Ja sam Dalmatino bez srca i duše, ja sam od onih kako vitar puše

Started by 🔵 D10S ⚪️, 26.04.2023, 08:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: vMario87 on 19.04.2025, 12:12Gyokeres bi bio počašćen kad bi vidio s kime ga uspoređuju.

Nema veze šta vrijedi 75m eura i šta je zabio 34 gola u 29 utakmica.
A da, od toga 12 iz penala.

A Bog baluna je zabio samo 5.

Ae

Puca mi kikić za obojicu, ali pojam trogodak iz naslova me je poslao na WC. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ne znaš što je bijednije Index s takvim naslovima ili ta novokomponovana tvorevina.
Hattrick je Hattrick, a Livaja je... znamo što. Navijači Leccea (valjda?) su to jasno transparentom iskazali.

Btw... Gyokeres bi trebao u Arsenal.

Quote from: Vado Magnar on 19.04.2025, 17:39Ne znaš što je bijednije Index s takvim naslovima ili ta novokomponovana tvorevina.
Hattrick je Hattrick, a Livaja je... znamo što. Navijači Leccea (valjda?) su to jasno transparentom iskazali.

Btw... Gyokeres bi trebao u Arsenal.

Čudo, ali nije imbex nego Germanijak
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ups. Bit će da mi se index urezao u pamćenje s tim "kreativnim" naslovnicama.

Upravo sam vam izliječio konstipaciju.
#degenerik

M
Je li istina da se u Brodokomercu, sada Tommy na Hreljinu, na staklenoj stijeni nalazi veliki grb Hajduka?

Quote from: Morcic on 27.04.2025, 12:36Je li istina da se u Brodokomercu, sada Tommy na Hreljinu, na staklenoj stijeni nalazi veliki grb Hajduka?
Prosljedi Armadi pa nek se obračunaju s okupatorom.Inace kad Tommy otvorio svoj prvi dućan sve je vrvilo od xaydutovih obilježja na raznim artiklima dok ih nismo počeli masovno uništavati kao čokoladice i jogurte... ubrzo ih vise nije bilo na policama.Treba im suzbiti tu njihovu agresiju na našem području.
Volim grad koji teče

Quote from: Starless on 27.04.2025, 12:55
Quote from: Morcic on 27.04.2025, 12:36Je li istina da se u Brodokomercu, sada Tommy na Hreljinu, na staklenoj stijeni nalazi veliki grb Hajduka?
Prosljedi Armadi pa nek se obračunaju s okupatorom.Inace kad Tommy otvorio svoj prvi dućan sve je vrvilo od xaydutovih obilježja na raznim artiklima dok ih nismo počeli masovno uništavati kao čokoladice i jogurte... ubrzo ih vise nije bilo na policama.Treba im suzbiti tu njihovu agresiju na našem području.
Hajdukovog smeća je po riječkim Tomijima još uvijek pun k.
#degenerik

T
Ja bi im poslo otvoreno pismo da sve sa Hajdukom nema mjesta u Rijeci i da to ne donose to na police

Quote from: Tmatic on 27.04.2025, 15:44Ja bi im poslo otvoreno pismo da sve sa Hajdukom nema mjesta u Rijeci i da to ne donose to na police
Mislim da ti nitko ne brani tako nešto napraviti. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K

A šta je sa ovima pak? I njih ću počet ignorirati

Mah... zanimljiva vijest. A i donekle smiješna.
btw... meni je nevjerojatno da Gattusu Pukštas i Sigur griju klupu. Da je neki normalan trener pa da mu ova dva igraju Hajduk bi imao već jednu ruku (ako ne i obije) na tituli.