Ja sam Dalmatino bez srca i duše, ja sam od onih kako vitar puše

Started by 🔵 D10S ⚪️, 26.04.2023, 08:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nikad s takvim mentalitetom neće ništa napravit.

Sve bi da im se da badava, a oni bi samo trošili tuđe.
#degenerik

Dosli "novi" ljudi u klub a  ostalo sve isto ;D  ;D

Al to je dobro, jedan kandidat za titulu manje

"Ideje naše, benzin vaš."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

I
Jos je Thacerica davno rekla da sa socijalizmom ima samo jedan problem ali do kojeg na kraju uvijek dojde a to je taj da nestane tudjih novaca.

Quote from: I5 on 08.07.2025, 16:07Jos je Thacerica davno rekla da sa socijalizmom ima samo jedan problem ali do kojeg na kraju uvijek dojde a to je taj da nestane tudjih novaca.
Je to rekla prije ili nakon što je slomila sindikate i uništila radničku klasu u VB?
#degenerik

https://www.tportal.hr/sport/clanak/nas-hajduk-dosta-je-praznih-obecanja-potreban-je-novi-stadion-20250708
Evo i NH iskoristio priliku i krenuo u puhanje roga zajedno s onom prevarom od novog im sportskog direktora "ako može jedna Rijeka" Vučevića.
Likovi prozivaju pored živog Grada i Vladu RH za stanje njihove nebrige.

Bude li cent državnog novca otišao tom klubu dole ne vidim razlog da i svi ostali klubovi barem SHNLa ne pošalju isti dan uplatnicu na svoje ime toj istoj Vladi.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Naravno, muktaroši spominju ne samo obnovu, nego novi stadion i kamp! Samo daj, daj, daj
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Tovari prodali Prpica za 4.50m plus neke bonuse tako javljaju portugalci i transfermarkt. U našim portalima se piše 5-6m plus brutalni bonusi , dobro znaju nasi "crvi" uvećati kada je hajduk u pitanju.
alkoholom protiv droge

Quote from: Pesimista on 10.07.2025, 12:38Tovari prodali Prpica za 4.50m plus neke bonuse tako javljaju portugalci i transfermarkt. U našim portalima se piše 5-6m plus brutalni bonusi , dobro znaju nasi "crvi" uvećati kada je hajduk u pitanju.
Dobro su ga tržili, ako se radi i o manjem iznosu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

T
Ja nisam u mogućnosti Livestreamat na YouTubeu a kum mi je na iosu ili koji je već kurac na onim njihovim laptopima i ne radi mu iptv koji bi mu pustio. Može li mi netko poslat live od utakmice tovara u PP ili na moj broj

K
Quote from: Tmatic on 31.07.2025, 20:53Ja nisam u mogućnosti Livestreamat na YouTubeu a kum mi je na iosu ili koji je već kurac na onim njihovim laptopima i ne radi mu iptv koji bi mu pustio. Može li mi netko poslat live od utakmice tovara u PP ili na moj broj

Forza na YT

D
"Prijatelji" sa juga odlicno igraju, nadam se da Djale gleda da vidi kako muda izgledaju, a automatizme po krilu necu ni komentirati. Covjek ih je u mjesec dana preslozio..

K
Quote from: deo123 on 31.07.2025, 21:23"Prijatelji" sa juga odlicno igraju, nadam se da Djale gleda da vidi kako muda izgledaju, a automatizme po krilu necu ni komentirati. Covjek ih je u mjesec dana preslozio..

Ako je ovo odlicno, mi smo Real Madrid... Pa ljudi igraju s klubom razine naseg buduceg Shelbiurnea

D
Quote from: KadOkrenemSe on 31.07.2025, 21:30
Quote from: deo123 on 31.07.2025, 21:23"Prijatelji" sa juga odlicno igraju, nadam se da Djale gleda da vidi kako muda izgledaju, a automatizme po krilu necu ni komentirati. Covjek ih je u mjesec dana preslozio..

Ako je ovo odlicno, mi smo Real Madrid... Pa ljudi igraju s klubom razine naseg buduceg Shelbiurnea

Ja sam vise nogometa vidio u ovih 30 minuta nego u nasih 120 jucer, a usudio bi se reci i 200 zadnjih minuta. Mozda su ovi slabi ali mi i protiv drugorazrednih slovenskih ekipa ne igramo ovako prva druga nogomet. Daj bog da protiv iraca bude to tako i da kazem bravo