Ja sam Dalmatino bez srca i duše, ja sam od onih kako vitar puše

Started by 🔵 D10S ⚪️, 26.04.2023, 08:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pretpostavljao sam da češ tako odgovorit
Quote from: vMario87 on 13.08.2024, 23:03Čekaj ti si sad stvarno iskoristio suvremenu medicinu kao argument da si ti u pravu? Ja iskreno ne vjerujem šta čitam.

Vratimo se korak nazad.
Za ono što si do sada rekao su ti forumaši ponudili objašnjenja zašto si u krivu. Ponudili su ti se razlozi zašto griješiš kada nešto tretiraš kao poremećaj a nešto kao normalno. Možeš završiti razgovor tako da kažeš: "ja ne vjerujem što čitam", no problem je što to nije odgovor veĉ izbjegavanje odgovora. Ako želiš objasni svoje stajalište, zašto je taj tip nenormalan? Zašto je u redu poniziti ga i ne tretirati ga kao jednakog? Ubjedi nas. Daj razloge. Ja sam ti rekao zašto si u krivu, dao razloge.

Quote from: Vado Magnar on 13.08.2024, 23:25Pretpostavljao sam da češ tako odgovorit
Quote from: vMario87 on 13.08.2024, 23:03Čekaj ti si sad stvarno iskoristio suvremenu medicinu kao argument da si ti u pravu? Ja iskreno ne vjerujem šta čitam.

Vratimo se korak nazad.
Za ono što si do sada rekao su ti forumaši ponudili objašnjenja zašto si u krivu. Ponudili su ti se razlozi zašto griješiš kada nešto tretiraš kao poremećaj a nešto kao normalno. Možeš završiti razgovor tako da kažeš: "ja ne vjerujem što čitam", no problem je što to nije odgovor veĉ izbjegavanje odgovora. Ako želiš objasni svoje stajalište, zašto je taj tip nenormalan? Zašto je u redu poniziti ga i ne tretirati ga kao jednakog? Ubjedi nas. Daj razloge. Ja sam ti rekao zašto si u krivu, dao razloge.

Bez uvrede, ali ne mogu vjerovat da postoje ovoliko isprani mozgovi.

Kako je moguće da se o ovome raspravlja?

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 13.08.2024, 23:58Bez uvrede, ali ne mogu vjerovat da postoje ovoliko isprani mozgovi.

Ima ispranih mozgova nažalost previše, ali očito ne tamo di ti očekuješ.

Da bi proglasili nešto normalno ili "normalno" trebalo bi prvo znati tko je taj koji određuje što je normalno, a što nije. Kako vidim kasnije si se počeo razbacivati i sa pojmovima psihičkih poremećaja, makar nisam siguran da bi znao uopće definirati što je psihički poremećaj, a kamoli prepoznati isti.

Ali ajmo se vratiti korak unazad...na definiciju normalnog. Tko je taj koji ju određuje, kad već vidim da suvremenu medicinu ne priznaješ? Ti? Ok.

Znači, homoseksualac plesač koji radi špagu u tangama ti nije normalan, degutantan je i bljuje ti se od njega?

Reci mi koji su tvoji stavovi, npr. o modernim ultras grupama koje koriste "kreativne" načine švercanja pirotehnike na tribinu? Jel ti ok da neki mulac npr. tvojih godina šverca baklje tamo di sunce ne sije, samo kako bi tu istu baklju kresnuo na tribini i mahao istom kao malo inteligentniji primat? Jel to npr. normalno po tvojim kriterijima?
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 14.08.2024, 08:08Reci mi koji su tvoji stavovi, npr. o modernim ultras grupama koje koriste "kreativne" načine švercanja pirotehnike na tribinu? Jel ti ok da neki mulac npr. tvojih godina šverca baklje tamo di sunce ne sije, samo kako bi tu istu baklju kresnuo na tribini i mahao istom kao malo inteligentniji primat? Jel to npr. normalno po tvojim kriterijima?
Normalno je samo ako je baklja skraćena, a ako nije onda to više nije normalno.  8)

PS Dečki dragi oprostite mi na ovakvom uletu u ozbiljnu temu, ali jednostavno bilo je jače od mene. Isprike objema stranama u ovoj debati. Slobodno nastavite dalje.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: aahzinho on 14.08.2024, 08:08
Quote from: vMario87 on 13.08.2024, 23:58Bez uvrede, ali ne mogu vjerovat da postoje ovoliko isprani mozgovi.

Znači, homoseksualac plesač koji radi špagu u tangama ti nije normalan, degutantan je i bljuje ti se od njega?

Reci mi koji su tvoji stavovi, npr. o modernim ultras grupama koje koriste "kreativne" načine švercanja pirotehnike na tribinu? Jel ti ok da neki mulac npr. tvojih godina šverca baklje tamo di sunce ne sije, samo kako bi tu istu baklju kresnuo na tribini i mahao istom kao malo inteligentniji primat? Jel to npr. normalno po tvojim kriterijima?

Ajde šta da tebi normalan čovik odgovori na ovo? Mogo si mi i Hitlera spomenut kao primjer nečeg gnjusnijeg od onog idiota. Jeben argument.

Quote from: aahzinho on 14.08.2024, 08:08

Da bi proglasili nešto normalno ili "normalno" trebalo bi prvo znati tko je taj koji određuje što je normalno, a što nije. Kako vidim kasnije si se počeo razbacivati i sa pojmovima psihičkih poremećaja, makar nisam siguran da bi znao uopće definirati što je psihički poremećaj, a kamoli prepoznati isti.

Ali ajmo se vratiti korak unazad...na definiciju normalnog. Tko je taj koji ju određuje, kad već vidim da suvremenu medicinu ne priznaješ? Ti? Ok.

Baš čudno da ne priznajem onu medicinu koja nam je nametala cjepivo koje je usmrtilo tisuće i tisuće ljudi od čega ne znam koliko sportaša u najboljim godinama.

Zamisli ne vjerovat suvremenoj medicini koja tvrdi da muškarac može zatrudnjet.. baš sam ovca

"Oni koji određuju što je normalno" su odredili da je normalno da jedan dio ljudi umire od gladi dok se super bogati voze privatnim zrakoplovima. Hvala i doviđenja!

Quote from: vMario87 on 14.08.2024, 14:58Ajde šta da tebi normalan čovik odgovori na ovo? Mogo si mi i Hitlera spomenut kao primjer nečeg gnjusnijeg od onog idiota. Jeben argument.

Opet koristiš pojam normalan bez da ga definiraš. Pomažeš mi da shvatim što je normalno, a što nije. Ne vidim zašto bi ti bio problem odgovoriti na jednostavno pitanje.
Pretpostavljam da ti je i to gnjusno, odvratno i nenormalno, gurati baklje u ***?

Quote from: aahzinho on 14.08.2024, 08:08Baš čudno da ne priznajem onu medicinu koja nam je nametala cjepivo koje je usmrtilo tisuće i tisuće ljudi od čega ne znam koliko sportaša u najboljim godinama.

Aha...onda znači kad se razboliš, ne zoveš doktore, niti koristiš lijekove, nego ideš sa šamanom u šumu zapaliti mirisne trave kako bi se izliječio?

Quote from: aahzinho on 14.08.2024, 15:31onda znači kad se razboliš, ne zoveš doktore

Ja se nakrkam češnjaka na samu pomisao na bolest tako da sam zadnji put kod doktora bio prije 25 godina kad sam slomio nogu.

Quote from: aahzinho on 14.08.2024, 15:31
Quote from: vMario87 on 14.08.2024, 14:58Ajde šta da tebi normalan čovik odgovori na ovo? Mogo si mi i Hitlera spomenut kao primjer nečeg gnjusnijeg od onog idiota. Jeben argument.

Opet koristiš pojam normalan bez da ga definiraš. Pomažeš mi da shvatim što je normalno, a što nije. Ne vidim zašto bi ti bio problem odgovoriti na jednostavno pitanje.
Pretpostavljam da ti je i to gnjusno, odvratno i nenormalno, gurati baklje u ***?

Quote from: aahzinho on 14.08.2024, 08:08Baš čudno da ne priznajem onu medicinu koja nam je nametala cjepivo koje je usmrtilo tisuće i tisuće ljudi od čega ne znam koliko sportaša u najboljim godinama.

Aha...onda znači kad se razboliš, ne zoveš doktore, niti koristiš lijekove, nego ideš sa šamanom u šumu zapaliti mirisne trave kako bi se izliječio?

Tako je. Ne zovem doktore kad sam bolestan.

Obično ljudi s gore navedenim nastranostima kad se obrate doktorima/psihijatrima oni im predlože antidepresive od kojih još više skrenu s pravog puta pa promjene spol i ofarbaju kosu u plavo.

Al ga pretjerujete  ;D. Lako za gripu i slične pizdarije... ne bi se liječio da ne daj bože dobiješ neku ozbiljnu boleštinu? Moš si mislit kako bi bio tako isključiv.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Budi normalan kao i ja.

I meni je odvrtana pomisao da bi gledao muškarca kako pleše oko štange i imam puno pravo odlučiti što mi je odvratno a što nije.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 14.08.2024, 15:46Al ga pretjerujete  ;D. Lako za gripu i slične pizdarije... ne bi se liječio da ne daj bože dobiješ neku ozbiljnu boleštinu? Moš si mislit kako bi bio tako isključiv.

Pa ne spominjemo ozbiljne boleštine nego prehlade i gluposti.

Za ovo o čemu mi pričamo je vojni rok najbolji lijek.

Moram priznati da je rasprava i strast koju su cijenjene kolege pokazale na jednom izuzetnom nivou i kako nitko ne pokazuje znakove odustajanja, možda da netko to prebace sve u zaseban topic?
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Quote from: vMario87 on 14.08.2024, 15:40Tako je. Ne zovem doktore kad sam bolestan.

Obično ljudi s gore navedenim nastranostima kad se obrate doktorima/psihijatrima oni im predlože antidepresive od kojih još više skrenu s pravog puta pa promjene spol i ofarbaju kosu u plavo.

I dalje mi izbjegavaš odgovoriti na prvo pitanje oko šverca baklji.

Quote from: vMario87 on 14.08.2024, 15:49Pa ne spominjemo ozbiljne boleštine nego prehlade i gluposti.

A onda ipak vjeruješ suvremenoj medicini? Kako to?