Kad se već nazivaš "pravednim" ajd reci u čemu se sastoji ta pravednost.

U procjenjivanju psihičkih poremećaja.

Ma sve bi to bilo ok da mi pricamo o nekakvim apsolutnim cinjenicama koje se mogu argumentirano dokazati. Ali mi ovdje pricamo o stavovima i osobnim dojmovima i uvjerenjima, i sad mene netko pokusava uvjeriti da je samo njegov osobni stav oko necega ispravan.
Nema smisla 😊
Svako neka misli sta hoce, ali ajd nemojmo se medjusobno na silu uvjeravati

Quote from: Uzaludni on 13.08.2024, 19:11Ma sve bi to bilo ok da mi pricamo o nekakvim apsolutnim cinjenicama koje se mogu argumentirano dokazati. Ali mi ovdje pricamo o stavovima i osobnim dojmovima i uvjerenjima, i sad mene netko pokusava uvjeriti da je samo njegov osobni stav oko necega ispravan.
Nema smisla 😊

Pa, bravo.

Ovdje ste vi ti koji uvjeravaju da su ovi tovari opet u krivu.

Prvi put u životu se slažem s njima oko nečega i to je to.

Slažem se s tobom da nema potrebe da namećete svoje LGBT Liberal Progresivne fiks ideje ili skraćeno rečeno novo(ne)normalno.

Quote from: vMario87 on 13.08.2024, 19:23...
Slažem se s tobom da nema potrebe da namećete svoje LGBT Liberal Progresivne fiks ideje ili skraćeno rečeno novo(ne)normalno.
Sad lupas lijevo i desno bez ikakve veze i osnove i vracas se na temu od pred dan-dva.

Ti si taj koji radi svojih pogleda zelis ogranicavati tudja prava na izrazavanje, odabir i izvodjenje svoje profesije, odijevanje, neverbalnu i verbalnu komunikaciju ili stogod. Mi smo ti rekli da to nije ispravno i da je iskljucivo do te mjere da dolazi jebeno blizu hate speacha, a ti se ljuti koliko zelis i izvrci to kako mislis da ti lakse pada i da te stavlja u bolje svjetlo.

Zanimljivo mi je kako si iskljuciv i kako inzistiras da je tvoje vidjenje jedino ispravno. A mi od tebe samo trazimo da dopustis slobodu izbora svakom pojedincu, bez trazenja da njegovo (ili tvoje, ili icije!!!) bude jedino ispravno. Ili to nije ok?

Quote from: vMario87 on 13.08.2024, 19:23
Quote from: Uzaludni on 13.08.2024, 19:11Ma sve bi to bilo ok da mi pricamo o nekakvim apsolutnim cinjenicama koje se mogu argumentirano dokazati. Ali mi ovdje pricamo o stavovima i osobnim dojmovima i uvjerenjima, i sad mene netko pokusava uvjeriti da je samo njegov osobni stav oko necega ispravan.
Nema smisla 😊

Pa, bravo.

Ovdje ste vi ti koji uvjeravaju da su ovi tovari opet u krivu.

Prvi put u životu se slažem s njima oko nečega i to je to.

Eto, ne. Ja namecem stav da ti isto kao i ja, nemas pravo nikome nametati svoje ideje, kakve god one bile. Ja se zalazem da ti ne nameces meni svoje, a ne da prihvatis moj stav.
Ja tvoj necu prihvatiti, ma koliko ti tupio i bio glasan.
Znaci, da zakljucim, mene bas briga sta ti mislis. Samo me nervira sto to svima, pa i meni nameces.
A nikako ne ocekujem da ti svoje misljenje mijenjas.
Ali apsolutno ocekujem da se prestanes nabijati drugima i meni.
U svakom slučaju, izlazim iz ove rasprave, rekao sam šta mislim i neću ponavljati.

Quote from: vMario87 on 13.08.2024, 19:05
Quote from: Vado Magnar on 13.08.2024, 18:32Kad se već nazivaš "pravednim" ajd reci u čemu se sastoji ta pravednost.

Bojim se da o tome malo znaš.
Ajmo redom:
Drapetomanija je u prvoj polovici 19 stoljeća smatrana psihičkim poremećajem od koje boluju crnci koji bježe s posjeda svojih bijelih vlasnika. Dakle, jasan slučaj isfabriciranog poremećaja koji je trebao bijelim vlastelinima da zadrže kontrolu nad crnim radnicima.
Homoseksualnost je smatrana psihičkim poremećajem sve dok nije došlo do revizije koncepta psihičkog poremećaja.  Danas se smatra da nešto jest psihički poremećaj ako pojedincu nanosi štetu. Kako homoseksualci uživaju u seksu sa istospolnim partnerom onda je jasno da štete nema, a samim time ne možemo govoriti o poremečaju.
Homoseksualnost je stigmatizirana i smatrana nepoćudnom iz određenih viđenja kako bi se pojedinac trebao ponašati, a ne zato što stvarno postoji neki poremečaj.
Isto kao i drapetomanija.
Što se tiče nošenja tangi i/ili bavljenja plesom valjda ćemo se složiti da nema govora o poremećajima. Ili?

Dakle, čak i da prihvatimo da pravednost valja shvatiti kao procjenjivanje psihičkih poremećaja (a ne treba) čak i u tom slučaju priča ti ne stoji. Čitava suvremena medicina ti govori suprotno.

Što onda ostaje? Neutemeljene predrasude.

Quote from: Vado Magnar on 13.08.2024, 21:57

valjda ćemo se složiti da nema govora o poremećajima. Ili?

Nećemo.

Quote from: Vado Magnar on 13.08.2024, 21:57

Čitava suvremena medicina ti govori suprotno.

Čekaj ti si sad stvarno iskoristio suvremenu medicinu kao argument da si ti u pravu? Ja iskreno ne vjerujem šta čitam.