Ja sam Dalmatino bez srca i duše, ja sam od onih kako vitar puše

Started by 🔵 D10S ⚪️, 26.04.2023, 08:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odlična fora.  ;D

Inače, po meni je ideja koju su profurali dole da se dres napravi od recikliranih materijala u zelenoj boji hvale vrijedna. Kolikogod ih nevolio to im priznajem.

Isprazni virtue signalling. Nek si zovu Gretu Thunberg na Bilu noć i nek se napuše kurca.
#degenerik

Vlatka Pokos je to prijavila, ali nije joj bilo dosta što je učinila dobro djelo već je ipak morala svima to objaviti, da znamo kako je Vlatka dobra osoba. Simpatičan zadnji odlomak :nisamja:

Po pitanju grba nema se šta pričati jasno.

Jučer sam usred bijela dana u Rijeci vidio ćelavog/obrijanog lika sa ovom tetovažom na listu, i trebalo mi je dosta gledanja i danas malo guglanja da zaključim da nije bio nacist. Valjda.

#navodninavijač

Šta nije Dios pričao da su dole u Prascu pored njega bez jebemti sjedili njemački skinsi s Nazi tetovažama?

BTW, jutros sam na Twitteru vidio fotku transrodne ukrajinske "vojnikinje" s jasno vidljivom schwarze sonne tetovažom na ruci. Čudna su neka vremena došla.
#degenerik

Tko, taj tvoj ćelavi ili Dios?  ;D

EDIT:
Quote from: TIR on 29.07.2023, 14:38Vlatka Pokos je to prijavila, ali nije joj bilo dosta što je učinila dobro djelo već je ipak morala svima to objaviti, da znamo kako je Vlatka dobra osoba. Simpatičan zadnji odlomak :nisamja:
Što god mislio o Vlatki, za ovakvo iznošenje stava treba hrabrosti, attention whoring or not.

Iako, svaki put kad me razveseli nekom ovakvom izjavom, sjetim se kakvu ljudsku splačinu je puštala u sebe i brzo mi veselje splasne.

#degenerik

Quote from: Fornax on 29.07.2023, 14:40Šta nije Dios pričao da su dole u Prascu pored njega bez jebemti sjedili njemački skinsi s Nazi tetovažama?

Je, proslo ljeto. Po cijelom tijelu razni nazi simboli, hitler i mislim da je imao i grb bayerna  sa iznad spomenutim simbolima. Tek dva tjedna kasnije su izasli s tim na portalima.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Ja pred 4 mjeseca

hmmm ajmo otvorit novi portal i novi forum gdje će se okupljati navijači Rijeke, pričat ćemo samo o klubu, o taktikama igračima transferima trenerima ma bit će super

Quote from: Fornax on 29.07.2023, 14:40TW, jutros sam na Twitteru vidio fotku transrodne ukrajinske "vojnikinje" s jasno vidljivom schwarze sonne tetovažom na ruci.

Ovo je možda najčudnija rečenica koju sam pročitao u životu :sta:  ;D
#navodninavijač

Da li bi bio jednak, manji ili veći problem da nije osoba transrodna?

Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Šovinizam ove lopate s Radeljakovim pečatom vrišti na kilometar.
Pazi ti progresivke, ona već zna da je ovo djelo odnosno ideja nekog "iza brda". Kad je bace sa splitske rive u more, nek pita bacača odakle mu je dida. S koje strane brda ili stine. A tek ova poruka ljubavi namijenjena Hrvatima iz BiH, baš odraz intelekta, otvorenosti i dijaloga.

Tko o čemu, kurva o...

Ono kad prozoveš ženu za šovinizam i nazoveš ju nečijom lopatom u istoj rečenici.  ;D
#degenerik

Pa da. S tim da ja ne tajim da sam šovinist kad mi ovakve lopate dođu na volej. A i po mnogim drugim pitanjima.

Hrvatski Orjunaški Savez ne kleči pred nikim!
#degenerik